Magdalena Thorell

Magdalena Thorell

Magdalena Thorell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Magdalena Thorell har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Magdalena Thorell har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.8. Magdalena Thorell har haft 54 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

159 omdömen om Magdalena Thorell

Sedan starten hos Reco 2021
Katharina K
Sålde sitt hus med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Tidaholm

Vi blev mycket bra bemötta av Magdalena. Hon visade ända från början ett stort engagemang och intresse. Förväntningarna var att hon skulle vara kunnig på sitt uppdrag och hjälpa till med frågor. Magdalena får toppbetyg av oss. Bästa mäklaren vi haft! Kan varmt rekommendera henne.

Johanna J
Floby

Rekommenderar verkligen Magdalena! Hon är professionell, lyhörd, glad och positiv! Det är andra gången vi säljer via Magdalena, och är verkligen nöjda!

Thelma K
Köpte sitt hus med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Floby

Mycket bra, gott bemötande, bra energi och mycket pedagogisk.

Susanne H
Anneborg

Proffsig och engagerad. Kände mig trygg och väl bemött.

Livia L
Anneborg

Magdalena hjälpte oss vid husköp. Tack så mycket för din tid, flexibilitet och bemötande! Proffsig från A till Z

Robin K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Falköping

Mycket bra och pålitlig mäklare som är trygg i sig själv vilket gör att säljaren känner sig trygg med att man gjort rätt val.

Gun-Britt G
Sålde sin bostad med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Falköping

Har redan gett omdöme bara positivt

Moa S
Stenstorp

Super fantastisk service på alla sätt.

Mariann S
Stenstorp

Proffsigt, trevligt bemötande. Förtroendeingivande.

Mattias F
Stenstorp

Mkt duktig och mkt bra service.