Bensin Hårstudio AB

Bensin Hårstudio AB

Call 08-746 76 00
4.2

Bensin Hårstudio ligger i segeltorp. Frisör salongen för dig som är mån om ditt hår. Vi är välutbildade frisörer och vill gärna ha dig som kund. Vi sätter alltid dig i fokus, har alltid en noggrann konsultation och vi är alltid mån om dig och ditt hår.

5 omdömen om Bensin Hårstudio AB

Gölin F
Wrote about Bensin Hårstudio AB

Har aldrig varit nöjd med mitt hår förrän nu. Tack Jenny!

Bangerhead Studio
4.8/5 i betyg av 1090 omdömen 4.8 av 1090 omdömen
BadgeSixYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E

Räkan
Wrote about Bensin Hårstudio AB

Otroligt missnöjd och ledsen över mitt hår. Fick inte alls det jag bad om. Går aldrig dit igen.

C

Creative Headz Regeringsgatan
4.8/5 i betyg av 492 omdömen 4.8 av 492 omdömen
BadgeTwoYears

Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰

Karolina M Karolina M
Läs mer omdömen
Catrin M
Wrote about Bensin Hårstudio AB

Var på bensin hårstudio häromdan och gjorde slingor,blev jätte nöjd! super mysig salong med jätte duktiga frisörer kan rekomedera alla att gå dit!

Maria L
Wrote about Bensin Hårstudio AB

Håller inte med ovanstående!fantastisk salong med riktigt duktiga och trevliga frisörer.Kan varmt rekomendera Mia. Bra service och mysig salong.

Creative Headz Odengatan 75
4.7/5 i betyg av 1015 omdömen 4.7 av 1015 omdömen
BadgeTwoYears

Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!