Mycket trevligt bemötande både vid bokning och utförande. Jag bokade storstädning och fönsterputs och mitt hus har nog aldrig varit renare!
Lanolia Städ & Service AB
Lanolia grundades 2007 och är ett komplett städföretag och vi arbetar mot så väl privatpersoner som företag. Vi erbjuder helhetslösningar med fokus på kvalitet, kundens önskemål, miljö och personalvård. Hos oss erbjuds flyttstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputs och mycket mer. Tjänsterna fungerar antingen...
655 omdömen om Lanolia Städ & Service AB
Sedan starten hos Reco 2016
En fantastiskt väl utförd storstädning med väldigt trevlig personal!
Jag tyckte den var riktigt bra, de gjorde allt som de skulle göra och de gjorde det noggrant. Det var bra kommunikation under hela tiden och gillade att dem hade en intern avstämning så att de själva visste att jobbet hade genomförts bra och enligt det de hade angett. 10/10
Väldigt noggranna vi är supernöjda!
Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd med Lanolia. Proffsigt och rent! Gillar upplägget med att de är två som kommer, att de har bil och tar med sig städutrustning. En uppgradering mot tidigare städerfarenheter. Rekommenderas!
Städning av ett dödsbo. Allt till belåtenhet.
Vårstädningen blev en positiv erfarenhet. Proffsigt bemötande, proffsigt utförd och kontrollerad av Lanolia självt. Duktiga två städare. Tack Lanolia!
Att de gör sitt jobb och jag har inget att anmärka på.
Hemstädning Väl utfört och helt enligt förväntningarna!
väldigt nöjd blänker överallt så bra
Härligt Eva 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Anlitat Lanolia flertalet gånger och man kan känna ett lugn, alltid professionella och pålitliga
Tack Lars 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jättenöjd med städningen inget och klaga på
Fantastiskt Niklas 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Fantastiskt bemötande, superbra personal, extra plus i kanten är att dom genomför kontroll av städning, att allt är godkänt,som i detta fall avsåg flyttstädning
Tack Susanne för omdömet. Fint att du uppskattade vår kvalitetskontroll 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Snabb service! Flyttstädning utan anmärkning och perfekt putsade fönster. Mycket trevligt bemötande!
Tack Nina för fint omdöme ✨ Vänligen Katja Järvelä, VD
De är alltid vänliga, trevliga och anpassar sig till oss som kund, serviceminded De är bäst
Tack Evalena för härligt omdöme 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Lanolia levererar så proffsig städning år ut och år in! Vi är alltid nöjda med resultatet och tycker om konceptet att det är två som städar tillsammans, då det känns som det skapar en rolig arbetsmiljö för alla.
Tusen tack Ingrid för härligt omdöme. Glädjer oss mycket att ta del av detta 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
En mycket seriös och bra firma. Trevliga, service inriktade och kompetenta. De gör ett bra jobb helt enkelt.
Tack Peter. Glädjer oss att få ta del av detta 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Vi upplever att personalen är Pålitlig och noggrann och vi känner oss trygga. Information och kontakt är förstklassig..
Magiskt omdöme ⭐️ Tack Maria! Vänligen Katja Järvelä, VD
Totalt sett är vi nöjda med städningen av vår lägenhet. Ni är smidiga i Er hantering om förändring av städtider måste ske och ni löste vårt ”startproblem” på ett smidigt sätt. Däremot upplever något ojämn städ kvalitet. Ibland känns lägenheten riktigt ren och ibland inte fullt lika bra. Med vänlig hälsning, Clarence och Cecilia
Tack för omdöme Clarence och Cecilia 🙂 Om kvalitén svajar tycker jag ni ska kontakta er kontaktperson på Lanolia och informera om detta så företaget kan prata med personalen och rätta till detta för er del så ni ska bli nöjda fullt ut 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra städning och alltid trevlig kommunikation!
Tack Iris 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Mitt hus har aldrig varit så rent som efter Lanolia vart ut där!
Helt underbart Anna 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Väl bemött och och mycket noggrant utfört arbete med storstädning.
Toppen Lars, gläder oss 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Njuter av att komma hem till ett välstädat hem
Så härligt Gunnel 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Blev bra bemött av dem jag hade kontakt med, och resultatet på flytt städ blev strålande samt att det inte blev några extra kostnader efter lämnad offert.
Toppen Magnus, precis som vi önskar att det ska vara ✨ Vänligen Katja Järvelä, VD
Städningen utmärkt! Beskrivning om vad som ingår i ex "Byggstäd efter Renovering" kunde vara bättre, vilka pre-reqs krävs kunden osv. Blir lätt missvisande idag.
Tack Ulf för omdöme. Jag tar med din feedback och ser vad vi kan förbättra så det ska vara klart och tydligt ✅ Vänligen Katja Järvelä, VD
Bokade fönsterputs av Lanolia och är fantastiskt nöjd med allt. Supertrevlig personal och ett felfritt resultat - mina fönster har aldrig varit såhär rena! Kommer definitivt boka städning och fönsterputs av Lanolia igen.
Vad härligt Alexandra 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Lanolia städade min mammas rum på demensboendet efter hennes bortgång. Jag har inte själv kontrollerat resultatet men boendet har inte hört av sig så jag utgår från att det blev bra Men, kontakten jag haft med Lanolia via Mail och telefon har varit mycket bra. Snabbt och korrekt och kostnaden för uppdraget tycker jag var väldigt rimlig Jag är alltså mycket nöjd med Lanolia
Tack Lars och vi är mycket nöjda med ditt omdöme 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Toppen. Rekommenderas gärna. Noggranna trevliga.
Tack Marianne 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevligt bemötande allt verkar vara seriöst från städfirmans sida. Städarna trevliga och duktiga och snabba. Aldrig haft städhjälp förr så vi har inget att jämföra med, men vi är mycket nöjda efter två städdagar.
Underbart Barbro och hoppas ni förblir fortsatt nöjda med Lanolia 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Ser jättebra och fräscht ut efter att ni varit här.
Härligt Eric, som vi önskar att det ska vara ✨ Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevliga städerskor & bra städat.
Toppen Åsa 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Tydlig rapportering av städningens områden. Rent och fint, nöjd kund
Underbart My 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Beställde flyttstäd av min gamla lägenhet, den var så ordentligt och fint städad, doftade verkligen rent och fräscht. Jag är så nöjd😃😃.
Härligt Jane, glädjer oss verkligen! 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
En månad efter avtalets slut blir jag kontaktad av företagets VD som hävdar att jag har gjort avbokningar emot deras regler och kräver att jag ska boka nya städtillfällen. Det står i avtalet att man inte får avboka under uppsägningstid, vilket Lanolia själva gjorde pga personalbrist. När jag kontrade med att städning inte är aktuellt längre svarar hon att hon ska ta ärendet vidare juridiskt. Det känns fruktansvärt att bli behandlad på detta vis av en VD. Det handlar om några få timmar. Varför ska VD:n bråka om det? ...
Johan, beklagar ert missnöje men ett avtal avger vad som gäller och den har även direktiv under uppsägning. Vänligen Katja Järvelä, VD
Professionellt och trevligt bemötande och jag gillar systemet med teamleaders. Men jag tycker att städningen var långdragen och tyvärr inte så noggrant utförd. Städarna tog överdrivet lång tid på sig samt så borde teamledaren komma dagen efter och kontrollera städningen eftersom när städningen var klar så var det becksvart och hur ska man då kunna kontrollera fönstren tex? Jag tycker ändå att de skötte det bra på så vis att de kom dagen efter och kompletterade det jag tyckte att de hade missat samt valde en annan dag med...
Tack Frida för ditt omdöme. Vi tar till oss din feedback. 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Beställde storstädning och arbetet utfördes på ett utmärkt sätt och på utsatt tid. Vi är mer än nöjda! Berit & Sune
Tack Berit & Sune 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
VI hade storstädning två dagar och vi är nöjda. Mycket bra personal.
Underbart Helena 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris. Beställde storstäd och resultatet blev helt ok. Luktade verkligen rent när jag kom hem. Stort plus att fönster ingick. Rekommenderar.
Tack Ida ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra kommunikation och service!
Tack Victoria 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
På ett bra sätt vänlig oersonal
Tack Inger 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag är nöjd med städningen vill gärna att de sista flickor som städade kan fortsätta de hette Milda, Agnieszka i övrigt vore bra att gå igenom städ schemat innan de börjar för att se till att vår städning blir så bra som möjligt under dessa 4 timmar som vi betalar för ung och sopp sorterngs-låda och fläktgaller i kök.
Tack Hans 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Snabb respons, bra resultat, seriös uppföljning av kvalitet
Härligt Frank 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevlig och hjälpsamma att lösa städproblem
Toppen Anne, tack för omdöme 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Duktiga trevliga och snabba passade tiden som vi kommit överens om.
Tack Maud 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra och tydlig kommunikation i samband med offert och likaså tydlig kommunikation inför varje städtillfälle. Väl genomförd städning och ifylld checklista så jag ser vad som är gjort. Extra plus att det alltid är samma städpersonal som kommer. Rekommenderas varmt!
Tack för fint omdöme Ulrika. Underbart att läsa detta 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
UTVÄRDERING AV RECO. Sluta använda klyschan "upplevelse". Det ordet passar inte här och är utslitet numera. Samma med ordet "förväntningar". Sluta psykologisera. Använd korrekta och lämpliga termer. Om AVTALET med Lanolia. Jag tog referenser, fick en offert, vi gjorde ett avtal. Lanolia gav bra service vid överlämnande av nyckel inför Flyttstädning. UPPDRAGET de fått genomfördes till fullo. Inga klagomål. Jag kan anlita Lanolia igen.
Tack Majken, vi uppskattar din feedback och du är alltid välkommen åter ☺️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevligt, tydligt och bra bemötande. Snabba svar på våra frågor. Vi hade hört bra saker om Lanolia, därför anlitade vi dom för vår flyttstädning. Dom levererade ännu bättre än vi trott. Oerhört noggranna. Kommer definitivt använda dom om vi flyttar igen!
Fantastiskt omdöme Rose-Marie. Tusen tack och hjärtligt välkomna åter 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Toppen! Snabba och duktiga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magsikt 🌸 Tack Cecilia! Vänligen Katja Järvelä, VD
Städarna arbetade intensivt och resultatet var över förväntan.
Härligt, vad glada vi blir 😀 Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevlig och bemötande personal både på kontor o på plats när dom ska städa
Tack Ulrica 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD