Charlotta Emilie Louise B:
Superkompetent, noggrann, trevlig och lätt att ha att göra med! Vi rekommenderar Jonny till alla våra vänner som behöver hjälp med elen :)
Anja Elisabeth K:
Johan Olin - en sådan fantastisk och empatisk person, som hjälpte oss på sin semester med vår nya spis, så att vi kunde laga mat på vår semester. Ett fantastiskt bemötande och vi blev alldeles varma i själen av denna genuint snälla person. Tack, Johan.//Elisabeth och Ola
Johan Christian H:
Supernöjd! Lyssnade, felsökte, förklarade, fixade. Faktura innehöll all info som behövdes för att skicka in till försäkringsbolagen för snabb ersättning. 10 av 10 möjliga!
Per-Arne S:
Seecurity är experter på övervakningskameror och då lite mer avancerade sådana, främst för företag, butiker och liknande (men även privatpersoner med lite mer avancerade behov). PÅ deras sajt https://umbocv.se/ kan man läsa mer om deras IP-kamera med AI(artificiell intelligens) - som lär sig känna ingen och känna skillnad mellan en människa och en hund/katt t.ex.) Jag kan verkligen rekommendera denna övervakningskamera för dig som har lite mer avancerade krav och lite fetare plånbok...
Omar G:
Otroligt bra service och arbete.
Jobb som utfördes:
- Renoverade elen i huset (byte av alla kablar)
- Bytte ut alla kontakter och brytare
- Installerade jordfelsbrytare
- Installerade ny uttag
- Fixade äldre fel
Kan inget annat än att rekommendera Källängen El. Otroligt snabba, bra service, snälla, punktliga och håller det de lovar. Plus på kanten är priset.
Kommer rekommendera Källängen El till vänner och bekanta!
Karin H:
Besök hemsidan på www.grydbecks.se
Ingenjörsfirman Grydbecks Ingenjörsbyrå AB etablerad på 1920-talet är ett fristående Teknikkonsultföretag inom elkraft, belysning, tele, och datateknik. Företaget har 5 st. anställda och finns med kontor i Skövde och Skara. Företaget startades
av Sigurd Liden. Nuvarande ägare är Sven Adamson och Tomas Björkman.
<p><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Vi arbetar med
El-projektering, elkontroll för både nybyggnader och ombyggnader för olika
byggprojekt, entreprenadbesiktningar och En-besiktningar. </font></p>
<p><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Våra kunder finns
i Västra Götalandsområdet inom näringsliv och offentlig miljö såsom industri,
handel, lantbruk, vägverk, bostadsbolag, kommuner och privatpersoner mm.</font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Vi
arbetar också med Klassningsplaner för Ex-klassade områden och då främst inom
industrin.</font></p>
Marcus:
Har anlitat Myrås Elektriska både privat och i jobbet, och de är oerhört bra! Aldrig något tjafs, inget som är för svårt. Alltid glada och hjälpsamma (och städar upp efter sig). Mina varmaste rekomendationer!
Ralf A:
Ett korrekt,seriöst och vänligt bemötande. Förtroendeingivande.
Förväntad kvalitet på arbetet infriades med råge inom överenskommen inom given kostnadsram.
Snabbt,smidigt och prisvärt.
Anders K:
Robert är en kanonkille som kan lite mer än bara el.Han levererar alltid det han skall och nästan alltid i tid. Robert har installerat hela mitt kök, tvättstuga och byggt min altan! Han håller riktigt bra pris och gör ett riktigt kanonjobb!
Daniel G:
El-otto är en mycket bra elektriker firma. Väldigt "service mind" inriktade och duktiga på sitt yrke. Många av de elektriker som jobbar på el-otto är erfarna med många år inom elektiker yrket. De arbetar både med kraft, tele, lar oc data vilket gör dom väldigt mångsida.
Kerstin Linnéa Anette O:
Köpte en garageport i samma färg som knutarna på vårt hus i Lysekil. Det blev jättefint. Fick god hjälp vid val av port. Montering av porten gjordes smidigt av kunnig personal. Tycker att vi fick väldigt fin port till ett bra pris. Väldigt smidig process hela tiden från beställning till monterat och klart.