Jag kunde inte varit nöjdare med min flyttstädning. Snabbt, med utmärkt service och fantastiskt städat till ett mycket bra pris. Rekommenderas varmt!
City Shine Stockholm
Vi på City Shine Stockholm har tack vare många års erfarenhet av städbranschen satt ihop ett koncept i vår verksamhet som vi är väldigt stolta över. Kvalitet, miljö och pris är de faktorer vi byggt vår ideologi på och som än idag speglar verksamheten. Vi arbetar mot företagskunder med städning av kontor, industri, vårdmiljö...
6 omdömen om City Shine Stockholm
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
City Shine hjälpte mig med flyttstädningen och jag fick jättebra service, bemötande och ett bra resultat! Mkt nöjd! Tack!
Vi är en bostadsrättsförening som har köpt tjänsten trapphusstädning. Vi är nöjda med den personliga och snabba servicen som vi har fått från City Shine Stockholm.
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Bemötandet är jätte bra ,vi har fått nya pappershållare so, är jätte fina.Det är rent och fint när vi kommer på måndag morgnar till jobbet.Det är väldigt lätt o komma i kontakt med Lazaros .Om man sammanfattar hela är det jätte bra !
Trevlig och tillmötesgående personal samt ett bra resultat!
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Vi är mycket nöjda med City Shine och har använt oss av dem flera gånger! Bra jobbat!