Inger förtroende och har kännedom om marknaden.
Per Nilsson
Per Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika
.Per Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-11. Per Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Nilsson har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
87 omdömen om Per Nilsson
Får sålt snabbt och tillgänglig.
Per har varit mycket lyhörd för våra önskemål och tack vare det så tror vi oss ha hittat vår drömbostad nu när vi bestämt oss för att flytta från villa till lägenhet.
Per har varit snäll, trevlig och hjälpsam vid försäljningen av min lägenhet.
Per har varit mycket serviceinriktat och trevligt att ha kontakt med. Han är väldigt hjälpsam utöver det vanliga. Vi kunde ringa närsomhelst om det var något oklart.Jag skulle anlita honom igen om jag hade ett liknande ärende och rekommenderar Per varmt.
Professionellt duktig! Har rätt känsla för en fin balansgång så både köpare och säljare blir nöjda. Alltid glimten i ögat för ett skämt.
Skötte sig bra, kunnig och tydlig
Han är kunnig, påläst och alltid tillmötesgående. Finns helt enkelt inte något att klaga på.
Per har envetet och med mycken möda lagt ner ett fantastiskt arbete för att få min lägenhet såld. Och det lyckades till slut. Per får högsta betyg av mig.
Erfaren och trygg i sitt yrke. Mycket serviceinriktad och trevlig. Vi är mycket nöjda med honom som mäklare.