Snyggt och proffsigt arbete utfört, nöjd kund tack
Jordbro Skadecenter
Välkommen till Jordbro Skadecenter! Vi lackerar din bil oavsett om du är företagare eller privatperson. Behöver du lacka om bilen och befinner dig i Stockholm med omnejd har du kommit rätt. Vi är en av Stockholms bästa lackeringsverkstäder. Våra priser är i genomsnitt 33% billigare än de konventionella lackeringsfirmorna. ...
55 omdömen om Jordbro Skadecenter
Sedan starten hos Reco 2023
Väldigt bra service och trevligt bemötande av samtliga av företagets medarbetare jag har haft med att göra. Rekommenderar starkt. Mvh Ford Kuga med snygga dörrar igen.
Bästa och snabbaste verkstad 👍👍👍
Smidig, snabb och prisvärd 10/10
Trevligt bemötande och vi var mycket nöjda med jobbet. Bra kontakt under veckan som bilen var inne och leverans i tid.
Bästa upplevelsen enligt mig när det gäller reparation av fordon samt lackering. Snabba och effektiva killar med trevlig bemötande. Besöker de igen om det skulle behövas! Rekommenderar starkt.
Levererar över förväntan vilket är ovanligt i branschen, har jobbat med bilar i över 20 år och provat flera lackerare under dessa. Vettiga priser är det också!
Trevligt bemötande och genomgång av bilar innan pris sätts när vi lackar våra bilar där
Bra och snabbt utfört arbete.
Stor skada på min bil och blev skickad av TryggHansa till Jordbro skadecenter AB. Killarna där laga min bil snabbare än jag förvänta mig. Reparationen blev perfekt och resultaten är mer än bra. Tack-
Trevligt bemötande service inriktat och snabbt och fint Jobb
Jätte bra service Lackningen är jätte fint jag är tacksam
En alltigenom positiv upplevelse. Alla i personalen som vi träffade var supertrevliga. Vi kommer garanterat att rekommendera denna verkstad till våra vänner.
Tack för dessa fina ord Erik. Ni är alltid välkommna tillbaka :)
Jätte trevliga och snabb servis.
Tack för det finna recensionen. Ni är alltid välkommna :)
Mycket nöjd! 100% rekommenderad!
Snyggt jobbat med min bil. Proffsiga killar
Jag är väldigt tacksam för allt ni gjort!!! Bemötandet var superfint, bilen blev som ny och jag kunde inte vara nöjdare!
Kanon service. Duktiga killar och jobbet är 100% perfekt!
Bästa lackeringsfirman!! Snabba, pålitliga och bästa service.
Det var mitt försäkringsbolag som valade dom. När dom sa att bilen var klar och jag hämtade den så var det kraftiga vibbrationer i den. Det visade sig att dom missat att drivaxel oxå var dålig efter krocken så jag lämnad in den igen. När jag fick tillbaka den så tittade jag lite snappt och såg hteriligar 3 fel som dom inte hade åtgärdat. Då krävde jag att dom fick hämta och lämna bilen hemma hos mig vilket dom gjorde. Jag trodde att man monterade nya delar när en bil var krockskadad men alla delar jag har sett att dom har...
Väldigt professionell och skicklig arbete. Personal och service på bästa kvalitet.
Glada att vi kunde hjälpa till. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.
Resultatet överträffade alla mina förväntningar och de var väldigt trevliga och service minded. De fixade många plåt och rostskador och lackade om hela bilen till ett mycket lägre pris jämfört med andra jag först kollade med.
Jag blev bemött med stort engagemang och trevlig personal. Jag hade en bra känsla i kroppen när jag hade lämnat in bilen och mina förväntningar var höga. När jag hämtade bilen lokaliserade jag några avvikelser i lacken (hade lämnat in på omlackering) detta åtgärdade de direkt nästa dag. Personalen är högst kunnig och behjälplig och jag är väldigt nöjd. 5/5 stjärnor.
Hej och tack Anton. Vi ber så mycket om ursäkt att det va lite miss där men vi är glada att vi kunde lösa det direkt. Uppskattar!
Väldigt snabb och bra service, lackade moppen hos dem och resultatet var underbart!
Dessa killar fixar problem när ingen annan kan eller har lust. Rekommenderar starkt
Varit där några gånger. Varje gång har jag fått likadant service och det är mer än perfekt. bra kämpat grabbar
Trevlig personal och bra kundbemötande
Trevliga och snabba killar. Proffsigt arbete samt extremt bra kundbemötande
Super fin service tack så mycket 😍😍😍😍
Proffesionell snabbt och bra pris!
Bra center som fixar allt som behövs, rekommenderar starkt!
Fantastiskt gäng som utför arbetet som riktiga proffs. Snabb service som är riktigt prisvärt. Rekommenderas starkt! Mvh Janne
Hög servicenivå, uppdaterades om arbetsprocessen löpande. Fick ta del av bilder under arbetets gång. Effektivt och mycket proffesionellt arbete hel nöjd och rekommenderas starkt
Är jätte nöjd med jobbet trevliga bemötande Stort tack till dem
En parkeringsskada som de lagade väldigt snabb o fint Väldigt nöjd med dem 💪👌
Otroligt bra service! Bra jobb!
Fantastisk service! Kom och hämtade bilen, samt lämnade! Kommer helt klart använda igen!
Extremt bra bemötande utav personalen. Mycket god service till ett bra pris. Bilen var dessutom klar långt före utsatt tid! Mycket, mycket bra!
Vänligt bemötande och bra service.
😁👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Proffsigt bemötande och resultat över förväntningarna!
Jag lackade min bil, och är mycket nöjd. Tack för den fina arbetet ni gjorde på min bil
Försäkringsskada Killarna på kontoret är helt underbara, de kan sitt jobb och sätter alltid kunden i första hand. Jag hade höga förväntningar och dem levererade över mina förväntningar. Kan starkt rekommendera Hhke Lackcenter med gott samvete
Försäkrings skada. Väldigt bra mött och väldigt bra service! Ja hade höga förväntningar och vart ännu mer nöjd med resultatet.
Professionella och serviceminded Vilka andra erbjuder skjuts till och från pendeln?
Tack så hemskt mycket! Välkommen åter !
Dom gjorde ett plåt och lackjobb på en krockskada på vår bil bra plåt och lackjobb , efter att vi hämtat bilen så upptäckte vi att framlycktorna satt löst och dom fixade till det direkt när jag påvisade det , mycket bra service av Lackservice och skulle rekommendera dom om någon frågade mig
Min bil var inlämnad pga repor som uppkom vid påbackning av annan bil. Reporna vart mycket bra åtgärdade! Grym service! Rekomenderas varmt!
Väldigt duktiga samt trevliga ! Branschens bästa företag utan tvekan rekommenderas starkt .
Lackcenter Billackering var mycket serviceinriktade. De gjorde det lilla extra som uppskattas så oerhört mycket. T.ex. hämtning och lämning i samband med att bilen skulle lämnas in och hämtas ut.
Välplanerad och välgjord, korrekt utförd med ett trevligt bemötande.