Fantastisk hjelp. Veldig hjelpsom. Ordnet alt.
Sven-Olof Jacobsson
Sven-Olof Jacobsson är mäklare på Fastighetsbyrån Strömstad
.Sven-Olof Jacobsson har varit registrerad mäklare sedan 1991-01. Sven-Olof Jacobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.9. Sven-Olof Jacobsson har haft 0 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
24 omdömen om Sven-Olof Jacobsson
Vi har solgt en hästgård i Strømstad. Eiendomsmegleren Sven-Olof Jacobsson har vært helt enestående. Han har stått på døgnet rundt, ryddet tid til å gi visninger til alle som ville komme utenom den publiserte visningstiden, og fulgt opp med tett telefonkontakt med alle som har vært på visningene. Gården vår ble solgt på mye kortere tid enn forventet, og i en periode der de fleste venter med å selge (senhøst i koronatiden). Så skal du selge eiendom: Ring til Jacobsson, han fixer det!
God oppfølging gjennom hele kjøpet.
En megler som anbefales for alle som søker bostad. Ærlig og profesjonell.
Sålt mitt lantställe Mycket bra bemötande
småbruk. Veldig positivt. Kom veldig bra overens. Trykt anbefale .
Köpt jordbruksfastighet. Trevligt bemötande.
Vid försäljning av vår gård har Sven-Olof agerat på ett mycket proffsigt sätt och varit mycket hjälpsam. VI är mycket nöjda med hans sätt att sköta det hela.
Kjøpt tomt God kunnskap Meget bra respons. Alltid hyggelig og hjelpsom Ingen ting å utsette.
Bra och kunnig mäklare med god koll på närområdet!