Erika T:
Jag köpte en flyttstädning, hade kollat runt ett tag men valde Red Fröjd och vilken tur jag hade! Vilket utmärk bemötande. Dom var lätta att få tag i och hade missat en liten saken ingen av oss hade tänk på. Dom erbjöd sig att komma samma dag och städa det.
Otroligt bra, skulle rekommenderar dom om någon frågar.
Tobias K:
Städningen som helhet hur bra som helst. Ingen anmärkning.
Av någon anledning fick dom inte upp luckan på en vanlig IKEA-ugn. Lite konstigt om man jobbar med detta dagligen och borde ha stött på alla olika märken men alla kan ju missa, det viktiga är hur man hanterar det. Dom erbjöd sig att komma tillbaka och fixa ugnen så det var helt ok men det behövdes aldrig då nästa hyresgäst var nöjd.
Ger dom 5av5
Maria A:
Vi vände oss till Pastor Svärds Pojkar på rekommendation av vänner som haft en bra upplevelse kring sin flytt. Jag mailade en förfrågan och fick ett snabbt svar och uppföljning via telefon. Tydlig prisbild och bra råd kring packning gav extra trygghet. Punktlighet i kombination med effektivitet och lyhördhet under flyttdagen gjorde denna "mödosamma dag" enkel för oss. Vi har också fått packa upp lådorna och lämna tillbaka dessa efterhand utan någon tidspress från firman vilket har varit av stor betydelse för oss. Toppen från start till mål!
LAURENT B:
Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt.
Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt!
Daniel L:
De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
Sofia M:
Har bokat flyttstädningen. Personal som kommit var jätte snälla och duktiga!
Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden!
Rekommenderar varmt.
/Sofia
Karl Gustaf Sven K:
Kan INTE rekommendera detta företag.
Vår Brf anlitade Biorent för ett garagestäd. Problemen började redan innan själva städningen med att den ansvarige ej dök upp på avtalad tid för genomgång av garaget. Missade därefter att skriva rätt adressuppgifter i en försäkran om deras ansvar för teknisk utrustning i garaget.
Efter 3 dagars "städande" var det slarvigt städat på flera platser. Den ansvarige ansåg dessutom inte att de behövde städa tills garaget skulle öppnas för de boende igen. Han lämnade flera timmar i förväg. Vi bad om bättring av städet. 3 månader senare skickades en oinsatt person för att förbättra det man minst kunde förvänta sig. Återigen missades flera platser och vi fick till slut själva städa rent.
Uppfattade också ägaren som manipulativ och lögnaktig. Allt skötes oprofessionellt från början till slut och gav en bitter eftersmak jag hoppas ingen annan ska behöva uppleva. ANLITA EJ!
MARIE G:
Allt jättebra, från att det var enkelt att boka tid på hemsidan till snabbt och proffsigt utförande med skinande fönster på rekordtid. Kan absolut rekommendera!
HANNA P:
Gullig hjälp med personligt bemötande och utmärkt resultat i såväl flyttassistans som flyttstäd.
Skulle rekommendera alla dagar, samt anlita igen! Bara nöjd!