Trevligt bemötande med en tydlig och klar mäklare
Mona Eriksson Ekendahl
Mona Eriksson Ekendahl är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Mona Eriksson Ekendahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Mona Eriksson Ekendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.8. Mona Eriksson Ekendahl har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
130 omdömen om Mona Eriksson Ekendahl
Mona svarar alltid snabbt på telefonsamtal, sms och mejl. Hon är tydlig med vad som händer och sker och förklarar alltid pedagogiskt på sådant jag undrar eller inte förstår. Hon lyssnar på mina önskemål och finner lösningar så att allt ska fungera så bra som möjligt. När vi kom till budgivning gav hon mig goda råd när jag bad om dom och hjälpte mig att göra det jag ville. Innan jag tog kontakt med Mona hade jag inga förväntningar alls, jag visste inte alls hur en försäljning går till och visste inte vad jag kunde förvänta...
Tack snälla Matilda, det glädjer mig verkligen att du känner att du kunnat använda mig som bollplank i din sälj och köpprocess. Givetvis finns jag här om det det uppstår kommande frågor framöver.
It was a pleasure collaborating with Mona. Mona is professional, respectful and went beyond the norm to help us selling our property. We highly recommend her!
I must say that it has been a pleasure for me as well working with you. We have had some bumps in the road during this process but finally we reached our goal and found av very nice buyer. I feel certain that she will be happy in your house and take very good care of it.
Mona är toppenbra! Bästa mäklaren
Wow, bättre omdöme kan man ju inte få. Så roligt att du känner så :D
Hon är korrekt, positiv och ambitiös. En klippa!
Tack Lena :-) Du hade ingen lätt match under försäljningen med all konkurrens runt omkring, men med den vetskapen känns det extra bra att din köpare valde just din bostad.
Mona är en proffsig, varm och trygg mäklare som verkligen satte oss i fokus genom hela processen. Hennes återkoppling var alltid snabb och tydlig, vilket skapade en känsla av trygghet och effektivitet. Hon hanterade affären på ett sätt som gjorde att vi kände oss prioriterade och väl omhändertagna.
Det glädjer mig verkligen att höra och lite extra med tanke på att jag vet hur skumpig er bostadsresa har varit ända fram tills vi kom i mål med sista pusselbiten.
Lyhörd, snabb på att återkoppla och målinriktad
Tack Christopher både för de vänliga orden, men också för allt det fina arbete du la ner på bostaden innan försäljningen.
Tycker det har varit bra återkoppling och en tydlighet.
Tack! Har varit roligt att få följa er både genom försäljning och köp och hoppas på att jag ska få äran att se vad ni gör med ert ny hem framöver :-)
Vi är jättenöjda med allt runt vårt husköp som Mona hjälpt oss med 🤩🤩
Jätteroligt att ha fått vara en del av er resa. Måste säga att det finns mycket driv i er båda som lyckades styra upp er egna försäljning på ett så bra sätt.
Närvarande mäklare som håller kontakt och återkopplar snabbt! En mäklare som ser till att man känner sig lyssnad på och ser till ens önskemål!
Tack Ines! Det glädjer mig att att du lyckades få din andra hälft att se vad du såg redan innan visningen. Ni landar verkligen i ett fint hus med mycket karaktär, ett hus som kan vara en vattendelare. Jag är dock helt på er sida och tycker att det är ett fantastiskt hus med så mycket potential att bli någonting ännu bättre. Ser fram emot att se hur känslan blir efter färgbytet på huset :-)