Alice N

Sara S

Klippte mig hos Alice. Hon lyssnade, tipsade och gav så skön hårtvätt! 😊

Ewa R
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Jättetrevlig nogrann med känsla för klipp,färg och form. Bokade kreativ färg lång. Rekommenderas varmt!!

Åsa W
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Supergullig tjej som gjorde min dotters klippupplevelse så himla bra. Hon studsade ut ur salongen med ett stort leende för att hon var så nöjd med håret.

Moa G
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Mycket nöjd med bemötandet 😊 professionellt

Cathrine V
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Ett mycket bra bemötande, en glad och väldigt trevlig tjej. Är jätte nöjd med klippningen så jag kommer absolut att klippa mig där igen.

Joel L
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Jag gjorde en klippning där Alice toppade och tunnade ur håret. Blev väldigt bra bemött av Alice hon är supertrevlig och duktig frisör! Hon överträffade mina förväntningar och blev för första gången någonsin riktigt nöjd med resultatet!

Brittis F
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Fint bemötande. Presenterade sig, med en lugn och varm ton och ett leende som lyste upp. Alice lyssnade på vad önskemål man hade och kom även med förslag då man frågade. Jag är mycket nöjd. Alice var noggrann och det blev precis som jag önskade. Alice klippte och färgade mitt hår, gjorde även slingor som matchade in mina gråa strån.

Sara J
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Min dotter som klippte sig är väldigt nöjd. Noggrann och inlyssnande!

Pebbles H
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Trevlig och oerhört skicklig! :)

Tova A
Skrev om Alice N en del av Hair By Us

Jag blir alltid bemött med ett välkomnande leende och en genuint trevlig person. Alice lever alltid upp till förväntan! Jag bad om slingor och att bli så ljus som möjligt, det fixade hon utan problem. Behandlingen va skön och behaglig absolut inte sista ggn jag far till Hair By Us