Bra kommunikation, lätt att kontakta och trevligt bemötande.
Linnéa Engelbrektsson
Linnéa Engelbrektsson är mäklare på Fastighetsbyrån Orust
.Linnéa Engelbrektsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Linnéa Engelbrektsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.7. Linnéa Engelbrektsson har haft 11 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
164 omdömen om Linnéa Engelbrektsson
Mycket trevlig och fint bemötande. Levde helt upp till mina förväntningar . kompetent och professionell. Jag kände mig trygg under hela försäljningen. Snabb återkoppling på mina frågor och fin dialog. Kan varmt rekommenderas.
Väldigt trevligt bemötande och enkelt att kommunicera med. Allting var alltid ordentligt förbered och gick smidigt. Jag fick tydliga förklaringar och värdefulla tipps.
Linnea har varit fantastiskt bra som mäklare, hon är professionell och har koll på allt, hon informerar och uppdaterar oss hela tiden om vad som händer och skall göras på ett tydligt och bra sätt. Linnea är dessutom väldigt trevlig och trygg att samarbeta med.
Mycket bra återkoppling och driven. 👍🏻
Lätt att prata med, ärlig och saklig. Inger förtroende.
Härlig personlighet! Känslan av att det är en nära vän. Trygg och rolig!
Fantastiskt fint bemötande! Vi har fått all hjälp vi behövde! Dessutom en snabb försäljning!
Kunnig, trevlig bra återkoppling.
Proffsig, lyhörd och mycket trevligt bemötande. Hade jag frågor fick jag snabbt svar på dem.