Fälgar i Stockholms län

Vill du ge bilen en ny look eller har du köpt ny bil och behöver göra den en aning mer personlig? Vi har listat de bäst rekommenderade och aktuella företagen som säljer eller jobbar med fälgar för att du ska hitta en leverantör och montör som passar dig.

Nya fälgar kan göra stor skillnad för vilket intryck din bil ger och det finns en hel rad med olika modeller! De vanligaste materialen är aluminium eller stålplåt och som sagt kan fälgarna variera både i funktion, storlek och utformning.

Det är viktigt att du kollar upp vilka mått fälgen ska ha för att passa bilen och däcken. Många mått ska stämma överens för att fälgen ska passa och vissa bilmärken har unika mått som gör att du behöver köpa specialgjorda fälgar eller köpa från samma märke som bilen är från.

Genom att söka upp någon som är duktig på bilar kan du få hjälp och råd när du ska köpa och montera nya fälgar! Lycka till!

Orter i Stockholms län
Botkyrka  (1 st)
Järfälla  (1 st)

Topp 11 företag inom fälgar i Stockholms län

• Anders M
    Anders M: Montering och balansering av två nya sommardäck på fälg, samt byte till sommarhjul runt om. Personligt möte var positivt och konstruktivt, medan användarvänligheten (brist på instruktioner och återkopplande texter från systemet om att bokningen gått igenom) på deras bokningssite på nätet kunde förbättras! Snabbt och effektivt jobb i verkstan!
  • Anna Birgitta P
    Anna Birgitta P: Mycket trevligt bemötande, städade lokaler och ett bra jobb som utfördes
  • Lennart S
    Lennart S: Trevliga mekaniker och bra revice. Dock kan bemötandet i telefon/reception upplevas lite nonchalant beroende på vem i personalen som står där
  • Mikael L
    Mikael L: Trevligt bemötande och snabb respons. Jag har precis hämtat bilen och än så länge är jag jättenöjd.
  • Anders H
    Anders H: Duktiga, snabba, trevliga, bra priser!
  • Andersson Bilverkstad hjälper dig att hålla koll på minsta mönsterdjup och andra krav som gäller när du ska byta däck.
    Jeanette B
    Jeanette B: Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)
  • Tobias B
    Tobias B: Roine Lindberg Gummi är allt vad man förväntar sig av en däckverkstad. De är professionella och sätter kunden främst. Jag har kommit dit utan att boka tid, de har ändå hjälpt mig att byta däck utan några frågor eller besvär. De är förmodligen långt ifrån billigast men det har ingen betydelse när deras service håller högsta klass. Niklas som driver stället är alltid positiv och har stenkoll på mig som kund även fast de har hundratals om inte tusentals kunder. Sen är det så skönt att slippa släpa tunga däck upp på vinden, lösningen med deras däckhotell är bara för bekväm för att man ska kunna tacka nej. Rekommenderas verkligen på bästa sätt.
  • Oliver B
    Oliver B: Från att man kommer innanför dörren får man verkligen det där lilla extra. Tog sig tid och hittade däck, provmonterade och gjorde allt för att göra mig nöjd. Kan verkligen rekommendera!
  • Folke E
    Folke E: Trevlig och serviceminded personal som höll tiderna 🤗 ..och gjorde ett bra jobb😊 kommer igen😇
  • Mussie T
    Mussie T: Bytte drivrem och vattenpump och arbetet var väl gjort och fick trevligt bemötande och även rätt så bra pris. Enda negativa var arbetet med att byta kylvätskepumpen. Efter tömning av kylarvätskan fylldes endast i 4 liter kylvätska. Hela systemet rymmer 8,3 L. Efter bilen var klar och jag hade kört någon kilometer tändes en varning på SID om att kylvätskan var låg. Stannade bilen och öppnade huven där det luktade metall och behållaren var nästintill tom. Lät bilen stå avstängd ca en halvtimme och försökte ringa verkstaden utan något svar. Hade som bra var lite kylvätskeblandning i bak i bilen och fyllde på, hade ej tillräckligt dock. Körde försiktigt tillbaka till verkstaden där mekanikern hjälpte till och fyllde ända upp. Jag är tacksam att Saab har SID som varnar för annars hade jag ej märkt av det och kört ut på motorvägen med allvarliga motorskador till följd.
  • Johanna O
    Johanna O: Dålig kundservice, arroganta men snabbt och bra jobb med bilreparationen. Betyget dras ner väsentligt pga den usla kundservicen.