Tydlig beskrivning av produkten. Väl förpackat. Rekordsnabb leverans.
BarberJR
BarberJR erbjuder ett brett sortiment av professionella produkter för barberare - till konsument. Här finns klippmaskiner och verktyg både för dig som är på väg in i branschen men också för privatpersoner som vill ha bästa kvalitet. BarberJR har även ett brett sortiment av hårvård och hårstyling för män och guidar dig till att...
2269 omdömen om BarberJR
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb och bra kombination. Leveransen kom också snabbt. Har inte hunnit öppnat paketet än men bara bra upplevelse av BarberJR. 👍
Snabbt och smidigt och inga konstigheter om man vet vad man vill ha.
Att handla hos Barber var enkelt , snabb leverans och enkel betalning. Helt enkelt Kanon
Snabb och trevlig service’! Bra produkter. Mycket nöjd!
Smidigt å mycket snabb leverans
Snabb leverans, men produkterna känns som att de gått ur datum och applikatorn på ena funkar ej.
Snabb och bra service. Köpte en kam.
Snabbt och enkelt, uppskattade att de hade en vara som jag inte kunde hitta på andra håll (Nöberu Amalfi i stor storlek)
Jag beställde ett kombipack med olika rakblad. Kul att få testa olika varianter innan man hittar favoritbladet.
Deras Dapper Dan är perfekt till mitt korta hår. Blev dock konfunderad, tänker BarberJR att de endast har manliga kunder? Detta då jag fick provförpackning med rakgele med i mitt paket och jag är kvinna. Sen fick jag hämta paket hos ombud, detta tyckte jag var onödigt då den lilla burken med vax hade passat i min brevlåda.
Kanon bra rakkniv. Fick dock inte resa med den då den tog den i passkontrollen på Arlanda.
Jag har köpt hårlotion produkten och läste att den gradvis återställer hårfärgen när det börjar bli grått, och jag följde bruksanvisningen exakt, men tyvärr har jag inte sett något resultat från produkten.
Han hade lite problem att komma i tid men väl i stolen fick jag en bra rakning och trevligt bemötande med gott kaffe Kan rekommendera JR👍
Köpte diverse rakartiklar och tillbehör för hud och doft. Väl beskrivna produkter som presenterades på ett enkelt sätt och gav mersmak och inspiration. Riktigt snabb leverans och överlag väldigt smidigt att handla, betala och motta beställningen. Riktigt, riktigt bra!
Stort utbud, och snabb leverans!
Bra pris på produkten jag ville ha men tycker att dom kör lite fulspel då det hela tiden står "endast 1 proodukt kvar i lager".
Bra och ganska snabbt svar på produktfråga. Snabb och korrekt leverans. Vara som uppfyller förväntningarna. Kort sagt, rekommenderas!
Fin butik, snabb och korrekt hantering av min mailorder
Otroligt service minded företag med proffesionell och kunnig personal. Här känner man verkligen att kundens behov står i fokus. Snabba leveranser av produkter till ett väldigt bra pris. Tack!
Snabb leverans och i övrigt bra utbud!
Bra, ända tills det här från reco kom. Sådana här formulär är intigritetskränkade för min kund-leverantörrelation.
Effektiv och snabb hantering av order och leverans.
Snabb leverans och ganska bra pris
varan beställdes och betalades den 21/8, ännu har ingen leverans skett ( 28/8 )
La en order, fick ett mejl om att mitt paket bör komma snart, sen dess har jag inte hört något. Hej då pengar
Hej Tobias, hör av dig till oss med ditt ordernummer så kollar vi upp vad som hänt. Mvh /Jimmy
bra, snabbt och billigt, är fullt nöjd med mitt köp
I have not actually tried the shaver but it looks good quality. Actually I was searching all over for a groomer made in Europe. When I looked on the grooming site I understood the item i ordered was made in Europe but I see when I receive it - Made in PRC. Many people want to buy made in Europe and we do have great manufacturing here still. Please can grooming.se use this differentiator on their site. It will certainly bring my business back. Thanks for the opportunity to review!! - Conor
Nöjd kund, varan väldigt snabbt levererat!
Ok. Levererade vad de skulle på ett snabbt och bra sätt
Original kvalitet och snabbt leverans.
Great people to do business with!
Mycket trevligt att prata med er och jätteroligt att hitta rakvattnet till min man
Snabb leverans och en produkt som stämde med beskrivningen.
Lätt o beställa o hitta vad man sökte!
Väldigt nöjd med produkten och den snabba frakten
Mycket snabb hantering, känns personlig!!
the delivery was fast and packing was very good
Vänligt och bra bemötande, men tyvärr hade en produkt jag beställde via e-shopen gått ur produktion. Tre av fyra beställda produkter levererade, så nu väntar jag på en kreativ lösning på den fjärde!
Snabbt, enkelt och smidig betalningslösning.
En fantastisk butik när det gäller manlig kroppsvård. Det jag främst handlar är sådant som gäller skäggvård och rakning av huvud.
Mycket lätt att hitta det man vill och snabb leverans. Toppen! :)
Det jag beställde kom snabbt . Bra grejor !
Fick alla mina produkter. Produkter fanns hemma. Snabb leverans, beställde på onsdag och fick produkterna på torsdag. Kommer fortsätta att handla. Med andra, jag är helnöjd!
Snabb leverans. Den kom i tid.
Bästa bästa bästa..................................
Bra produkter, varorna fanns att hämta redan efter några dagar, prisvärt
Snabb leverans, enkelt köp. inget att klaga på.
Snabb och effektiv service. Bra hemsida och lätt att göra om en tidigare order.
Snabb leverans och bra produkt