Konsulter & Utrekryterade

91 omdömen om Konsulter & Utrekryterade

Sedan starten hos Reco 2019
Aysu A
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Jag har haft en väldigt fin upplevelse av Avanzera AB genom hela rekryteringsprocessen. Bemötandet har varit professionellt, personligt och tryggt från start till mål. Ett extra stort tack till Helena, som varit med genom hela processen, hon har varit tydlig, engagerad och alltid lätt att ha dialog med. Jag kände mig sedd, informerad och väl omhändertagen. Kan varmt rekommendera Avanzera :)

Linn R
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Att arbeta som konsult hos Avanzera AB känns både professionellt och familjärt. Man blir verkligen sedd och hörd, och det märks att varje medarbetare är en viktig del av företaget. Jag har bara en positiv erfarenhet och uppskattar verkligen Avanzeras varma och inkluderande arbetsmiljö!

Madina K
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Smidig & snabb och effektiv rekryteringsprocess!

Emy E
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Kan varmt rekommendera Avanzera . Som konsult känner man sig väl bemött, trygg och uppskattad.

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack snälla Emy för din rekommendation! Betyder mycket för oss och bra bemötande är ett nyckelord i vår verksamhet. Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Katja P
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Jag kan varmt rekommendera Avanzera Jag har fått mitt drömjobb tack vare Vera som är proffessionell och lyhörd. Hennes engagemang och stöd gjorde hela rekryteringsprocessen smidig och positiv.

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack Katja! Vad fint du skriver och att processen ledde till ditt drömjobb är ju fantastiskt för oss att höra ! Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Nina N
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Jag blev rekryterad via Avanzera och är väldigt nöjd med utfallet. Rekryteraren på Avanzera var mycket professionell. Hon var påläst, informativ och förtroendeingivande, dessutom med en varm personlighet, vilket gav en bra grund för vår dialog genom hela processen. Jag kände mig trygg i vår dialog och det ledde fram till att jag tog steget att gå över till min nya anställning. Jag kan varmt rekommendera Avanzera.

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack snälla Nina för det mycket fina omdömet och din rekommendation! Och ett stort grattis till din "nya" anställningen! Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Linnéa S
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Jag är jättenöjd med min anställning hos Avanzera! Min konsultchef Vera har alltid ett fint bemötande och finns alltid där om det skulle vara något. Allt rörande min anställning gått väldigt bra och smidigt och jag trivs både med Avanzera som arbetsgivare och med det uppdrag jag fått!

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Stort tack Linnéa för dina ord! Det är precis som du beskriver som vi vill att det ska vara. Från bemötande till anställning! Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Alexandra Elisabeth N
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Jag är otroligt tacksam för min tid hos Avanzera och särskilt för att ha haft Helena som chef. Helenas professionalism, engagemang och lyhördhet gör henne till en fantastisk chef. Hon ser verkligen sina medarbetare och har ett stort hjärta. Rekommenderar varmt Avanzera till alla som söker en trygg och engagerad arbetsgivare!

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack snälla snälla Alexandra för allt du skriver! Det betyder förstås väldigt mycket för oss att du känner dig sedd och också att du känner vårt engagemang för våra konsulter. Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

Joel H
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

De personer som jag varit i kontakt med har varit väldigt trevliga och professionella. Hanterat hela flödet på ett bra sätt och varit duktiga på att kommunicera med mig efter varje steg i processerna. Tyvärr så fick min kontaktperson sluta vilket gjorde att jag fick en ny som inte var fullt insatt i just min anställning. Spelade en mindre roll för min del då jag redan var klar för företaget som jag var inhyrd/provanställd på.

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack för ditt omdöme, Joel! Vi är förstås mycket glada att du tycker det har fungerat bra i sin helhet och vi önskar dig stort lycka till nu som direktanställd hos vår kund. Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering

David S
Skrev om Konsulter & Utrekryterade en del av Avanzera AB

Har varit anställd en månad och hittils har mitt bemötande varit bra. Min handledare har varit mycket bra och jag är väldigt nöjd.

Svar från Konsulter & Utrekryterade

Tack David, vad fint att höra! Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete under ditt uppdrag. Helena, Ansvarig för Personaluthyrning och Rekrytering