Helt fantastiska killar, De har hjälpt oss vid två tillfälle, olika killar men alla lika supertrevliga Gjort ett bra jobb, plastat in och allt fint packat. Jag har rekommenderat dem till de som skall flytta.
Bröderna Flytt AB
Vi på Bröderna Flytt strävar efter att göra din flyttupplevelse så enkel och stressfri som möjligt. Med lång erfarenhet inom flyttbranschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Vårt team av erfarna och professionella flyttarbetare ser till att dina ägodelar behandlas varsamt och transporteras...
140 omdömen om Bröderna Flytt AB
Mycket bra och trevliga var båda flyttkillarna
Ett otroligt fint och bra bemötande. Löser allt :)
Mycket bra, trevligt bemötande. Mycket nöjd
Världens bästa flyttbolag. Så mycket tålamod, lyhördhet, flexibilitet, professionalism och framförallt god bemötande hos var och en av dem vi varit i kontakt med är ovärderligt, speciellt när du är mitt i en väldigt stressig flytt. Jag kommer absolut att anlita den igen och rekommendera till alla som är ute efter en bra för upplevelse
Fick flytthjälp av Bröderna Flytt AB den 4 februari och jag kan bara varm rekommender dem. De tre flyttkillarna var helt fantastiska, försiktiga och jätte måna om mina saker, Tusen tack för hjälpen! Jag har aldrig tidigare känt att en flytt kan bli så smärtfri och rolig. Tveka inte att boka dem vid flytt, ni kommer inte att ångra er.
Riktigt bra! Snabba noggranna och effektiva! Prisvänliga och trevliga!
Väldigt nöjd och superbra pris för flytt emellan två storstäder. Rekommenderas!
Har anlitat Bröderna Flytt en gång tidigare, så jag hade goda erfarenheter. Denna gång flyttade de möbler och fyllda kartonger från södra till norra Göteborg . De är vänliga, trevliga och proffsiga.
Ställde krukväxter i botten på flytt lådor, la min dosett i botten på en låda med två brödbullar jag skulle ha till frukost. Slängde saker jag skulle ha och sparade de jag tänkt slänga. En del saker hittar jag inte. Rekommendera dem inte
Bra flyttfirma som gjorde det som de skulle.
Snabba, trevliga, tillmötesgående. Skedde dock en liten skada på två stolar som reglerades till belåtenhet.
Trevliga, hjälpsamma och starka killar. Kan verkligen rekomendera Bröderna Flytt.
Mycke bra och trevliga killar. Rekommenderas......
Allt fungerade perfekt, från första kontakt till att flytten var avklarad. Har bara positiva omdömen.
Bröderna Flytt gör flyttande enkelt ! Har anlitat företaget ett par gånger och blivit mycket nöjd varje gång. De är synnerligen proffsiga och noggranna och kan ordna allt från nerpackning till uppackning och flyttstäd. Att flytta kan vara arbetsamt, men med Bröderna Flytt har det blivit tryggt och lätt. Rekommenderas varmt!
Vi är väldigt nöjda med Bröderna Flytt. Från offert till genomförande, allt gick smidigt och personalen är supertrevlig. Grabbarna som utförde flytten ska ha en stor eloge, vilket jobb de gjorde och hela tiden glada och sociala. Kan varmt rekommendera till alla, både privat och för företag. Mvh Roland Carlberg Processystem AB
Bra! Två unga killar som flyttade o emballerade mina möbler från ett stort hus till en liten lägenhet. Dom var noggranna o försiktiga. Det var trångt men dom jobbade bra. Fick tips av vänner att ni var toppen.
Bra hantering av vår flytt, missade tyvärr 2 saker i det förråd dom tömde Bra bemötande
Bröderna Flytt är alltid trevliga, tillmötesgående, noggranna och snabba. Har anlitat dem vid tre tillfällen. Två av dem var snabba / akuta insatser. Har med gott samvete gett ett flertal vänner tips om Bröderna Flytt. Alla har varit supernöjda!
Från första kontakt med Bröderna Flytt har jag känt mig lugn och trevligt bemött. Största anledningen att jag valde dom var att dom var väldigt flexibla med magasinering, det var enkelt att meddela bara en vecka innan flytt om jag behövde den tänkta magasineringen eller inte. Flytten gick super smidigt, killarna var snabba och jätte trevliga. Jag använde mig av deras flytt-tjänst och magasinering, nu strax över 1år senare har jag fortfarande magasinering i väntan på ett nytt boende. Fakturan kommer som den ska, inga problem....
Jag är nöjd, flytten gick bra
Det är vårt mål, tack för att du ville dela med dig!😊
Flytten till Lund från Varberg blev lyckad.Inget att klaga på. Trevliga killar och proffsiga.
Härligt att höra, tack själv för förtroendet!🫣❤️
Vi blev mycket positivt bemötta. Vi hade höga förväntningar efter att ha läst recensioner. Vi hoppades att vår upplevelse skulle bli bättre än med tidigare flyttfirmor. Bröderna Flytt uppfyllde alla högt ställda förväntningar. Höll tiden, var positiva, hjälpsamma, lösningsinriktade . Och flexibla. Och prisvärda. rekommenderas varmt!
Att få läsa hela om hela resan från era tidiga förväntningar, första kontakten och till slutförd flytt låter helt magisk💫 Tack för att du delade med dig!❤️ Hoppas verkligen att flera får uppleva en sådan flytt i sitt liv🙏
Trevliga killar, arbetade snabbt och ingenting var omöjligt!
Ingenting är omöjligt! Tack Urban💪🤟
Vi är Så himla nöjda med Bröderna Flytt och rekommenderar verkligen vidare! / Familjen Moberg / Cancino
Stort, stort tack själva❤️ Tack för era fina ord🙏
Mycket bra upplevelse av flytthjälp
Vad roligt att läsa Emelie💯🫶😊
Proffsig offert samt mycket bra utförande där både transport och en svårare montering/demontering var inkl.
Roligt att läsa att du tyckte våran offert var bra Robert, vi jobbar ständigt för att bli bättre🤟
Bra service, snabbt jobbat, trevligt bemötande.
Tack Hans för att du delade med dig😊🙏
Jag hade en akut situation med en leverans som snabbt var tvungen att lösas. Ringde er och det var absolut inga problem att komma ut och bära upp mitt gods. Tack för toppenfin service och handlingskraft.
Inga problem Therese, tack för att du hörde av dig❤️
Väldigt tillmötesgående och trevliga killar. Punktliga, noggranna och mycket arbetssamma. Anlitar gärna igen om så skulle behövas.
Ser fram emot att hjälpa er igen vid nästa tillfälle💪😊
Bra, tryggt och mycket trevliga killar.
Vi anställer endast trevlig personal🫡🤟 Tack för att du ville dela med dig Magnus
Trevliga killar som med ett trevligt sätt utförde vår flytt! Toppenbra!
Härligt att läsa Ulrika, tack för att du delade med dig😊🫶
Fungerade mycket bra kom perfekt i tid, också väldigt trevligt bemötande av alla inblandade.
Tack Börje för att du delade din upplevelse med oss💪😊
Snabbt och smidigt både bokning och genomförande anlitar gärna igen
Det ser vi fram emot Thorsten! bara att höra av dig när det är dags😊
Snabba trevliga och försiktiga!
Allt man kan önska! Vad roligt att läsa Jan💪😊💯
Bra kommunikation inför flytt. Punktliga och noggranna. Trevligt och professionellt kundbemötande.
Vi värdesätter professionell kundservice. Tack för att du delade med dig om din upplevelse Sayeh❤️😊
Väntar fortfarande efter 14 dagar på feedback gällande en nyckel! Lovade återkomma efter några dagar då nycklen inte fungerade i ett lager som jag hade hyrt av Bröderna Flytt. Kan inte rekommendera detta företaget!
Hej Lars! Vi fick äntligen dit en låssmed och det verkade som att låset var lite tjärvigt bara då han lyckades öppna låset med nyckeln. Vi passade på att byta låset så det inte händer igen. Vi har även uppdaterat dig via mail så hoppas på återkoppling från dig där🤗
Bröderna flytt hjälpte oss med kontorsflytt men också med att rensa ur det som inte skulle flyttas med. Bemötandet var väldigt bra, de var snabba proffsiga och allt fungerade precis som överenskommet.
Härligt att läsa om er kontorsflytt, stort tack för att ni ville dela med er❤️😊
Utförde med väldigt kort framförhållning från vår sida uppdraget perfekt. Mycket nöjda med allt från bemötande till leverans
Ibland får man lösa saker på kort varsel också, det är inget problem!😄💪 Roligt att läsa att du är nöjd!
Otroligt duktiga och trevliga! Tillmötesgående punktliga och noggranna. Anlitat Bröderna Flytt vid 2 tillfällen och är helnöjd. Kan varmt rekommendera dem!
Vi försöker vara så tillmötesgående som det går!😊🥰
slarvigt packat, lådorna på fel ställe, ingen jag kan rekommendera
Tack för att ni vill dela med er, vi tar med oss detta och vi arbetar ständigt för att bli ännu bättre🙏
Grabbarna som hjälpte mig var väldigt hjälpsamma. De var rädda om mina saker och noga med att plasta in det som behövdes. Sen så var de väldigt effektiva och trevliga också. Väldigt nöjd med den hjälp jag fick av Bröderna Flytt!
Kul att läsa att det var både effektivt och trevligt, tack för att du delade med dig Mattias💪😊
Allt fungerade bra, punktligt och trevlig personal
Vad roligt att läsa Lisbeth, tack för att du delade med dig🫶
Mycket proffsigt, bra pris. Punktligt och fungerade mycket bra
Roligt att läsa att både pris, tid och utförande kändes bra. Tack för dina ord😊🙏
Mycket bra kan varmt rekommenderas
Tack Ralph för din rekommendation💪😎
Trevlig och hjälpsam personal som hanterade alla mina möbler försiktigt.
Vad roligt att läsa att du är nöjd med arbetet som utfördes, tack Lena😊
Trevlig personal. Nöjd med arbetet som gick smidigt👍 Rekommenderas👌
5/5 flyttlådor, tack så mycket Patrik🙏
Så otroligt glad att vi bestämde oss för att anlita Bröderna Flytt. Hela kedjan från offert till flytt funkade riktigt smidigt. Tydligt och pålitligt kring all kommunikation och ett gäng riktigt härliga grabbar som tog väl hand om våra saker!
Vad kul att läsa att hela bokningsprocessen funkar smidigt, tack för att du ville dela med dig😄💫
Väldigt proffsigt bemötande, tillmötesgående, lösningsinriktade, effektiva. Höga förväntningar av rekommendationer som dom levde upp till! Skulle varmt rekommendera dom och även anlita dom i framtiden. Supernöjda med flyttfirman!
Vad roligt att vi levde upp till dina förväntningar Fanny! Det brinner vi för🔥🔥🔥🔥