Albex Moving AB

Albex Moving AB

albexmoving.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till Albex Moving AB! Vi på Albex Moving AB erbjuder flytt till hög kvalitet och noggrannhet. Vi är alltid extremt försiktiga med dina flyttsaker, det viktigaste är trots allt att dina saker kommer fram i samma skick som de var när de hämtades. När du ska flytta kan det vara nog med saker att stå i. Därför erbjuder...

633 omdömen om Albex Moving AB

Sedan starten hos Reco 2022

Karolina N
Skrev om Albex Moving AB

Snabba och effektiva. Klarade av att rengöra extremt ingrodda ugnsplåtar också!

Dan S
Skrev om Albex Moving AB

Albex Moving har från första kontakten bemött mig med service och ett gott bemötande. Jag blev själv rekommenderad Albex Moving och jag kan bara fortsätta rekommendera dem. Jag anlitade Albex Moving för att flyttstäda mitt hus med källare och jag var mycket nöjd.

Annika W
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt bra utfört, noggrant och trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda.

Niklas J
Skrev om Albex Moving AB

Riktigt bra utfört arbete av killarna som både var lyhörda för våra behov och väldigt duktiga på sitt jobb. En riktigt schysst tjänst Albex erbjuder är att man kan låna flyttlådor till flytten som man lämnar tillbaka efter 1 mån utan kostnad. Med Albex Moving AB blir flytten ett nöje :) Mvh/Niklas

Eva L
Skrev om Albex Moving AB

Jag blev helt nöjd med flyttjobbet som killarna gjorde. Allt flöt på snabbt och smidigt. Är glad att jag valde er flyttfirma/Marianne

Birgit R
Skrev om Albex Moving AB

Allt toppen från början. Vänligt bemötande i telefon, fantastiska killar som var superduktiga och snabba och trevliga

Birgit K
Skrev om Albex Moving AB

Snabba trevliga o hjälpsamma med allt, finns inget att klaga på alla rosor till er personal.

Joudy A
Skrev om Albex Moving AB

Härligt jobb och full energi!

Hans R
Skrev om Albex Moving AB

Jag använde Albex för flytt och städ tjänst av hu på 175m2 och är mycket nöjd med resultatet. Mycket trevliga och gjorde ett utmärkt jobb, punktigt och enligt överenskommelse. Skulle utan tveka anlita dom igen

Elin H
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra firma att ha att göra med. De ordnade pack, flytt och städ åt oss på ett mycket bra sätt trots att vi bodde på tredje våningen utan hiss, hade flera förråd och dessutom mycket saker och möbler. Kundserviceavdelningen är mycket bra att ha att göra med: svarar snabbt, har bra öppettider och är mycket tillmötesgående och måna om att göra ett bra jobb! Rekommenderar!

Kjell S
Skrev om Albex Moving AB

Trevligt bemötande och snabbt lastande och lossnade så jag är väldigt nöjd med med uppdraget och kan rekommendera dessa.

Lars-ove P
Skrev om Albex Moving AB

Vi blev bemötta på ett väldigt bra sätt, allt gick smidigt med vår flytt, trots läng resa och stort lass. Positiva ”gubbar” som höll humöret uppe även efter en lång dags arbete med något mindre missöde. Vi kan verkligen rekommendera Albex Moving AB.

Monica N
Skrev om Albex Moving AB

Snabbt och effektivt, ställde upp med kort varsel.

Ebba B
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt tillmötesgående och duktiga. Även om det uppstod problem som ingen av oss kunde förutse gjorde flyttarna allt och lite till.

Andreas N
Skrev om Albex Moving AB

Bindy och Jimmy mycket trevliga och noggranna killar plast in och filtar allt ömtåligt. Lyckades även få ut en otymplig garderob som vi inte skulle gå men dom fixa det. Mycket nöjd 👍👍👍👍👍😊

Marjan S
Skrev om Albex Moving AB

Professionellt arbete omtänksam om allt skulle verkligen rekommendera dem

Tobias L
Skrev om Albex Moving AB

Bra upplevelse. Två personer kom och hjälpte mig flytta allting. Utan tvekan hjälpte dem mig med allting. Kändes som detta kunde göras med 3-4 personer för en snabbare tjänst , men det var fortfarande snabbt för två personer.

Jennifer D
Skrev om Albex Moving AB

Mycket trevlig personal, inget gick sönder dom va väldigt försiktiga. Det gick supersmidigt och väldigt snabbt. Hade flyttstäd också och den var också mycket bra!

Emilija P
Skrev om Albex Moving AB

Riktigt nöjd med flyttservice. Trevlig personal. Förpackade sköra föremål på ett bra sätt och såg till att inget kom till skada. Rekommenderar!

Freya L
Skrev om Albex Moving AB

Blev väl bemött och flytten körde igång 30min tidigare än planerat. Gjordes väldigt mycket snabbare än förväntat och allt kom på plats utan problem.

Siv J
Skrev om Albex Moving AB

Allt var toppen, trevliga och kunniga flyttkillar. Det blev bättre än jag förväntade mig. Stort tack.

Anette W
Skrev om Albex Moving AB

Mycket positivt! Flyttkillarna var mycket trevliga och duktiga. Har varit och kollat städningen och tycker det ser bra ut. Hyresvärden ska också godkänna.Jag är positivt överraskad över hur smidigt allt har gått. Med vänlig hälsning, Anette Wahlgren

Ionna A
Skrev om Albex Moving AB

Effektiva killar och bra och tydlig kontakt med Linda vid bokning. Kommer rekommendera till alla som är i behov av flytt

Anders H
Skrev om Albex Moving AB

Ni är en underbar firma trevliga och jävligt effektiva vi började med två personer i Svalöv och slutade med fem i Landskrona utan extra kostnad vi blev måttligt överraskade.. tack för all hjälp flytt brukar alltid vara en pina men eran firman gjorde det helt smärt fritt.. och den som sålde oss konsten ska ha en löne höjning för han hjälpte oss enormt när vi satt på pottkanten.. tack än en gång från familjen Hvornum

Dan A
Skrev om Albex Moving AB

Punktliga, snabba, aktsamma, hjälpsamma, vänliga. Mycket effektiva flyttkillar som gjorde våran 600. km flytt från Västerås till Simrishamn smidigt och problemlöst. Inga skador på bohaget trots snabbheten av att tömma den gamla lägenheten och flytta in i vårt nya hem.Vi rekommenderar Albex på det allra bästa!

Filip K
Skrev om Albex Moving AB

Toppklass, mycket trevliga och hjälpsamma. Kommer absolut att anlita dom igen vid nästa flytt.

Anna-Karin W
Skrev om Albex Moving AB

Supersnabba och mycket bra service på alla plan!

Rathnawathie E
Skrev om Albex Moving AB

De är hjälpsam, vänlig, och bra jobb.

Eva L
Skrev om Albex Moving AB

2 killar kom på morgonen och skulle flytta min mammas hela bohag. Dom plastade in alla möbler och var otroligt noga med att det skulle va stötsäkert packat. Sen lastade dom in allt från lägenheten och förrådet i lastbilen. När vi var framme på nya adressen, bar dom allt till rätt plats, uppe i lägenheten och förrådet. Jag vill ge killarna och firman mitt allra högsta betyg på detta! Jag rekommenderar dom varmt till dessa uppdrag. Eva Leth

Rodrigo H
Skrev om Albex Moving AB

Supertrevligt och professionellt bemötande där lyhördhet inför lite mer detaljerade önskemål kring enstaka prylar och möbler prioriterades! Väldigt aktsamma med våra möbler vilket vi anser vara av stor betydelse, samtidigt väldigt snabba och effektiva! Imponerande. Förväntade mig inget särskilt då jag haft mindre positiva upplevelser med andra etablerade flyttfirmor och kan tryggt säga att de har en hög standard på Albex! Priset för en hel flytt var riktigt bra dessutom. Väldigt prisvärt! Rekommenderas starkt!

Xiaohua D
Skrev om Albex Moving AB

Thank you Linda, Riley etc. ! And a 5stars recommendation! As an expat new in Sweden. We were so anxious before moving. A lot of people told us their miserable experiences. So we did a lot of homework to choose from almost 10 moving companies. Among them Albex Moving has the best scores. But we were still uncertain about it until several calls with Linda from the office. She is a nice and patient lady who’s willing to help instead of just making money. Besides we’re so lucky that we had an American leader Riley...

Athir S

Trevliga, duktiga och seriösa. Tio stjärnor 🌟

Isa A
Skrev om Albex Moving AB

Jag träffade världens bästa flyttkarlar! Tack Tony och Sylla för att ni gjorde min flytt från Helsingborg till Malmö både smidig och rolig. Jag fick till och med åka med i flyttbilen till Malmö! Stort tack! 🙏 ( flytt 30/10-24)

Sara W
Skrev om Albex Moving AB

Mycket nöjda med bemötande och utfört arbete, flexibelt och effektivt. Rekommenderas!

Kristian N
Skrev om Albex Moving AB

En fantastisk flyttfirma från start till slut

Håkan B
Skrev om Albex Moving AB

Vi är mycket nöjda med Albex Moving AB. Dom har utfört uppdraget till vår belåtenhet.

Ulrika Å
Skrev om Albex Moving AB

Supertrevliga killar, starka och effektiva! Tack så mycket!

Laila Å
Skrev om Albex Moving AB

Jättetrevliga killar med stort tålamod och fint bemötande. Försiktighet med flytten av möblerna. Kan och kommer att rekommendera denna flyttfirma.

Pontus S
Skrev om Albex Moving AB

Toppenbra. Flyttkillarna löste det utmärkt trots strul med förrådet som prylarna skulle till. Städningen var också väldigt bra.

Mikael F
Skrev om Albex Moving AB

Har inte flyttat med dom ännu men servicen hittills har varit på topp. Tänker att flytten på Måndag 28/10 upplevs lika så.

Karl U
Skrev om Albex Moving AB

Mycket nöjd! Flytten gick snabbt och smidigt, och de var trevliga och noggranna.

Marlene K
Skrev om Albex Moving AB

I was very content with this moving company!!! Two nice guys arrived, Riley and his colleague. They listened to all my instructions and wrapped everything carefully in plastic to protect it. My stuff arrived at my new home in no time at all! I highly recommend Albex Moving AB! Marlene K

Fredrik L
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt flitiga och trevliga. Service så som det ska vara! Rekommenderas varmt!

Mitchell H
Skrev om Albex Moving AB

The service was really smooth. Good contact with the administration, and the workers who arrived were careful, polite and hard-working. It was a longer moving day than we thought, but the invoice matched the quote that we had in the beginning. The loaned moving boxes were super helpful!

Dafina B
Skrev om Albex Moving AB

Hade både flytthjälp och flyttstäd. Väldigt trevlig personal som gjorde ett utmärkt jobb. Supernöjd och rekommenderar verkligen till alla!

Johan P
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga, service minded. Arbetade snabbt och säkert

Gunilla L
Skrev om Albex Moving AB

Effektivt arbete och trevligt bemötande!

Peter B
Skrev om Albex Moving AB

Allt har fungerat perfekt! Från första kontakt till själva flytten och efter det upphämtning av flyttkartongerna. Proffesionellt med stor lyhördhet för mina behov och hur jag ville ha det. Rekommenderas varmt!

Júlía N
Skrev om Albex Moving AB

Loved the service!! The guys were so helpful and nice. I will 100% recommend Albex moving company to my friends and family !

Therese A
Skrev om Albex Moving AB

Hade flytthjälp av vår villa till lägenhet. Killarna som hjälpte oss var försiktiga med allt vårt bohag. Plastade in alla möbler! Bara positivt att säga om detta bemötande.