Mycket bra. Väldigt nöjda snabbt och smidigt.
E:22ans Flytt & Bud Express AB
Välkommen till E:22ans Flytt & Bud Express AB! Vi är din flyttfirma i Karlshamn med omnejd. Vi har utbildad personal och har varit verksamma sedan 2008. Detta gör att vi kan leverera en trygg flyttjänst. Vi utgår från Kristianstad och Sölvesborg men kan hjälpa dig med flytt runt om i hela Sverige. Ingen flytt är för stor för...
135 omdömen om E:22ans Flytt & Bud Express AB
Sedan starten hos Reco 2021
Snabbt och bra. Det man ville ha hjälp med att flytta fixade de.
Kom när dom skulle, Trevliga och gjorde jobbey
De löser allt vi beställt både snabbt, smidigt och utan problem.
Bra kontakt. Prisvärt och bra service!
Detta var andra gången jag anlitat dem och de motsvarade mina förväntningar. Snabba och trevliga killar som verkligen kan sitt jobb. 👍😃
Trevligt kunbemötande. Snabba och smidiga
Proffesionella killar. Från start till slut Bara positiva saker Rekommenderas starkt
Snabba och noggranna. Trevliga.
Pålitliga och bra. Uppfyllde våra förväntningar.
Mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling. Allt flöt på och flytten gick fort. Inga skador på mina möbler. Höll sig till offerten, inga prispåslag när jag fick fakturan. Mycket nöjd!
Trevligt och professionellt bemötande 🌟 Jag anlitar gärna E22:an igen även om jag hoppas det dröjer 😂
Andra gången vi anlitar dem i samband med flytt. Svarar alltid via mejl och telefon. Serviceminded, vi fick hjälp med att separera hörnsoffan och de såg till att den blev ihopsatt i den nya bostaden. Frågar om man behöver hjälp samt dubbelkollar så allt kommer med i flyttbilen. För 3 år sen flyttade vi 100 mil , den här gången blev det 1 mil och lika bra bemötande. Rekommenderas varmt.
Flytt från en del av bohaget från villa till lågenhet. Väldigt trevligt bemötande och snabba och duktiga. Tog väl hand om allt som skulle flyttas även t ex tavlor och instrument.
Bara positivt. Trevliga, snabba, noggranna. Allt man behöver.
Mkt prisvärd och bra flyttfirma. Trevligt bemötande! Rekommenderas.
Vi är väldigt nöjda med E:22ans Flytt & Bud express, som vi nu använt vid två stora flyttar av vårt bohag. De är väldigt tillmötesgående och professionella och ställde upp och gjorde en extra insats med att flytta möbler mellan våningar utan problem. Vi rekommenderar dem verkligen. /Per Anders
gick snabbt och smidigt. Bra bemötande
Härlig tillmötesgående personal. Arbetskamrater och vänner är samstämmiga när vi tydligen har anlitat samma firma och varit mycket nöjda. Det finns firmor som framhäver sina egentillverkade diplom på scen för inbördes beundran. Där verkligheten är för anställda. "Här tar vi inte ut några pappadagar", och när väl lönen kom: "Det var inte den lönen jag menade du skulle ha, utan en annan anställd", De tänkte slänga ut mig helst på gatan, när jag inte accepterade att gå efter deras pipa.(Vagnsteknik Karlshamn)
Bästa flyttfirma.Fantastisk personal och snabb flytt.Väldigt trevliga.
Upplevde er som mycket kunniga, trevliga och hjälpsamma samt effektiva. Fick hjälp med flytt och packning samt att hyra förråd. Ni fick m.a.o. guldstjärna och vi kommer att anlita er igen och rekomendera er.
Trevliga och fantastiska i sitt uppdrag. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera deras tjänster 👍
Trevliga och punktliga har använt mig av E22 tre gånger fungerat perfekt varje gång.
Vi anlitade E:22 både till både flytt och städ och blev väldigt bra bemötta. De utförde att fantastiskt arbete, vänliga och professionella och jag kan definitivt rekommendera företaget. Mvh Lars-Göran Hansson
Bra och smidigt bemötande och håller vad Ni lovar.
Tryggt, seriöst och mycket vänligt.
Flytt o städ Trevlig pålitlig personal allt fungerade perfekt
Jag anlitar alltid E22ans flytt & Bud AB när jag behöver hjälp med flytt. 3 gånger hittills. Allt fungerar utmärkt. De är effektiva och proffsiga. Inget har någonsin blivit skadat. Kan verkligen rekommendera.
Väldigt bra bemötande, företaget höll exakt avtalade tider och andra avtalsvillkor. Vi förväntade oss en smidig flytt och att ingenting skulle gå sönder, dessa förväntningar uppfylldes mycket bra. Ftg lämnade en förmånlig offert som hölls. Vi köpte en komplett flytt från större villa till lgh och vi är mycket nöjda med arbetet och kan rekommendera E22: flytt!
Tjänsten som köptes gällde ommöblering i ett tvåvåningshus samt flytthlälp till annan ort med lastbil. Jag upplevde korrekt, vänligt, engagerat, kunnigt, intresserat bemötande. Alla problem löstes professionellt. Jag har stort förtroende för denna flyttfirmas kompetens. Mina förväntningar uppfylldes positivt genom det goda arbete som genomfördes vid flyttningstillfället både i praktiska situationer och vid biltransporten. Arbetet utfördes snabbt men ändå lugnt och smidigt med god planering
Duktig gäng. Proffsigt. Snabb. Tar hand om väl om bohag vid flyttning. Städningen är också proffsig. Fick godkänd direkt av kommunala hyresvärden. Kan varmt rekommendera. Prisvärd och smidig betalning genom faktura.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Är väldigt nöjd och rekommenderar gärna företaget.
Väldigt bra skött, inga problem alls. Rekommenderar dom starkt
Jag kan starkt rekommendera E22:an. Är jättenöjd och så tacksam för all hjälp jag fick när jag flyttade från 3 trappor upp och ingen hiss. Killarna bar och bar och inga sura miner fast jag hade så många prylar. Ett av mina bästa beslut i livet. Tusen TACK. Pia fröken hamster
Alldeles för dyrt. Jag hade bara små grejer men det tog en hel dag för dem att flytta.
Hej Nils tråkigt att höra att du är inte nöjd med priset men du fick en offert från oss för Flytt, packning. Du hade en hel lastbil med endast små saker vilken tar längre tid att flytta än stora grejerna. Dessutom hade du också en hel del osorterat grejer som vi slängde åt dig och det ingick också i priset. Med vänlig hälsning E22;ans Flytt
Fantastiskt jobb igen grabbar! -Inget är visst omöjligt för er. Snabba noggranna och trevliga.
Jag rekommenderar varmt E:22ans Flytt & Bud Express AB, då de genomförde min flytt av bohag på ett utomordentligt sätt, från offert till genomförande. De var effektiva, noggranna, lugna och bemötte mig på ett trevligt sätt.
Problemfri flytt och städning! Rekommenderas!
Effektiva och förtroingivande samt prisvärda
Trevligt Effektivt Prisvärt
Mycket trevliga personer Jag såg att de var proffs. Utförde arbetet till min fulla belåtenhet. Skulle vid behov gärna anlita dem igen.
Dom är bara bäst helt enkelt ! Fantastiskt bemötande och så väldigt trevliga och rädda om flyttgodset. Personligen har jag anlitat dom två ggr
Suverän service och trevligt bemötande.
Bra och snabbt svar på förfrågan. Alla mina förväntningar uppfyllda. Uppdraget gällde bortforsling av en tung säng med motor till Tubba torg, kommunens soptipp. Två personer kom och tog ut sängen inom den tid som var lovat. Tidpunkten var viktig eftersom en sjukhussäng skulle levereras samma förmiddag från Regionen och platsen i sängrummet måste vara ledig.
Har anlitat företaget flertal tillfällen och de har alltid levererat en bra produkt och tjänst!
Tredje gången jag/vi anlitat dem för flytt/transport och varje gång har vi blivit helt nöjda. Perfekt utfört jobb.
Tjänsten jag köpte för min pappas räkning var flytt av litet bohag. E:22ans personal kom på utsatt tid, var artiga o effektiva, försiktiga med möbler/kartonger, levererade direkt till nya adressen o satte in möblerna i enlighet med mina anvisningar. Jag kan varmt rekommendera E:22ans tjänster!
Mycket proffsigt, snabbt och dessutom bra kontakt via mail och telefon. Flytten gick väldigt smidigt. Rekommenderas varmt!
effektiva och tillmötesgående och prisvärda
Vi beställde både flytt och flyttstäd och är väldigt nöjda. Hade en bra kommunikation och allt gick smidigt utan några problem! : )