De är ok. Slutomdöme kan jag ge när jag fått nytt hörhjälpmedel. Synd att kötiden är så.öång.
Hörcentralen.se
Hörcentralen.se startade 2019 som en e-handel för prisvärda hörapparatsbatterier. Nu erbjuder vi ett brett sortiment av produkter för hörapparater och hörsel i Sverige. Vårt mål är att snabbt, smidigt och till låga priser erbjuda högkvalitativa batterier och tillbehör till din hörapparat. Upptäck vårt sortiment idag!
7253 omdömen om Hörcentralen.se
Sedan starten hos Reco 2021
Beställd vara levereras snabbt och väl paketerat till ett konkurrenskraftigt pris. Kommunikationen fungerar klanderfritt
Absolut bästa stället på hela NUS Umeå.!!! Alltid mycket trevlig, tillmötesgående och kunniga tekniker. Hoppas verkligen att det inte dras ner på öppettider som är nu. Tänk att som hörselskadad kunna få hjälp med hörapparat m. m. utan att ringa eller på annat sätt beställa tid, med lång väntetid!! Kram till teknikerna ☺️
Snabb leverans Synd bara att Postnord bara delar ut varannan dag Det gör att det blir längre leveranstid
Mycket bra och super snabba leveranser därför har jag handlat där i många år.
Enkelt, snabbt, billigt. En suverän köpupplevelse helt enkelt.
Upplevelse? Bara ett enkelt inköp av filter,
Snabb o smidig leveranstid av mina tillbehör till hörapparater. mvh Tomas
Snabb och korrekt hantering av beställningarna.
Inga problem lätt att använda bara några minuter och sen var det klart
Enkelt att beställa bra info om leverans ! Överskådlig beställningslista !
Lätt att hitta det jag behöver och det är väl mest dom och filter till min hörapparat. De är snabba att skicka och en helt acceptabel frakt. Så där handlar jag mer än gärna.
Rent o snyggt i väntrum. Tydlig och konkret info i kassan. Togs emot vid angiven tid., proffsigt mottagande., Tydlig o konkret info under testerna. Lugn o förtroendeingivande audionom. Mckt nöjd med mitt besök. Mvh Ingalill TROLLNÄS
Lätt att hitta de varor jag söker. Jag hoppades på en snabb leverans och det fick jag. Jag köpte vaxfilter till min mans hörapparater.
Enkelt att hitta det jag sökte. Enkelt att fylla i beställningsordern och leveransen kom inom loppet av några dagar. Jag är nöjd..
Hej ! Jag gjorde en beställning den 12 dec fick ett mail den 17 dec att det var levererat men har nu den5 jan ännu inget fått. Ernfrid Svensson Klavavägen 40 37590 Mörrum
Snabb leverans. Enkel hemsid att beställa ifrån. Skulle önskar lite mer info om en vara jag kollade på, annars en bra webshop.
Bra service och snsbb lev.Ett plus till för bra pris .
Enkelt att handla. Varorna skickas snabbt, Tråkigt nog missade jag betalningen i tid då räkningen försvann i mängden
Snabbt och bra! Jag skulle uppskatta snabbare leverans. Kanske postens fel
snabb leverans jättebra återkommer om jag behöver flera hjälpmedel
Beställningar har alltid fungerat, snabbt! Vänlig och tillmötesgående service! Jag köper alltid batterier till mig själv och min väninna från er!
Mycket bra. Fick mina batterier genast
Jag är nöjd med hörcentralen. Snabb leverans. Har alltid köpt 312 och varit nöjd.
Lätt att hitta produkt, snabb leverans och otroligt billigt!
Bra service för mej .Varorna kom i tid .
Beställde batterier till hörapparat och dessa är ju som förväntat. Det var snabb bra leverans.
Mycket bra service.Batterier till hörapparaterna.Snabb leverans..Rekommenderas varmt 👍🌟
Varorna kommer fort utom en gång då väntade jag - sedan ringde jag fick jag varorna o behövde inte betala Det var stort!! skickar efter från er eftersom det känns bra! Gott Nytt År!
Enkelt att beställa och mycket snabb leverans !
Snabb leverans av bra och billiga batterier
Jag köper batterier till min hörapparat. Det är mycket snabba leveranser. Det är mycket värt om jag är sent ute med min beställning. Jag är mycket nöjd.
Bara superlativer! Vänligt mottagande. För min del var det fråga om justeringar av hörapparater som jag tidigare handlat av hörcentralen. Jag fick den hjälp som jag förväntat mig.
Snabb och enkelt att beställa.
Bra och tydlig hemsida. Rätt att hitta rätt. Snabba leveranser.
Bra att handla på nätet, slipper gå till apoteket. Hämtar i brevlådan. Utmärkt!
Har inte fått mina produkter än, det var ett tag sedan jag beställde då jag hoppas dom kommer snart annars får jag ta mig till någon fysisk affär
Snabb leverans. Leveransen vid dörren redan morgonen efter beställnin
Smidigt sätt att handla på& få hem det i brevlådan bara efter ngn dag👍
jag fick den hjälp jag behövde
Snabb leverans. Att jag kan även beställa batterier åt min mor leverans till henne och fakturan till mig.
Jag köpte batterier, det fungerade perfekt👍
Mycket snabb leverans, smidigt och lätt att hitta på hemsidan. Köpte vaxfilter nano 3.0
Trevlig bemötande snabb leverans fem av fem.😎😎
Fungerar alltid perfekt när jag beställer
Beställde batterier till min mammas hörapparat, allt snabbt och smidigt
Köpte batterier! Bra tror jag då jag inte använt dem ännu
Jag får alltid god hjälp och blir väl bemött
Det var första gången jag anlitade hörcentralen och servicen var väldigt bra..Beställde filter till hörapparaten.
Enkel beställning, bra batterier -billigare än de flesta Snabb leverans med faktura