Olivia J:
Salong Brännpunkt är billigt med kort väntetid. Där jobbar trevlig och hjälpsam personal som inte tvekar att ge dig tips och råd om styling och hårprodukter.
Anna A:
Bra och serviceminded personal. Snyggt och rent. Satte ett medelbetyg då vissa av dem är superbra och andra lite mindre bra. Men som sagt, som helhet jättebra.
sirpa i:
Frisören är vänlig och social och kan sin sak. Relativt billig med tanke på det centrala läget.Jag är numera mycket nöjd med mitt hår efter besöket hos Jonnys!
Malin P:
En billig och bra frisörsalong som passar jättebra för studentplånboken. De tar bara ca 160 kr(!) för damklippning och i mitt tycke blir det precis lika bra som hos andra dyrare frisörer jag har varit hos. Dessutom är personalen väldigt trevlig, och frisörsalongen är centralt belägen.
Emelie S:
Studio Unique är en mycket trevlig hårsalong med duktig personal. Personalen lyssnar och försöker verkligen klippa enligt kundens önskemål. Har aldrig blivit så nöjd efter någon klippning tidigare. Ytterligare ett plus är att hårsalongen har studentrabatt under måndagar, tisdagar och onsdagar. Salongen har även online-bokning så det är lätt och enkelt att boka tid.
Ann-Sofie L:
jag brukar göra hairextensions hos sofie och hon är ju bara så mycket proffs på det.
Det blir alltid jättebra och ingen tror att jag har det.Mycket snyggare jobb en de ställen jag varit på i Stockholm.Dessutom så är alla där så otroligt trevliga och service minded.
Ett kanonställe!
Daniel Z:
Jättemysiga, kunniga och trevliga tjejer som jobbar där, har aldrig gått därifrån missnöjd. 285 kr för en klippning i centrala Linköping är enligt mig ett bra pris. De bjuder även alltid på en hårtvätt som är magisk.
Albin J:
Klippte mig en gång här. Har inte gjort det sedan dess, så bra blev det! Billigt snabbt och oerhört snyggt. Trevlig personal och trevliga lokaler. Rekomenderas starkt!
Kerstin J:
Jag har klippt mig två gånger hos Mirakel och ingen av gångerna har jag blivit nöjd med resultatet. Första gången berodde det antagligen på min oförmåga att förklara hur jag ville ha det. Andra gången gav jag frisören ganska så fria tyglar och då blev frisyren helt intetsägande och rak. Hos frisören vill jag gärna få tips från frisören om vad som skulle passa mitt hår, men på mirakel fick jag väldigt lite hjälp på det området.
Madeleine S:
Som vi alla vet så betyder håret mycket för en kvinna. Är nyinflyttad till Norrköping ägaren har vunnit tävlingar i klippning så då tog jag för givet att perosnalen kunde sitt jobb. Förklarade hur jag ville ha de. Tillslut fick jag säga för håret blev kortare och kortare. Resultatet var fruktansvärt håret helt förstört. Jag måste ha en mössa på mig. Blev illa bemött av personalen när jag klagade. Detta är en salong jag inte rekommenderar om man inte vill ha håret förstört.