Bayaar, en proffsig mäklare som med säkerhet och kunnighet tillgodosett mina behov och önskemål som köpare.
Bayaar Aula
Bayaar Aula är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Bayaar Aula har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Bayaar Aula har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Bayaar Aula har haft 9 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2023-12 - 2024-11
6 omdömen om Bayaar Aula
Väldig bra kände oss väldigt trygg med mäklaren. Väldigt bra bemötande rekommenderar gärna till andra.
Bra kommunikation och snabb återkoppling. Mycket nöjd med Bayaar Aula! Tar sig tid att förklara och gå igenom olika steg noga. Trevlig och glad. Rekommenderar starkt!
Proffsig trygg ,tydlig, informativ,man känner sig väl omhändertagen.
Väldigt bra bemött av mäklaren. Vi hade ganska låga förväntningar, men blev glatt överraskade. Vår upplevelse är att mäklaren var väldigt klar och tydlig och vägledde oss med fast hand.
Bayaar är en av de mest kompetenta mäklare jag mött. Jag har under årens lopp köpt +15 fastigheter eller lägenheter, och Bayaar sticker ut bland dem jag haft kontakt med. Svarar så fort hon kan på mina frågor, är trevlig (jo, jag vet, det MÅSTE alla säljare vara. Varit säljare i hela mitt liv). Hon såg till att all pappersexercis flöt, precis som man önskar. Så, HagmanHusberg, var rädd om denna guldklimp! //Thomas Albinsson