Trevlig och Lättsam att prata med. Kontakten med Dennis var bra. Han planerade visningarna och tog hand visningen. Tyvärr så var starten av bostads försäljningen mitt i semesterperioden och det blev lite "tunt" med kunder i början. Efter att juli månad var slut så kom visningarna igång bättre under augusti.
Dennis Thörnblom
Dennis Thörnblom är mäklare på Fastighetsbyrån Mönsterås
.Dennis Thörnblom har varit registrerad mäklare sedan 2010-05. Dennis Thörnblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.5. Dennis Thörnblom har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
73 omdömen om Dennis Thörnblom
Köpt Fastighet! Väldigt dåligt bemötande, blandar ihop sitt arbetsuppgifter med sina egna onödiga nyfikenhet. Trots det har gått 1 månad efter köpet så ringer han o fråga sätter om man har ljugit till honom om sitt ekonomi! Väldigt oproffsigt som en erfaren mäklare. Måste skärpa sig med sina utryck mot kunden.
Engagerad och mycket trevlig och tillmötesgående. En mäklare med uppmärksamhet på sina kunder. Tydlig information och snabb återkoppling. Kunnig och saklig.
Tycker Dennis är mycket trevlig och lätt att ha o göra med, han tänker och försöker alltid göra sitt bästa för både säljare och köpare
Bra bemötande, dock inte haft så mkt kontakt då semestertider varit under vår försäljning. Det tog tyvärr även tid att få ut huset till försäljning trots att vi hade bråttom, missförstånd men vet inte från vems sida. De möten vi haft har varit bra, glad och trevlig.
Trevlig kompetent månar om både säljare och köpare
Mycket hjälpsam och har ett bra sätt att förklara information
Har bara haft det bra med Dennis! Jättebra och tydlig kommunikation, inga konstigheter när man ställer frågor om något. Kan inget annat göra än att rekommendera Dennis till andra människor!
Jag blev bemött på ett uppriktigt och ärligt sätt. Det är lätt att kommunicera med Dennis. Han är kunnig och upplevs seriös och ambitiös. Jag mycket nöjd!
Det går att beskriva med ett ord PERFEKT i allt