Mycket noggrant utfört arbete. Vi är mycket nöjda.
16 omdömen om Företag
Företaget har bemött oss på ett mycket gott sätt. Snabbt kunnat bidra med hjälp även under hektiska perioder. Bara positiva erfarenheter.
Företaget utförde inte de överenskomna arbeten som vi beställt enligt offert vilket gjorde att vi hamnade i en svår sitts
Snabb respons och väl utfört arbete.
Vi har blivit mycket väl bemötta och tycker de gjort ett bra arbete. Dock har vi bara utnyttjat deras tjänster vi två tillfäller, så vi har ingen stor erfarenhet.
Positivt och tillmötesgående, att utföra sitt arbete professionellt. Vår första vintersäsong med F`son för hjälp med plogning och sandning. Har utfört detta exemplariskt.
Fick snabb respons på min förfrågan och arbetet utfört utan för lång väntetid.
Mycket bra bemötande och ett proffsigt jobb till bra pris😃
Mycket bra och förtroendeingivande bemötande. Stor kunnighet och snabbt utfört jobb trots förfrågan med kort framförhållning. Kan definitivt rekommenderas!
Vi har fått ett trevligt och proffsigt bemötande . Uppdraget utföres snabbt och effektivt, dessutom är man mån om att resultatet blir snyggt. Om vi har några extra tjänster som behöver utföras tar man sig ann dessa så snabbt det är möjligt. Vi är mycket nöjda med F'sons Allservice.