Anna-Karin Lindmark

Anna-Karin Lindmark

Anna-Karin Lindmark är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Anna-Karin Lindmark har varit registrerad mäklare sedan 1997-05. Anna-Karin Lindmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna-Karin Lindmark har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

32 omdömen om Anna-Karin Lindmark

Sedan starten hos Reco 2023
Per Tobias L
Trosa Centralt

Trevlig, mycket erfaren med ett stort kontaktnät.

Merja G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Anna-Karin Lindmark är en mycket kunnig o trevlig mäklare. Vi kände oss väldigt trygga att köpa då hon var mäklare. Vi fick snabba svar på våra frågor och hon var alltid tillgänglig. Vi rekommenderar henne varmt till andra som ska köpa eller sälja fastighet.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla Merja och Ulf! Så fint att få hjälpa er!

Joakim S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Vår mäklare Anna-Karin Lindmark har med sitt stora engagemang och proffsighet både hjälpt oss att sälja vår bostad samt hjälpt oss att hitta vårat nya hem. Hon har väglett oss genom hela processen och har ett proffsigt och tydligt engagemang där hon har bevakat våra intressen och det har känts mycket tryggt. För det är vi oerhört tacksamma och kan mycket starkt rekommendera att anlita Anna-Karin Lindmark och Fastighetsbyrån, oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad. Bästa hälsningar Joakim och Robin

Tusen tack för så fina ord! Det värmer sååå 🙏😊

Cecilia B
Trosa Centralt

Bra att du lyssnade och var villig och ta samtal när jag hade frågor Snabbåterkoppling Tack för insatsen MVH Cecilia

Hans B
Vagnhärad

Trygg o lugn, bra att förklara! Glad och positiv!

Nima E
Vagnhärad

Things went smoothly. I had a visning, liked the apartment, gave an offer and signed the contract in a couple of days.

Ann N
Trosa Centralt

Proffsigt och mycket trevligt bemötande! Fick stort förtroende för Anna-Karin redan vid visningen. Snabba återkopplingar under hela processen. Mycket nöjd med allt!

Tack snälla! Så roligt att du hittat din lägenhet! 🌸

Marie E
Köpte sitt hus med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Åda Backar

Snabb respons och väldigt service minded - har varit i kontakt med Anna-Karin i tre olika objekt och varje gång fått snabb återkoppling och all fakta jag efterfrågat. Kul att det tillslut blev ett avslut - stort tack ännu en gång för ALLT.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla för de orden! Jag tackar dig för trevliga samtal och (till slut) möte :)

Anita W
Trosa Centralt

Anna-Karin var noggrann och meddelade till mig information som rörde mitt hus.

Robert C
Trosa Källvik

Anna-Karin har varit engagerad, noggrann, kunnig och uppmuntrande,, varför hon får högsta betyg. Mvh. Solan och Robert Claesson

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla ni! Så stolt och glad att ha fått hjälpa er. Vi hörs snart igen