Starta 60 dagar kostnadsfritt

Intervju med Mario Puga, grundare av Eter Ekonomi: En lyckad satsning med omdömen

När Eter Ekonomi AB slog upp sina portar på Hisingen i Göteborg under 2022, var det med en tydlig vision: att erbjuda rådgivning och bokföringstjänster med en personlig touch. Grundaren Mario Puga har sedan dess hjälpt både nystartade och etablerade företag att få en djupare förståelse för ekonomiska processer. Men det var inte förrän Mario började samla in kundomdömen som han verkligen såg verksamheten blomstra.
 Blogg intervju_eter-ekonomi_reco
 
 

Från skepsis till succé


Mario var till en början skeptisk när han blev kontaktad av Reco hösten 2023. “Först blev jag väldigt rädd och tackade snabbt nej,” säger Mario. Att få feedback från kunder var inget han hade erfarenhet av, och han antog att så länge kunderna inte klagade, var allt bra.

Men när Reco erbjöd en kostnadsfri provperiod, bestämde han sig för att ge det ett försök. Resultatet blev överraskande: “Jag blev förvånad! Många kunder som aldrig hade sagt något tidigare, skrev jättelånga texter om hur nöjda de är,” berättar Mario. Idag har Eter Ekonomi samlat in 27 omdömen med ett snittbetyg på 5.0, och tack vare att de kopplat sitt affärssystem till Reco, blir 100% av deras kunder automatiskt tillfrågade att lämna omdömen.

“Ett ‘tack’ känns så litet när en kund har tagit sig tid att skriva ett omdöme”


Mario lägger stor vikt vid att besvara varje omdöme personligt, även om det kan vara svårt under högsäsong. “Ett ‘tack’ känns så litet när en kund har tagit sig tid att skriva ett omdöme, så det är viktigt att det blir personligt,” förklarar han. Ett omdöme som särskilt står ut för Mario är från en kund som skrev: “Eter Ekonomi är helt underbara och tar hand om mitt företag som om det vore deras.” Detta speglar Marios ambition att erbjuda en trygg och icke-dömande miljö för sina kunder.

Omdömen - en viktig källa för driva tillväxt


För Eter Ekonomi har kundomdömena blivit ett kraftfullt verktyg för att attrahera nya kunder. Omdömena finns synliga på företagets hemsida och skickas även med i offerter. Mario berättar att detta har lett till ett mer organiskt inflöde av nya kunder, som ofta har läst omdömena och redan känner att Eter Ekonomi är rätt val för dem. “Det är både mer ekonomiskt och mindre tidskrävande när kunden ringer upp själv efter att redan ha tagit ett beslut,” säger Mario.

Marios tips till andra företag: Våga prova!

Mario uppmuntrar andra företag att börja samla in kundomdömen utan att tänka för mycket. “Jag visste inte att jag behövde omdömen förrän jag började, och jag blev jättechockad av resultatet. Går det lika bra för dem som det gjorde för mig, så kommer de aldrig vilja sluta.”

Framtiden: Att bli rekommenderat företag 2024


Med siktet inställt på att bli Rekommenderat Företag 2024, och förhoppningsvis även för andra året i rad, är Mario fast besluten att fortsätta bygga på sina framgångar med kundomdömen. Han planerar att visa upp detta erkännande i sina sociala kanaler och ser fram emot den fortsatta resan. Mario Puga och Eter Ekonomi har visat att kundomdömen inte bara är ett sätt att få feedback, utan en drivkraft för tillväxt och en starkare kundrelation. För företag som ännu inte börjat samla in omdömen, är Marios råd enkelt: ta steget, och se vart det leder!

 

eter-ekonomi-ab-hisings-backa-venue

 

Läs mer om Eter Ekonomi här och ta del av deras omdömen.

 

Starta igång din testperiod idag


Vill du också bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme? Vi är redo att starta igång din testperiod redan samma dag, för att du ska komma igång så smidigt som möjligt och uppnå dina mål.
Via formuläret här kan du kontakta oss för intresse.

Är du osäker på om Reco är rätt för dig? Hos oss får du hela två månader att testa på vår tjänst – en garanti för att du ska vara helt nöjd – innan du bestämmer dig. Läs mer här om vår omdömesgaranti.

Kom igång med kundomdömen  Du får möjlighet att prova helt kostnadsfritt under 60 dagar Starta här

Senaste inlägg

Visa alla
Intervju med Eddie på El-fast i Göteborg: Vikten av hög service och öppen feedback från sina kunder
Intervju med Brandfast: 2000 kundomdömen på Reco – vittnar om pålitlighet och hög kvalitet