Torbjörn Johansson

Torbjörn Johansson

Torbjörn Johansson är mäklare på HusmanHagberg Sollentuna

Torbjörn Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1994-07. Torbjörn Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Johansson har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

135 omdömen om Torbjörn Johansson

Sedan starten hos Reco 2021
Gabriel S
Skrev om Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna

En mycket trevlig mäklare som skapar trygghet! Professionell, tillgänglig och informativ. Rekommenderar starkt!

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Gabriel! Trevlig och att du känner dig nöjd med lägenhetsköpet och min tjänst och roligt att du hittade en lägenhet som du säkert kommer att trivas i. Jag önskar dig lycka till så ses vi säkert i kvarteret. Ha det gott hälsar Torbjörn Johansson

Jörgen F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna
Tureberg

Trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekomenderas starkt.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Jörgen! Tack för vänligheten att ge ett så fin omdöme om och att du rekommenderar mig till andra kunder. Det är alltid lika uppskattat och trevligt. Ha det gott och på återhörande. Mvh Torbjörn Johansson

Charlotte D
Tureberg

Kan verkligen rekommendera Torbjörn om ni behöver anlita mäklare! Massvis med erfarenhet, kunskap, är lyhörd och empatisk och väldigt trevlig att ha att göra med! Högsta betyg!

Svar från Torbjörn Johansson

Bästa Charlotte! Ett varmt och stort tack för så fina ord om mig som mäklare och person. Det uppskattas mycket att du kunde ta dig tid att lämna så fint omdöme. Allt gott till er. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

Eva P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna

Snabb affär, lite stressad vid visningarna. Återkopplade snabbt vid mina frågor och funderingar.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Eva! Tack för att du tog dig tid att svara och att du ville lämna ett fint betyg till oss på HusmanHagberg. Lycka till med nya lägenheten och hoppas att du kommer att trivas bra. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

Fatemeh M
Rotsunda

Jag tycker att han är professionell i sitt jobb och är tydligt med båda köpare och säljare . Det tycker jag också att han visar vägen till båda för att veta nackdelar och fördelar för köpet .

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Fatemeh! Tack för vänligheten och så roligt att få hjälpa dig att hitta din nya bostad. Det är alltid trevligt med nöjda kunder som hittar hem. Lycka till och hoppas att du kommer att trivas. Mvh Torbjörn Johansson

Pia B
Tureberg

Torbjörn har lett mig genom hela min försäljning och hållit mig uppdaterad om sllt som hänt. Jag rekommenderar honom starkt när du behöver professionell hjälp med din husförsäljning.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej! Nöjet har varit på min sida! Ett stort tack för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din härliga lägenhet och för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Lycka till i letandet efter ert nya boende så hörs vi igen. Allt gott! Mvh Torbjörn Johansson

Dan Erik S
Häggvik

Kunnig om området, professionell mot besökare och ställer alltid upp

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Dan! Roligt och uppskattat att ni är nöjda med vår tjänst och tack för att ni tog er tid att lämna ett så fint omdöme. Ha det gott så ses vi när det är dags för slutuppgörelsen. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

Anette Z
Häggvik

Torbjörn har gjort sitt yttersta för att hjälpa oss med vår lägenhetsförsäljning. I en tuff period på bostadsmarknaden har han verkligen vänt ut och in på sig själv för att få lägenheten såld. Vi har även tidigare sålt fastighet genom HusmanHagberg och kan varmt rekommendera dem och Torbjörn.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Anette! Ett stort tack för vänligheten och för förtroendet att få hjälpa till. Även om det tog lite extra tid, så löste vi även denna försäljning med envishet och tålamod, vilket alltid är viktigt. Vi hörs igen inför tillträdet. Må så gott hälsar Torbjörn Johansson

Natnael G

Bra service och lyhörd som mäklare.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej! Tack för att du har lämnat ett så fint omdöme om oss som mäklare. Allt gott hälsar Torbjörn Johansson

Anette N

Ett professionellt bemötande. De levde upp till alla de förväntningar som jag hade. Lyhlrda, snabb hjälp och ett bra och tydligt arbete i kommunikationen.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Anette! Vad roligt att och mycket uppskattat att du känner dig nöjd med ditt lägenhetsköp och vår mäklartjänst. Vi önskar dig ett stort lycka till med din nya lägenhet och att du får en fin sommar. Ha det gott hälsar Torbjörn Johansson