Otroligt proffesionell och kunnig personal Köket kom på utlovad tid, mycket bra service. Kan varmt rekommendera HTH kök i Kungens Kurva
HTH Köksforum Kungens Kurva
Välkommen in för att inspireras hos oss på HTH i Kungens Kurva! Här kan du botanisera bland rymliga familjekök, kök som extraknäcker som hobbyrum eller kök som garanterat blir festens mittpunkt. Vi skapar kök för alla smaker och behov, men är du på jakt efter ett rymligt och luftigt kök då har du kommit helt rätt. Med hjälp...
174 omdömen om HTH Köksforum Kungens Kurva
Sedan starten hos Reco 2017
Fantastiskt bemötande, lyhörda och gör allt för att få kunden att bli nöjd. Vi har beställt kök med vitvaror och vi längtar tills vi får allt levererat.
Jag har haft kontakt med Martin A. hos er gällande frågor om kök och garderob och han har varit en stjärna rakt igenom. Trevlig, inlyssnande, kunnig, professionell och lösningsorienterad. Det har från allra första stunden känts tryggt att samtala med Martin och jag ger mina varmaste rekommendationer till HTH Köksforum i Kungens Kurva och Martin! Jag har inte fått min vara levererad ännu (det skulle ta några veckor) men processen inför och under köpet har varit 5/5. Stort tack till Martin!
Jag köpte en förvaringslösning till mitt företag och hemmakontoret, jag är oerhört nöjd med mitt köp. Jag hade kontakt med Erik Granberg som gav mig fantastisk hjälp och värdefull rådgivning genom hela processen. Tre veckor senare levererades förvaringsskåpen av en mycket vänlig chaufför som gjorde ett utomordentligt arbete med att bära in alla volymelement till den plats jag önskade. Jag kan varmt rekommendera både produkten och servicen!
Anja (HTH Kungens Kurva) has been truly amazing in our ordering process! She made so many good comments and helped us with the layout and materials etc. We are now waiting to receive the order and we are super excited! / Nicholas
Tack för fina orden. Erat kök kommer att bli Awsome! Kul att jobba med er. //Anja
Genuin hjälp med att få ett nytt kök!
Kommer att bli ett superfint kök. Tack för att jag fick hjälpa dig. // JE
HTH köksforum levererar utomordentlig service och ser lösningar istället för problem. Var på ett ”billigare” alternativ innan och hade bekräftat mitt nya kök, var på dem ringer dagen efter och kan inte garantera att jag får allt samtidigt. Går då in till HTH och det finnas bara lösningar. Visste betydligt dyrare kök men tjänar in den kostnaden på monteringen, då det inte behövs skruvas ihop innan montering. Blev ett problem med ena vitvaran. ”inga problem, jag uppgraderar dig till den som är lite dyrare. Utan extra kostnad”....
Tack för ditt fina omdöme och förtroendet att få leverera ditt nya kök Mats!:) Kommer bli hur snyggt som helst! //Micke
Mycket hjälpsamma, Martin i kungens kurva är Sverige bästa om ni behöver hjälp med kök.
fint bemötande men vi fick inte än jobbet än och det är tidig att ge betyg.
Mycket bra bemötande Kunnig personal Bra öppet tider
Super god service og oplevelse under og i bestillingsprocessen. Anja er en stjerne.
Tak for godt samarbejde : ) //Anja
Väldigt bra bemötande och mycket bra hjälp från dem!
Väldigt hjälpsamma! Tog sig tid att lösa mitt ärende/problem.
Tack Ulf, vi blir alltid glada när vi kan lösa våra kunders önskemål. Trevlig påsk!
Trevlig och kunnig personal, bra bemötande. Sälj på en bra nivå.
Tack Jens. Kommer bli ett supersnyggt kök. // JE
Kunnig personal och trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med vårt val av leverantör.
Tack för att du tok dig tid att skriva. Så trevligt att jobba med er. //Anja
Bra bemötande och kunnig planerare.
Tack Tim. Jättekul att få hjälpa er. // JE
Trevligt bemötande snabb återkoppling rekommenderas å de varmaste
Mycket trevliga & hjälpsamma! Fick snabb hjälp på plats att rita upp ett nytt kök & support under hela vägen med allt.
Hej Jimmy. Tack för omdömmet. Bra lösning ni valde. Kommer bli snyggt och luftigt.. och kul att laga mat i nya kökat ; ) //Anja
Vill dela med mig av min sämsta köpupplevelse någonsin, så att alla är medvetna om vad man ger sig in i som kund hos HTH. Jag valde ett lackerat kök med granitskivor. När det kommer till lackeringen, så är det mycket skador från produktionen och frakten, reklamerade de flesta fronter 3 ggr med samma resultat. Ni kan även se det på de lackerade utställningsköken i butiken, då de är bättrade med lackstift efteråt (som följer med vid leveransen pga. alla skador). Fick aldrig någon kompensation för alla skador, då fronterna...
Hej Anders, Jag vet att du är besviken på hur din köksaffär har hanterats. Vid ett köksmontage kan det uppstå komplikationer och det är alltid vår intention att lösa dessa så snabbt och smidigt som möjligt. Det kan då medföra att man får ta emot extra leveranser vilket medför omak för dig som kund. Monteringen av ditt kök utfördes av dig och en del av montörer som du anlitat och vissa lösningar är lite speciella och inte fackmässigt utförda. Det medför att det blir svårt att åtgärda skador och annat som uppstått vid leverans...
En verksamhet utan större fokus på vare sigkundens perspektiv eller sittvarumärke. Utveckla eller avveckla!!
Hej Erik, Jag är otroligt ledsen att vi inte kunde motsvara dina förväntningar på din köpupplevelse och för att kunna bli bättre vill jag gärna att du kontaktar mig så vi kan reda ut vad som gått snett. Du når oss på 08-50660710. Joachim Återförsäljare HTH Kungens Kurva
Jättetrevlig personal som hjälpte mig med det jag behövde ha till mitt kök.
Tack. Och du kommer troligen få leverans tidigare än beräknat. God Jul //Anja
Bra och snabb service som alltid!
Köpte 2 kompletta nya kök. HTH Kungens Kurva var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående! Gav goda råd och tips hela vägen. Väldigt smidig affär utan krångel!
Hej Henrik, Tack för bra samarbete och att du tok dig tid att skriva. Det blev en jätte fin lösning på båda kök. //Anja
Vi flyttade in i ett nybyggt hus med HTH-kök och HTH-möbler. Vi ville utöka inredningen och bestämde oss därför för att ta in en offert på HTH-möbler. Allt fungerade utmärkt! Offerten kom snabbt, omhändertagandet och supporten var perfekt. Tack så mycket! Isabell
Hej Isabell. Tack för fina omdömet. Hoppas ni kommer trivas i er nya bostad.//Fredrik
Mycket bra och professionellt.
Tack för omdömet Robert. Hoppas dottern kommer bli nöjd med köket. //Micke
Hej, vi beställde några köksskåp att användas till en arbetsplats. Var mycket nöjda med bemötande och fick bra hjälp från säljaren.
Fantastiskt fin butik, med många härliga kök. Extra plus till den trevliga personalen.
Vi är mycket nöjd med bemötande och deras kunskaper. De vågar stå på sig att motivera varför flera av våra idéer inte skulle bli en bra lösning. De förklarade varför deras idé skulle bli bättre. Och billigare. Så köpet känns 100% tryggt och vi är supernöjda. Vi har parallellt pratat med flera andra kökstillverkare och HTH kändes absolut bäst. Rekommenderar varmt!
Tack för ditt fina omdöme Thomas. Köket kommer bli kanonfint!:) //Micke
Sebastian var alltid tillgänglig och mycket angelägen att hjälpa oss i alla lägen!
Jättebra och inkännande service. Flexibilitet och effektivitet. Vackert inköpt kök med hög kvalitet. Köket ska levereras i slutet på maj och så här lpngt är vi väldigt nöjda.
Hej Så kul att jobba med er. Vilken skilland det blev. Önskar man kunde lägga in bilder här. Vi ses efter semestern. //Anja
Proffsigt bemötande, mycket snyggt kök!
Tack för fint omdömme Tom. Köket blev ju precis som du skriver, väldigt snyggt!:) //Micke
Snabb och tydlig offert, dessutom är Mikael i Kungenskurva trevlig!
Toppen. Vi köpte en köksfläkt med extern motor och dialogen sköttes över mail, mycket smidigt när tiden inte räcker till för fysiska besök.
Alltid kul att få hjälpa till. Jag lärde mig själv lite mer om fläktar samtidigt ;) // JE
Positivt och engagerat bemötande. Motsvarade väl våra förväntningar. Nytt kök.
Tack för ditt fina omdöme Thomas. Har varit ett nöje att hjälpa dig med ditt kök.:) //Micke
Gick bara till butiken för att samla inspiration inför stundande byte av bänkskiva. Mötes av en bra balans mellan att kunna ställa frågor och lämnas i fred när man går runt. Alltid positivt med de säljare som kan hantera den balansen. Fick tips om showroom i stan för att kunna se mer, och väldigt snabbt och trevligt bemötande när vi gick vidare till att få offert. Snabbt, smidigt och trevligt.
Tack för omdömmet Marcus. Hoppas ni kommer trivas med den nya bäbkskivan.:) //Micke
Mycket proffesionellt bemötande från start och precis som vi önskade med många egna idéer och bra lösningar. Anja på HTH Kungens Kurva har varit fenomenal och prickat in precis det vi ville ha. Stort tack!
Tack snälla för fina orden 😊 Så kul att få vara med att göra erat kök med alla coola lösningar. Tack för beställningen. //Anja
Behövde inte boka tid, fixade allt på en gång!
Var inne två gånger och bad om offert men de återkom ej. Man ska också veta om att HTH är egna kontor runt om i Stockholm. Så jag frågade om priset på ett skåp. Fick ett pris. Sedan 1 vecka senare kostade samma skåp ca 2000kr mer. Ringde då till ett annat Hth kontor i Stockholm och fick ett tredje billigare pris. Kanske bara är kungenskurva som beter sig på det sättet men så blev min upplevelse av Hth kungenskurva i alla fall.
Personalen var väldigt hjälpsamma
Mycket bra service och väldigt bra och utvecklat professionalitet
Mycket trevlig och lösningsorienterad personal som snabbt återkopplat och svarat på alla frågor och önskemål.
Vänligt och tillmötesgående bemötande. Fantastiska ritningar som visar hur nya köket kommer se ut i verkligheten. Långt bättre än vad konkurrenterna presterade.
Tack Niklas. Det var jättekul att få hjälpa till att ta fram ert drömkök. // JE
Bra bemötande i Kungens Kurva, men slutbetyget vet man först efter leverans. Vår tidigare erfarenhet av HTH är inte alls bra. Helt enkelt dålig kvalitet på köksskåpen, både betr. ytbehandling (flagar) och mekanik (krånglar, stänger inte riktigt, trög). Har Puustelli i ett annat kök som t o m är äldre, men betydligt bättre i de flesta avseenden. Denna gång valde vi HTH för att komplettera ett kök som vi inte valt själva. Vi skulle hellre valt ett annat fabrikat.
Jag köpte en Thermex-fläkt via HTH-kök. Hade varit hos Elgiganten innan och dom var som fågelholkar när jag ville beställa en köksfläkt till min lägenhet som dom inte hade på sin web-sida. Åkta till HTH istället. Fick jättebra hjälp av Anja. Efter beställningen hade jag lite frågor och dom svarade alltid när jag ringde. Ett plus att det gick att lägga till delar till ordern och betala med Swish (utan att åka dit eller strula med faktura mm). Det strulade lite med leveransen (mitt fel) men det löst dom också jättebra. Pålitliga...
Hej Stefan. Tack för att du tok dig tid att skriva. Glad att du blev nöjd. Tack för bra samarbete ; ) //Anja
Positivt bemötande med bra information o stöd under hela processen.
Bra bemötande och mycket proffsig hantering. Man känner att man får den hjälp man behöver och även med ideer som man inte hade innan. Har tidigare köpt kök och nu blev det badrumsmöbler. Att komma tillbaks innebär högsta betyg.
Tack snälla. Kul att jobba med er igen. //Anja
Blev mycket bra bemött. HTH levde upp till våra förväntningar. Köpte nytt kök.
Tack för att jag fick vara med att göra erat nya snygga kök. Många bra middagar kommer det blir i fina nya köket. Tack för beställningen. //Anja
Får alltid bra hjälp och snabb hantering!!
Blev ej bemött, fick själv påminna flertal ggr och eftersöka det jag beställt. Hade tyvärr inte så höga förväntningar då jag fick beställa en blindfront som gått sönder pga att säljare ej vart tydlig i montering till snickare. Är det infräst handtag så måste en sådan front fästas med vinklebeslag men det ville sälajren ej ta på sig och jag fick vänta i över 5 månader på ny fron som jag också fick betala själv trots att säljaren gjort fel. RIKTIGT dåligt. Kommer aldrig nånsin rekommendera HTH till någon.
Vi köpte ett kök och fick hjälp av Mikael Nilsson. Vilken fantastisk professionell och serviceminded person! Högsta klass från första kontakt! Vi hade från början ett knepigt case med mycket höga förväntningar, HTH och framförallt Mikael, överträffade dem! Jag rekommenderar alla som ska bygga nytt kök att välja HTH och ta kontakt med Mikael, vi kommer garanterat göra det igen.