Tack dennis,markus,martin,och dem gamle,.alltid hjälpsamma. När det behövs en service eller lite större problem. Det är alltid ett nöje att kontakta er.
Bunkeflo Bilservice
På Bunkeflo Bilservice jobbar välutbildade och skickliga mekaniker och vi kan serva i princip alla märken och modeller. Självklart stämplar vi din servicebok och för serviceprotokoll över de reparationer som görs. Tack vare vårt medlemskap i AD Bilverkstad kan vi erbjuda garanti i hela Sverige och Europa för både arbete och...
116 omdömen om Bunkeflo Bilservice
Ombesiktning- bromsrör bl a - fick en bra känsla trots hög kostnad- men både Robin o företaget kändes seriöst- så tummen upp👍
Fullt nöjd med bemötande och service
Bra och trevlig personal som alltid försöker lösa ens problem. Har aldrig haft någon negativ upplevelse under de 3 år vi lämnat bilen där.
Very good service, amazing! Highly professional, quick and efficient. High courtesy. Strongly recommended!
Hej, Vi fick superbra service. Trevligt bemötta, snabb hjälp. Lotta Cederholm
Bra att ha en fast verkstad som känner till bilens alla egenheter..sånt uppskattas!
Snabbt och enkelt från början till slut:)
Väldigt trevligt bemötande och kanon service!
Jag har fått hjälp med byte av en backspegel, som råkade ut för ett litet missöde, samt att byta till vinterhjul. Jag har fått ett mycket trevligt bemötande och rekommenderar gärna Bunkeflo Bilservice.
Har en längre tid anlitat Speedy(Lund) och dess tjänster. Jag har alltid bemötts på bästa trevliga och professionella kunniga viägledande vi
Kompetenta, snabbt att få tid, trevliga
De är mycket serviceinriktade och trevliga. Vi får snabbt hjälp när vi behöver.
Blev väl bemött, tog en lugn fika med arbetet utfördes och det vart klart ganska fort!
Jag har lämnat in mina däck till förvaring för första gången och det gick ju bra.
Super. Imødekommende, flinke og servicemindede medarbejdere...
Bästa servicen med extremt ärlig och tillförlitlig personal som går den extra milen för att hjälpa dig! Kan varmt rekommendera denna verkst
Byte till vinterdäck. Mycket trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete.
Dom sköter sej bra på Bunkeflo Bilservice.
Trevliga och kunniga. Hade dock bokat lånebil, som inte fanns på plats. Men de var så pass snabba att det inte behövdes.
Alltid positivt tillmötesgående, verkar dessutom ha en bra teamkänsla i gänget. Har genom åren anlitat B.B. för reparationer, servicejobb o däckbyte. Prisnivån OK.
Trivs väldigt bra med den service vi alltid får och den prismedveten het som finns inom företaget. Både Dennis & Martin har alltid gett bra bemötande när man både ringer eller kommer till er. Vid vårt senaste köp av vinterdäck så matchade ni priset per hjul från de andra stora kedjorna inne i Malmö. Vi ser gärna att lokala företag överlever och när ni är så pass service inriktade och med likvärdiga priser som konkurrenter så finns det ingen anledning att inte anlita er.
Super trevliga och perfekt service!
Bra och snabb service och trevligt bemötande
Bästa bilservicen i malmö. Kan klart rekommenderas Till alla
En service och social kompetens som slår ALLT!!!!!
Trevlig personal, snabb service och helt OK priser.
Löpande service och underhåll. Bromsbyte. Hjulskiftning och förvaring av hjul. (Däckhotell).
Bästa service man kan få , alltid vänliga och ställer alltid upp även när dem har jättemycket att göra
Mycket bra tillgänglighet och hög servicenivå. Alltid trevligt bemötande. Kanske lite glömska ibland när det ska återkomma med svar på frågor.
Mycket trevligt bemötande under de sju år jag har anlitat dem. Jag har servat och reparerat bilar där.
Trevlig personal som med din goda vilja kunde klämma in ett akut däckbyte! Tack från en nu återkommande kund med däcken på ert hotell!
Fantastisk personal och bemötande!!
Alltid nöjd och glad. Verkligen god service
Jag får hjälp med däckbyte och service bl.a och är mycket nöjd. Alltid ett trevligt bemötande och duktig personal.
Alltid så bemötande! Kommer med såväl stort som smått och alltid samma service. Förvarar och byter däck, lampor, servar och senast kopplingsbyte fixat så snabbt när paniken utan bil tar över! Frågar om råd och upplever stor tillit kompetensen.
Bemötande och service över förväntan! Väldigt hjälpsamma, återkommer!
Bra pris på service och dylikt. Trevlig personal. Ibland kan det gå lite fort.
Snabbt och effektiv service. Trevlig och hjälpsam personal. Ordnar med allt, från däckhotell till reparation och service.
Bunkeflo Bilservice är alltid vänliga och tillmötesgående, även om jag inte har bokat tid ställer de upp och hjälper till på ett smidigt sätt. Lånebil finns att tillgå så mobiliteten är säkrad. Jobben blir utförda på ett fackmannamässigt sätt. Jag kan rekommendera denna bilverkstad till mina vänner.
Mycket välkomnande och serviceminded.
Kundmedvetna, snabba, privärda. En trygg verkstad.
Bra service samt bra priser! Jag har alltid varit nöjd med resultatet!!! Mvh Lennart Rasmussen
Har alltid fått snabb och bra service från denna firma.
Jag och min bil har alltid blivit väl omhändertagna hos Bunkeflo bilverkstad! Därför rekommenderar jag denna verkstad! Lisbeth Andersson
Trevliga och flexibla. Känns som en ärlig bilservice som värnar om sina kunder.
Ok hjälpsamma och vänliga. Gör ettbra jobb
Pålitlig bilverkstad som alltid har tid för sina kunder och som ger bra service.
Jag är mycket nöjd. Kommer hädanefter alltid använda Bunkeflo Bilservice.
Man får de bästa service och blir väl omhändertagen. Eva Hansen
Perfekt service som vanligt med glada och trevliga personer som arbetar här. Har under många år servat bilen hos Bunkeflo Bilservice.
Ställer upp när man har behov av hjälp.
Bunkeflo Bilservice, har alltid fått ett gott bemötande och bra arbete då jag anlitat företaget. Det tänker jag fortsätta med.
Proffsigt arbete Kund och serviceminded Snabb service duktiga killar
Alltid mycket trevligt bemötande och mycket bra service
Snabb och bra service av en trevlig och tillmötesgående personal.
Personalen är alltid trevliga och kunniga. Har alltid fått hjälp utan hutlösa räkningar till följd. Stans bästa bilservice.