Jimmy P:
Hej acceptera Reklamationsnämnden beslut betala tebax 2500 kr .
Annars väcker jag domstol.
/Jimmy
Pga ni fixade ej Volvo.
Blev underkänt på besiktningen.
Olof Per Erik L:
Fick ett pris på bilen och vi bestämde ett datum, när jag kom dit så sa säljaren att priset bara gäller 24 timmar.
Sedan gjorde dom sin kontroll på bilen, tog ca 45 minuter. Jag fick frågan om jag tagit bort dragkroken någon gång och ja sa nej det har jag inte, då säger säljaren att den rostat fast och verkstaden kunde inte få bort den, det sänker priset! Jag sa att då går vi ut och kollar, jag tog bort dragkroken hur lätt som helst. Sedan säger säljaren verkstaden upptäckt att kamremmen inte är bytt och jag sa till säljaren att då går vi och titta under huven där satt beviset. Dom försökte lura mig på väldigt mycket pengar. Undra hur många dom lurar varje dag.
Johan:
Tyvärr kan jag inte rekommendera detta företag. Var inne för att byta däck och de lyfte bilen felaktigt så att det knakade i underredet och några saker vart tillbuklade. De fällde altså inte ut stödbenen till lyftpunkterna utan balkarna/lyftstöden hamnade slumpmässigt under bilen, och nej, det var inte en sån lyft som lyfter på luftkuddar... Ren flax att de inte lyfte på något som gick helt sönder, tex bromsrör, bränsleledningar/filter, plastkåpor etc.
Jag hann inte stoppa dem, stod bredvid. Sa att så där kan man ju inte göra... Jooo menade han, vi vet vilka bilar som klarar att lyfta utan lyftpunkter. Undrar hur många bilar de haft sönder. Eller så var det en dålig bortförklaring för att de gjort en miss och glömt detta på just min bil... Dåligt!!!