En mer engagera och positiv mäklare är nog svår att hitta. All heder till henne. Jag kan varmt rekommendera Kristina.
Kristina Jansson
Kristina Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje
.Kristina Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Kristina Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.7. Kristina Jansson har haft 2 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
24 omdömen om Kristina Jansson
Stort tack till fint omdöme! Vi ses!
Kristina är otroligt kunnig och hjälpsam som mäklare, det är en rygghet att köpa bostad med just Kristina!
Stort tack för fint omdöme! Ni kommer att passa perfekt i huset!
Trevlig, tillmötesgående, flexibel och professionell. Skulle 100% välja Kristina igen.
Tusen tack för ett väldigt fint omdöme. Vi ses snart igen!
Vi har redan svarat. Hon får högsta betyg. Hälsningar Greta och Ulf Bagewitz
Stort, stort tack för fantastiskt omdöme. Vi ses snart igen!
Jag har köpt en fritidsfastighet på Väddö. En riktig pärla! Jag var sent ute, men Kristina Jansson hjälpt mig på alla sätt så att jag fick få en bra och trygg upplevelse vid köpte. Kristina levde upp till alla de förväntningar jag hade på en bra mäklare. Både i samband med visning och budgivning, såväl som vid avtalstecknande
Tack för fina ord! Jag hoppas att du kommer att trivas och att du får härliga dagar i nya huset med omnejd!
Stenkoll på allt och bra information genom hela processen lugnt och sansat man kände sig trygg :)
Kristina hjälpte oss när ordinarie mäklaren blev sjuk. Jättekul för oss att ha att göra med Kristina och hon var MYCKET effektiv ! hälsar Hans på Hallonvägen 6 i Norrtälje
Hej Hans, Tack för fint omdöme. Vi ses igen!
Har köpt en villa och sålt en bostadsrätt.
Jag har sålt mitt hus på landet. Kristina har varit en otroligt bra och engagerad mäklare. Hon har lyssnat in mina behov och önskningen. Jag kan varmt rekommendera Kristina som mäklare.
Hon var väldigt bra! Rekommenderas!