grillkung.se

5046 omdömen om grillkung.se

Sedan starten hos Reco 2019

Anders W
Skrev om grillkung.se

Varan var perfekt, precis lika bra som beskriven. Snabb leverans.

Mihai R
Skrev om grillkung.se

Bra service! Bra leverans! Tack för affären!

Patrik S
Skrev om grillkung.se

Snabbt och smidigt, allt funkade smärtfritt

Anders Ö
Skrev om grillkung.se

Alltid trevliga och hjälpsamma när man kommer till dem. 👍🤗

Jens N
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans och varorna motsvarade mina förväntningar

Svar från grillkung.se

Hej Jens! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Maria S
Skrev om grillkung.se

Snabba svar vid frågor Snabb leverans

Svar från grillkung.se

Hej Maria! Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Tack för ditt omdöme!

Joakim F
Skrev om grillkung.se

Snabb och smärtfri leverans, precis som förväntat och önskat

Svar från grillkung.se

Hej Joakim! Härligt att leveransen gick som planerat! Tack för ditt omdöme!

Kari K
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans och bra produkt

Svar från grillkung.se

Hej Kari! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Mikael J
Skrev om grillkung.se

Allt gick snabbt o är jättenöjd

Svar från grillkung.se

Hej Mikael! Kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Tack för ditt omdöme!

Ann-Charlotte F
Skrev om grillkung.se

Snabbt och smidigt och väldigt bra pris och leveransen va ju kanon 👍🏻👍🏻👍🏻 Dock har jag inte provat min grill än då jag inte byggt ihop den . Men jag vet att denna grill ska vara kanon . Jag va snabb då jag fick ett bra pris innan grillsäsongen börjar 😃

Svar från grillkung.se

Hej Ann-Charlotte! Härligt att höra att du är nöjd med ditt grillköp hos oss! Lycka till med nya grillen och hoppas du får många härliga grillstunder framöver! 🔥

Jonathan N
Skrev om grillkung.se

Snabb och bra leverans utan några krångel :)

Svar från grillkung.se

Hej Jonathan! Härligt att höra att leveransen gick som planerat! Tack för ditt omdöme!

Eva J
Skrev om grillkung.se

Snabb uppkoppling o snabb leverans. Guld värt

Svar från grillkung.se

Hej Eva! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Tack för ditt omdöme!

Bojan R
Skrev om grillkung.se

Grillningen har bra sortiment och bra service samt snabb leverans och bra personal.

Svar från grillkung.se

Hej Bojan! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Marlene A
Skrev om grillkung.se

Bra kundservice, snabb leverans, bra packat. Mycket nöjd med mina varor.

Svar från grillkung.se

Hej Marlene! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Tack för ditt fina omdöme!

Daniel A
Skrev om grillkung.se

Väldigt hjälpsamma och bra service

Svar från grillkung.se

Hej Daniel! Kul att höra att du är nöjd med vår service! Tack för ditt omdöme!

John J
Skrev om grillkung.se

Alltid bra och proffsigt bemötande och vid service löser dom alltid allting snabbt och enkelt kan verkligen rekommendera grillkung

Svar från grillkung.se

Hej John! Tack för ditt grymma omdöme! Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! 🔥

Algot S
Skrev om grillkung.se

bra produkter jag är nöjd med allt

Hej Algot! Tack för ditt grymma omdöme! Härligt att höra att du är nöjd! 🔥

Pia H
Skrev om grillkung.se

Lätt att handla, snabb leverans! Lätt att rengöra elgrillen som också är snabb

Svar från grillkung.se

Hej Pia! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Lycka till med elgrillen! 🔥

Bengt B
Skrev om grillkung.se

Bra sortiment och snabba leveranser. Jag gillar att de för reservdelar och tillbehör till min grill.

Svar från grillkung.se

Hej Bengt! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med vårt sortiment!

Ulla E
Skrev om grillkung.se

Jag har beställt och fått en Elkamin Carl som är precis lika fin som jag förväntat mig. Mycket nöjd med den. Tyvärr har jag sökt om att returnera en produkt som jag inte behöver, men returen ska godkännas innan den kan skickas tillbaka och det godkännande tar för lång tid. Har inte fått det gokännt ännu.

Svar från grillkung.se

Hej Ulla! Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med din nya elkamin! Vi beklagar att returgodkännandet har dragit ut på tiden. Det är självklart vår ambition att hantera returer så snabbt som möjligt, och vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta. Vi följer upp ditt ärende omgående och återkommer till dig med en uppdatering så snart som möjligt. Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du har ytterligare frågor!

Palle S
Skrev om grillkung.se

Den produkt jag beställde blev jag nöjd med och ordern expierades snabbt

Svar från grillkung.se

Hej Palle! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Tack för ditt omdöme!

Rose-Marie H
Skrev om grillkung.se

Köpte en kamin som kom snabbt fram och är som utlovats

Svar från grillkung.se

Hej Rose-Marie! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp! Lycka till med din nya kamin 🔥

Boel H
Skrev om grillkung.se

Lätt att handla. Tydlig hemsida. Snabb leverans. Köpte en gryta Grand Feu. . Mycket bra gryta.

Svar från grillkung.se

Hej Boel! Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Lycka till med nya grytan!

Peter J
Skrev om grillkung.se

Dom är professionella och väldigt snabba i sin feedback

Svar från grillkung.se

Hej Peter! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med vår service!

Maria P
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans och väl skyddad packet. Köpte en Everdure grill, 5 av 5 stjärnor till denna grill, så bra är den!

Svar från grillkung.se

Hej Maria! Kul att höra att du är nöjd med din Everdure grill! Tack för ditt grymma omdöme och lycka till med nya grillen! 🔥

Lennart B
Skrev om grillkung.se

Enkelt att beställa och enkelt att betala

Svar från grillkung.se

Hej Lennart! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Tack för ditt omdöme!

Torbjörn J
Skrev om grillkung.se

Snabb leveranstid. Allt passade den gamla grillen.

Svar från grillkung.se

Hej Torbjörn! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd och att allt passade. Lycka till med grillningen! 🔥

Hans W
Skrev om grillkung.se

Grillen var fantastisk fin efter att man har skruvat ihop den

Svar från grillkung.se

Hej Hans! Kul att höra att du är nöjd med ditt köp! Tack för ditt omdöme och lycka till med nya grillen! 🔥

Ann G
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans fram till dörren

Svar från grillkung.se

Hej Ann! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd vi jobbar hårt för snabba leveranser!

Per H

Super snabb frakt... Bra grejer

Svar från grillkung.se

Hej Per! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Tack för ditt omdöme!

Håkan W
Skrev om grillkung.se

Väldigt bra och lätt att få tag i. Grillkungligt att svara så snabbt på frågor och att de ringde upp så snabbt. Imponerade och avgörande att vi valde dem.

Svar från grillkung.se

Hej Håkan! Tack för ditt grymma omdöme! Kul att höra att ni är nöjda med er köpupplevelse hos oss!🔥

Sigbritt B
Skrev om grillkung.se

Bra svar när jag ringde snabb leverans

Svar från grillkung.se

Hej Sigbritt! Härligt att höra! Tack för ditt omdöme!

Marco H
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans, inga problem att handla på sidan. Grytan som köptes var som förväntad.

Svar från grillkung.se

Hej Marco! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Lars B
Skrev om grillkung.se

Köpte Hot Wok Pro 12 kw med wokpanna, grillpanna och brännarring. Fick paketet inom några dagar, inga problem.

Svar från grillkung.se

Hej Lars! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss. Lycka till med din nya Hot Wok! 🔥

Björn S
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans. När post nord lämnade paketet fanns transportskada. Jag ringde till grillkung och dom skickade ny reservdel och sköter reklamationen med post nord. Jag kommer att handla här igen utan tvekan.

Svar från grillkung.se

Hej Björn! Stort tack för ditt grymma omdöme! Härligt att höra att det löste sig med din reservdel. Du är välkommen tillbaka! 🔥

Per P
Skrev om grillkung.se

Snabb respons på chatten när jag ställde frågor kring produkterna. Köpte en Napoleon kolgrill med tillbehör och informationen kring leverans var toppen. Det gick väldigt fort att få grejerna. Bara positiva intryck av köpet.

Svar från grillkung.se

Hej Per! Tack för ditt grymma omdöme! Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Lycka till med din nya grill! 🔥

Erik S
Skrev om grillkung.se

Jag köpte en gasolgrill med lite tillbehör. Snabb leverans och bra uppdateringar kring leveransen. Enkelt att få hjälp via telefon och snabba svar på mail.

Svar från grillkung.se

Hej Erik! Tack för ditt omdöme och kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Lycka till med din nya grill!

Claes S
Skrev om grillkung.se

Smidigt att handls. Suppersnabb leverans. Har ännu ej provat varan . Men intrycket är att det mer än väl motsvarar mina förväntningar . Återkommer gärna som kund

Svar från grillkung.se

Hej Claes! Stort tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Vi hoppas att din nya produkt lever upp till förväntningarna när du testar den, och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka som kund.🔥

Karl L
Skrev om grillkung.se

Bra utbud, lättnavigerad hemsida och oerhört snabb leverans. Superproffsigt.

Svar från grillkung.se

Hej Karl! Tack för ditt grymma omdöme! Härligt att höra att du är nöjd!

Miki K
Skrev om grillkung.se

Mycket proffsigt och superbra bemötande då det fattades ett galler till min offset smoker. Allt gick supersnabbt och jag fick hela tiden löpande information om hur mitt ärende behandlades. Här har många andra leverantörer mycket att lära av Grillkung.se. Återigen TACK och mycket bra jobbat!!!!

Svar från grillkung.se

Hej Miki! Riktigt kul att höra att allt löste sig smidigt och att du fick bra uppdateringar under processen – så ska det vara! 💪 Tack för dina fina ord, och hoppas din smoker nu får jobba för fullt! 🔥

Jörgen H
Skrev om grillkung.se

Bra, snabbt men inte exceptionellt. Renoverade en 7 år gammal Baron King där naturen börjat ta tillbaka den dock inte på några väsentliga platser förutom att kollektor boxen rostat sönder. Ny inskaffades, kom snabbt, prisvärt och passade !!

Svar från grillkung.se

Hej Jörgen! Tack för din feedback! Att rädda en 7 år gammal Broil King från naturens krafter är en riktig grillprestation och vi är glada att vi kunde bidra med rätt reservdel snabbt och smidigt! Hoppas din renoverade Baron håller i många fler år framöver 🔥

Niklas N
Skrev om grillkung.se

Snabbt och bra. Support 20.30 på kvällen :)

Svar från grillkung.se

Hej Niklas! Härligt att höra. Vi gör vårt yttersta för våra kunder! Tack för omdömet!

Conny H
Skrev om grillkung.se

Bra service och väldigt trevlig personal i butiken,

Svar från grillkung.se

Hej Conny! Kul att höra du är alltid välkommen in! Tack för omdömet!

Anders L
Skrev om grillkung.se

Tydliga instruktioner om hur att beställa. Dessutom bra priser. Snabb och smidig leverans.

Svar från grillkung.se

Hej Anders! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd!

Hans H
Skrev om grillkung.se

Väskan till min Napoleongrill motsvarade förväntningarna

Svar från grillkung.se

Hej Hans! Härligt att du vart nöjd med din väska! Tack för omdömet!

Per T
Skrev om grillkung.se

Mycket nöjd med service och tillgänglighet!

Svar från grillkung.se

Hej Per! Kul att höra att du är nöjd! Tack för ditt omdöme!

Curth N
Skrev om grillkung.se

Stort utbud och enastående service.

Svar från grillkung.se

Hej Curth! Härligt att höra! Tack för ditt omdöme!

Roger A

Snabb återkoppling på beställning Bra

Svar från grillkung.se

Hej Roger! Tack för ditt omdöme härligt att höra att du är nöjd!

Alexander Wilhelm David K I

Snabb leverans och bra kundservice!

Svar från grillkung.se

Hej Alexander! Tack för ditt omdöme och härligt att höra att du är nöjd!

Fabian F
Skrev om grillkung.se

Jag har precis varit i kontakt med grillkung.se och deras kundservice gällande en reklamation. Deras hantering och service av detta ärende har varit världsklass. Inga problem, inget tjafs. De gjorde allt för att min kundupplevelse skulle bli så bra som möjligt - och det blev den verkligen. Otroligt bra jobbat, kan starkt rekommendera alla att handla tryggt och säkert på grillkung.se

Svar från grillkung.se

Hej Fabian! Stort tack för ditt grymma omdöme! Vi strävar alltid efter nöjda kunder så det värmer att höra att du är nöjd!