Kommunikationen med Herex har fungerat väldigt väl. Projektet har i löpt enlig plan med löpande uppdateringar och diskussioner. Vi har upplevt att Herex har lyssnat och varit flexibla och lyhörda kring våra önskemål. Herex hantverkare har visat på stor noggrannhet och professionalism. Även hantverkarna från inhyrda firmor har på det stora hela fungerat väl, även om vi tycker att vvs- och elfirman kunde varit mer kommunikativa och rådfrågat om vissa saker som blev mindre bra. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.
Herex AB
Herex AB grundades 2010 efter en framgångsrik kontorsrenovering. Ägarna blev så nöjda att de tog över personalen och startade ett byggföretag. Idag har Herex sitt säte i Malmö på Krusegränd 42, med cirka 20 anställda och en omsättning på 20–30 miljoner kronor. Herex verkar i hela Skåne med nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad...
12 omdömen om Herex AB
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Strålande utfört snickeriarbete vid uppsättning av köksskåp. Rimliga i pris. Allt över förväntan.
Allt var bra! Trevliga och duktiga. Löste alla mindre problem som uppkom på ett bra sätt.
Bra bemötande från första mötet tills att allt var klart. De föreslår justeringar som vi inte tänkt på i första steget när vi valde badrumsinredning och layout. Bra koordinering med elektriker, målare och VVS:are och bra kommunikation dagligen med Ulf som gjorde det mesta av jobbet hos oss. Allt är noggrant utfört som om de gjorde jobbet till sig själva! Vi är mycket nöjda med hela projektet och slutresultatet!
Bra bemötande, kompetens, flexibla, håller tider. Hade bra diskussion om vad och hur arbetet skall utföras och det blev så bra som vi förväntat. Har haft Herex för flera projekt genom åren, badrumsrenovering, fönsterbyte, fasadarbeten och nu montering av golv- och fönsterlister och lite annat snickeri.
Smidig kontakt, och väldigt proffesionellt utfört arbete!
Alltid proffsigt bemötande och väldigt skickliga hantverkare.
Bra service, svarar alltid, håller vad man lovar!
Jag blev bemött på ett utmärkt & pedagogiskt vis! Höga förväntningar som uppfylldes med råge Min sammanfattande upplevelse är att jag är väldigt positiv till Herex & kände mig trygg under hela projektets gång.
Renoverade i tvättstugan, byggde ut entré, bytte fasad på garage samt diverse tillägg för el och VVS, med hjälp av Herex AB. Har tidigare erfarenhet av att ta hjälp av hantverkare och har då haft svårt med primärt kommunikationen. Den här gången rullade allt på utan hinder där snickaren skötte i princip all dialog med alla sidoentreprenörer (utan övriga projektledare) efter snabba enkla avstämningar med mig på förhand. Snickaren var effektiv i såväl inköp som utförande samt väldigt kunnig och noggrann i utförandet. Övriga...
Herex byggde ett uterum på vårt hus för 6 år sedan, åt dåvarande ägare. De byggde det på fel sätt så det blev fuktskadat så pass att det riskerade att rasa. Nu har vi själva fått bekosta rivning och återuppbyggnad (med hjälp av en annan, seriös firma) då Herex menar att de inte har något ansvar eftersom huset bytt ägare.
Stefan Jönsson,en pärla i företaget. Anläggare och snickare som ger det lilla extra. Han har en hög kompetens och väldigt bred kunskap. Kommer med bra tips och utfärdade arbetet med perfekt kvalitet.