Nicole Åman

Nicole Åman

Nicole Åman är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen

Nicole Åman har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Nicole Åman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicole Åman har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

255 omdömen om Nicole Åman

Sedan starten hos Reco 2016
Alessandro S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicole Åman en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fredhäll

Mycket proffesionellt och trevligt bemötande. Nicole utstrålade erfarenhet och trovärdighet vilket gav oss en trygg känsla genom hela processen. Detta var extra värdefullt för oss som förstagångsköpare. Sammanfattningsvis kändes affären smidig och trygg.

Git Ragnhild C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicole Åman en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmstorg

Alltså, bästa mäklaren! Tillmötesgående, positiv och redig! Gav mig rätt förväntningar och hade hela tiden löpande kontakt med mig.. Bra visningar. Personlig och bjöd på sig själv. Hon gör en bra uppföljning även efter försäljningen pch hjälper till med uppgifter om hur och var jag kan få flyttstädning när försäljningen är över. Hon tar dig garanterat från A till Ö när du ska gå vidare till nytt boende. Jag har verkligen fått all den hjälp jag önskade! Så tveka inte att välja fastighetsbyrån och Nicole om du vill känna dig...

Helene W
Västra Kungsholmen

Bra o lyhörd! Kunnig o ödmjuk! Jättelätt att prata o diskutera med o kommer ihåg vad man berättar. Jättebra!

Helene W
Thorildsplan

Öppen o lyhörd.Mänsklig o jordnära! Lättsam. Väldigt trevlig o kunnig.

Elin N
Fridhemsplan

Trevlig, hjälpsam och effektiv

Hanna L
Fridhemsplan

Nicole har utfört ett utmärkt arbete med att sälja vår lägenhet. En trygg och driven mäklare, som alltid har varit tillgänglig, lyssnat in oss som säljare och återkopplat kontinuerligt kring försäljningens process. Rekommenderar starkt!

Hanna Å
Fredhäll

Jag har både köpt och sålt lägenhet med Nicole och har varit nöjd med båda erfarenheterna. Hon är lätt att ha att göra med, och levde upp till mina förväntningar på en mäklare!

Jakob Nils J

Nicole har sett till att köpprocessen varit snabb och smidig. Hon har visat på ett stort affärsmannaskap och har bra kontakter i banken som som är värdefulla för en köpare.

Amer M
Fredhäll

Väldigt professionell, duktigt och hjälpsam. Av de mäklare vi nyttjat så är hon bland de bästa!

Linnea C
Fredhäll

Nicole gjorde ett fantastiskt arbete med vår lägenhet från ax till limpa! Hon är otroligt engagerad, duktig och dessutom väldigt trevlig. Nicole var enkel att ha att göra med under hela processens gång och jag skulle med glädje anlita henne igen! 🌟