Stefan Bergstedt

Stefan Bergstedt

Stefan Bergstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå

Stefan Bergstedt har varit registrerad mäklare sedan 1992-06. Stefan Bergstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 212 omdömen med ett betyg på 4.6. Stefan Bergstedt har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Man ska välja mig om man vill ha en engagerad mäklare som alltid gör sitt yttersta för att få alla kunder, såväl köpare och säljare, nöjda med affären. Med mig kan alla kunder känna sig trygga. Jag har verkat som mäklare under många år och tycker fortfarande att det är jättekul att gå till jobbet.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
För mig är det självklart att alla ska få ett trevligt bemötande, vilket är en sak som ofta återkommer då våra kunder lämnar recensioner om mig som mäklare. Själv skulle jag dessutom använda ord som kunnig, professionell, tydlig och lyhörd på en beskrivning av mig själv.

2023-11 - 2024-10

212 omdömen om Stefan Bergstedt

Sedan starten hos Reco 2015
Anders B
Kopparnäs

Jag blev alltid bemött på ett vänligt sätt. Eftersom jag inte tidigare haft behov av mäklare så förliar man sig helt på den man har att göra med. Det var ju mycket man skulle sätta sig in i, och det kanske borde ha varit en betänketid innan man skriver avtal. Då tänker jag framförallt beslutet att teckna en besiktning och en försäkring. I mina ögon så var besiktningen en värdelös besiktning. Jag hade väl velat ha lite mer info om varför det gick så trögt. Men till slut löste det sig och jag fick bud som jag accepterade. Sammanfattningsvis så är jag ganska nöjd.

Johanna N
Öjebyn

Stefan upplevs som dryg och ointresserad. Redan vid värdering av min bostad pratade han illa om kunden som anlitat honom. Det finns felaktigheter i objektsbeskrivningen och den är genomgående dålig.

Therese B
Jävre

Blev bemött på ett bra o inlyssnande sätt. Fick svar på de frågor vi hade och hela processen från visning till kontraktskrivning kändes trygg och bra.

Åke S
Hortlax

Skötte sig bra.proffsig.gjorde ett bra jobb

Stefan A
Klubbgärdet

Det var ett bra bemötande från Stefan.

Jan J
Mjoön

Bra service, kunnig mäklare. Snabb respons.

Anette J
Mjoön

Snabb återkoppling då vi ville se fastigheten nästa dag. Han ordnade visning direkt och han visade runt överallt. Samt tog emot vårt bud som han skickade direkt till säljarna. Återkom direkt med svar till oss. Mycket intresserad mäklare.

Jörgen H
Klubbgärdet

Toppen bra vi hade ett gott samarbete. Skulle anlita han igen

Jeanette L
Djupviken

Mycket bra, proffesionellt och tryggt

Sebastian O
Hortlax

Snabb och rak kommunikation. Fick till det praktiska direkt!