Jonas Nordwall

Jonas Nordwall

Jonas Nordwall är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje

Jonas Nordwall har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Jonas Nordwall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Nordwall har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

101 omdömen om Jonas Nordwall

Sedan starten hos Reco 2016
Christian T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Centrala Norrtälje

Superbra mäklare! Rekommenderar.

Svar från Jonas Nordwall

Superbra omdöme! Tack så mycket Christian.

Lars N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Solbacka

Trevligt och professionellt bemötande.

Carina N
Solbacka

Vi har blivit mycket professionellt bemötta och känner oss trygga i affären.

Svar från Jonas Nordwall

Hej Carina! Tack för ett fint omdöme och så fint att ni känner er trygga. Då har jag lyckats med min målsättning. Allt gott, JonasN

Catarina S
Solbacka

Tydlig och snabb att återkoppla. Lyhörd för mina tankar och önskemål

Svar från Jonas Nordwall

Det var snälla ord Catarina, tack så mycket. Varmt lycka till med nya boendet!

Krister M
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Blidö

Mycket proffsigt och trevligt

Svar från Jonas Nordwall

Jo, jag tackar jag! Både proffsig och trevlig. Tack för fint omdöme. Och varmt lycka till med er egen försäljning. Hälsningar Jonas

Emelie S
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Frötuna

Superproffsig mäklare som hade svar på alla våra frågor när vi köpte fritidshus. Kunnig, trevlig och snabb på återkoppling - full pott!

Svar från Jonas Nordwall

Ett stort tack Emelie för det fina omdömmet. Nu blev min fredag ännu bättre! Varmt lycka till i det nya fritidshuset och tveka inte att kontakta mig om ni vill ha tips på Roslagens smultronställen. Hälsa familjen!

Ronny Maria W
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Centrala Norrtälje

Jonas är helt fantastisk. Mycket trevligt bemötande i alla situationer. Man känner verkligen att man kan ha fullt förtroende och överlämna allt till honom. Han redovisar så fort det är någon förändring. Han är en klippa. Vi rekommenderar honom på det varmaste.

Svar från Jonas Nordwall

Vilka fina ord! Jag har läst tyst för mig själv tre gånger. Sedan har jag även läst högt för mina kolleger en gång. Detta omdöme värmer bättre än den varma majsolen som värmer utanför. Ett jättetack, så snällt och så rart skrivet!

Aleksandra E

Trevlig och hjälpsam, lätt att komma i kontakt med

Svar från Jonas Nordwall

Stort tack för de varma orden Aleksandra. Och varmt grattis till första lägenheten!

Hans P
Norrtälje

Jonas var kunnig och tillmötesgående. Svarade snabbt och besvarade de frågor som vi hade.

Svar från Jonas Nordwall

Tack Hans! Fina ord och de värmer gott i vinterkylan. Jag kan meddela att bouppteckningen är inlämnad och nu väntar vi bara på registreringen. Hälsa de dina och God Jul och Gott Nytt År. Vänligen, JonasN

Gun-Britt Margareta E
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Nordwall en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Länna

Mycket tillmötesgående och snabb att skicka information via SMS