Oscar Månsson

Oscar Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Bjuv

Oscar Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Oscar Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Månsson har haft 62 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

103 omdömen om Oscar Månsson

Sedan starten hos Reco 2023
Marie H
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv

Väldigt duktig och ärlig. Bättre bemötande kan man inte få. Alla förväntningar är uppfyllda. Jag kommer rekommendera honom till alla jag känner

Elisabeth H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Bjuv

Mycket trevlig o lätt att kommunicera med o lätt att få tag i.

Ingvar N

Allt var jättebra.............................

Rickard R
Ekeby

Mycket bra fastighetsmäklare! Mycket nöjd på alla plan och väldigt kreativ med bra lösningar på allt.

Lars Peter H
Skrev om Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv

Väldigt dålig på att återkoppla vid sms och telefon

Christian J
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Norra - Vram

Träffade många mäklare i vår husköpsresa så har kunnat jämföra och jag kan tycka att sälj-intresset inte riktigt funnits hos Oscar. Han svarar på frågor om man har några men visar och berättar inte mycket på eget initiativ. Proffesionell utöver det.

Mette Louise F
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Norra - Vram

Vi hade Oscar som mäklare som förstagångsköpare, hade svårt att nå fram till honom, han var inte speciellt lyhörd och verkade lite ointresserad över sitt arbete. Han var inte speciellt säljande utan man får själv ställa massor av frågor för att kunna få svar. Ibland kände man sig besvärlig när man tar kontakt för att få svar på frågor. Som förstagångsköpare ingen speciellt god upplevelse.

Anna-Maria P
Norra - Vram

Väldigt aktiv med flera visningar. Informerar om viktiga detaljer, säger som det är.

Jim L
Norra - Vram

Oskar är en trevlig tillmötesgående mäklare som gjorde ett bra jobb

Linnéa F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Bjuv

Lätt att kontakta, lever upp till förväntningarna och hjälper till bra att svara på frågor