Allt har fungerat bra från början till slut. Jag är nöjd med hans insats.
32 omdömen om Hannes Friemann
Hannes är en utomordentligt professionell och trevlig person som man dessutom alltid kan få kontakt med.. Han och hans medarbetare gjorde arbetet på en ö i skärgården och allt fungerade utomordentligt bra. Jag är mycket nöjd.
Vi beställde 11 fönster och dörrar. Ordentliga och tydliga offerter men Fabriken levererade en vecka sent. ( Kvalitetskontroll ) Leverans från fabrik var ej synkad med montage ( en vecka) totalt två veckor sent. Byte av montörer ( bolag ) vid montage. Längre tid än vanligt, ( få montörer ). Felaktig faktura vid fakturering. Åtgärder ( fel ) glöms bort så att man får jaga. Fönstrena är kanonbra och snygga, snickaren gjorde ett kanonjobb tycker jag men små strul runt köpet gör att man inte tycker att det blir 100.
Kommer definitivt nå ut till Hannes för offert om det blir aktuellt framöver! Behövde ny altandörr incl montering. Bara en altandörr från standardlagret, så det var ju en småsak. Fick snabb hjälp trots att jag inte var en prioriterad och mer lönsam kund som glasade om hela huset. Personlig fast proffsig. Lyhörd. Skönt att ha och göra med. Svarar snabbt på SMS. Han är inte bara en säljare. Även om en snickare gör en stor del av jobbet så var han delaktig i monteringen och var han tillgänglig, vilket var skönt...
Trevlig kunnig och saklig bra säljare utan att vara påstridig
Vi kan varmt rekommendera Hannes och hans hantverkare Robin och Linus. Lyssnade på våra önskemål och ingenting var omöjligt. Leverans av fönster samt installation skedde på utsatt tid. Snickaren Linus gjorde ett proffsigt jobb.
Mycket trevligt o bra bemötande. Tillmötesgående, o flexibel, lätt att få.tag på och ställa frågor o funderingar. Jag är mycket nöjd med mitt köp av fönster o dörrar.
Oerhört proffsig både när det gäller kunskap och bemötande. Har tagit vår kritik på installationen på fullt allvar och åtgärdat.
En trevlig, kunnig och kommunikativ person. Dessutom personlig utan att vara allt för privat. Lösningsinriktad.
Trevligt bemötande, lätttillgänglig, snabb återkoppling ,kan rekommenderas.