Sandra Hermansson

41 omdömen om Sandra Hermansson

Sedan starten hos Reco 2021
Maria F
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Sandra! Trevlig, proffsig och superduktig ❤️

Sandra S
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Älskar att gå till Sandra! Hon är extremt duktig på det hon gör och hennes fina person höjer bara upplevelsen ännu mer :)

Carola F
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Sandra har ett fantastiskt vänligt och välkomnande bemötande . Jag känner mig alltid välkommen och ihågkommen . De ansiktsbehandlingar som jag gjort har varit till stor belåtenhet . Jag har fått tips om produkter som passat mig .

Lauren N
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Sandra är så varm och fin människa. Lätt att prata med och hon ger massor av tips hur man kan ta hand om sin hud. Gjorde en kemisk peeling och djuprengöring hos henne och min hud har blivit så mycket bättre efter det. Avkoppling deluxe när man besöker henne. 🩷

Sandra S
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Proffsigt men lättsamt, underbar och trygg!

Linn E
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

- Sandra är ett proffs ut i fingerspetsarna. Otroligt kompetent och kunnig, med kunden och upplevelsen i främsta fokus - Sandra överträffar ständigt mina förväntningar, jag kan inte nog rekommendera ett besök hos henne. - Går ofta på ansiktsbehandling hos Sandra. Det är alltid otrolig upplevelse med fantastiskt resultat. Trevligt bemötande och genomtänkt in i minsta detalj för bästa kundservice, kan inte rekommendera henne varmt nog.

Camilla N
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Sandra är toppklass! Perfekt service och resultat! Kan varmt rekommendera Sandra!

Carola K
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Mycket proffsig och trevlig ! resultatet blev perfekt!

Cecilia W
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Sandra var både superduktig och supertrevlig! Extremt noggrann när hon vaxade. 🌟🌟🌟🌟🌟

Katia Rebecka S
Skrev om Sandra Hermansson en del av Bangerhead Studio

Sandra är så kunnig och proffsig och resultatet blev toppen!