Hans F:
Brasildesign har ett fantastiskt sortiment av hängmattor och hängstolar från Brasilien. Dessutom ett kul sortiment av kläder, skor, flip flop och bijouterier till låga priser som man inte hittar annars i Sverige. Värt ett besök!
Christina C:
Beställde en bumerang igår kl 15.10 & fick den levererad idag med posten, Åkersberga till Knivsta. Jättebra service & snabb leverans! Vilken var perfekt då det är en julklapp.
Maria H:
No Limits by Elie ägs av Elie Malki som blev Årets frisör 2009. Elie är en mycket duktig frisör som bryr sig om varenda hårstrå på ditt huvud och lämnar aldrig ifrån sig en kund utan att vara helt nöjd med sitt hantverk. Nackdelen med att bli klippt av Elie är priset som är rätt så högt. Men här finns även många andra duktiga frisörer som klipper till ett lite lägre pris. All personal som arbetar på salongen är mycket trevlig och man blir alltid bjuden på kaffe eller te under sitt besök. Det är heller inte svårt att få en tid här, det finns oftast lediga tider inom en vecka.
Johanna O:
Snabba leveranser, enkelt att handla i webshopen och kundservice - det kan de! Blir alltid lika glad när avin ligger innanför dörren :)
Rekommenderas varmt!
Cecilia K:
Jag älskar Orginal Cocoa cola och det är nog fler än jag som kan säga att det kan vara väldigt beroendeframkallande! Ibland får man sånna sug efter cola ås man bara måste åka till affären med en gång. Minus dock för att det faktiskt är ganska dyrt med orginalcola men ibland så kvittar det!
Elin P:
Med massor av heta svenska designers och snygga, speciella kläder är det här lätt en av Täby Centrums bästa klädaffärer. Dessutom ha de en snygg kille som ofta jobbar som definitivt har koll på kläder. Köpte för övrigt ett jätte sött linne, designat av Rules by Mary, där för inte så länge sen. Helt klart en besöksvärd butik!
Erika S:
Jättegoda pizzor! Speciellt kebabsåsen är helt fantastisk. Trevlig personal och snabb service! Detta är verkligen ett ställe jag kommer att återvända till på mina bakfylle söndagar!
Holger A:
För ett antal år sedan tog jag kontakt med K.O.M för ett mycket lyckat samarbete med MQ kedjans butikspersonal.
Kommunikation och Merchandising är otroligt viktigt för ökad lönsamhet och upplevelsen i butiken.
Holger Andersson Butiksutvecklare Iittala Group
Ylla M:
När jag flyttade in i min lägenhet som tillhör A Lund Fastigheter fungerade inte lampknappen i köket särskilt bra. Jag ringde till värden på morgonen och de skickade en fastighetsskötare direkt. Han gjorde en inspektion av lägenheten, åkte iväg en timme för att köpa armartur och sedan bytte vi lampor i badrum och kök, eluttag och han hjälpte mig till och med att hänga upp lamporna.
Det är lätt att få tag på värden och man får alltid hjälp snabbt och det är aldrig något tjafs.
Kan varmt rekommendera den här hyresvärden.
Sara S:
Bra lösning vid behov av lite galnare presenter, ex annorlunda utflykter, äventyr, mat-dryckesprovning. Lätt att beställa och relativt snabb service.
Lars Magnus L:
Enkel o smidig digitalt format. Bra kommunikation via Mail/telefon.
Allt funkade med leverans o produkter då jag hjälpte med admin för dotterns klassförsäljning.
Elias V:
Jag fick mycket dåligt bemötande av Johan på kundtjänst när jag ville säga upp mina försäkringar. Han sa att det var 12 månaders bindningstid som jag inte fick någon information om vid tecknande av försäkringarna. Han sa att han skulle lägga på luren. Jag tycker det är mycket tråkigt när företag behandlar sina kunder på detta sättet och avråder det starkaste att inte teckna någon försäkring hos dem. Välj bra företag som folksam ,if eller trygg hansa.
Helene B:
Detta är en av de mest prisvärda lunchställen i stan. En mycket hög klass på lunchmenyn till 85-90kr är ett fynd då det inkluderar en lyxig salladsbuffé, öl/juice/mineralvatten, hembakat bröd, kaffe med kakor. Maträtterna är mycket vällagad krogmat med kött, fisk, pasta vegetariskt, sallad och soppa varje dag.
Enda problemet kan vara att få plats.
Leon:
Tycker du att det är obehagligt att hålla tal? Eller känner du att ingen lyssnar på dig när du försöker framföra ett argument? Behöver du bli bättre på att motivera dina anställda? Helena Ståhl och hennes team av ledarskapscoacher på Ståhl & Partners hjälper dig att möta dina värsta demoner vad gäller muntligt tal och framträdanden inför publik. I en tredagarskurs får du öva på olika tekniker för att bli bättre alla typer av muntliga anföranden. Kurserna är mer eller mindre praktiska övningar, och man jobbar i grupp med andra kursdeltagare samt med videoinspelning som man själv och en talcoach utvärderar. Helena Ståhls approach är lite one-size-fits-all, men känns effektiv, oavsett om man är bra eller dålig på muntlig kommunikation. Kan vara värt det om du har en karriär du är mån om, och det ger ett visst resultat, men själva träningen är oerhört ångestfylld, det vill jag lova.