Hanna H:
Skulle åka mellan Örebro och Borlänge och behövde någonstans att äta och fick syn på en skylt där de stod älgen. Ett litet mysigt hus med gammalstil. Åt en jättegod lunch där! Supermysig miljö och god mat även den i lite gammalstil. Personalen var jättetrevlig. De som är lite minus är att de är ganska lätt att missa så man får hålla utkik efter skyltar så man inte susar förbi! Resturangen har öppet alla dagar utom måndagar då de hade stängt. Så då får man välja en annan dag. Men behöver man ett lunch stop på den vägen är älgen ett superbra stopp alternativ.
Mary:
Jäkligt goda souvlaki, tzatziki och grekisk sallad. Har varit här två gånger och aldrig blivit besviken. De skulle dock behöva lite mer personal under vissa tider för att få ner väntetiderna. Men hela stället är lite konstigt. Först finns en liten uteservering med kanske 6 bord, sedan, direkt innanför entrén finns en bar/lounge i modern stil med spelautomater och sedan kommer man till inomhusdelen av restaurangen som ser ganska mycket ut som en typisk grekisk restaurang. Skumt. Men gott.
Fredrik R:
Riktigt fin och krispig botten på pizzorna och trevlig inredning men resten var tråkigt. Fyllningen var knappt varm och hade definitivt inte någon färg. Varken sallad eller pizza smakade särskilt. Säkert bäst i Degerfors men de på genomresa (som vi var) gör bäst i att stanna på McDonalds eller annat säkert kort längs vägen.
Victor L:
Ett helt ok sommaruteställe som under högsommaren och i synnerhet vecka 29 är fullt varenda dag det är öppet. Har olika åldrar i dörren, mellan 20 och 27 beroende på dag. Normala priser i baren och en hundring i dörren.
Skiti D:
Synd att deras personal kastar ut ammande kvinnor med hjälp av vakter. Annars hade det kanske varit trevligt.
Detta gäller hava java på åhlens. Gå inte dit!!!
Simon E:
Denna restaurangen är både bra och dålig.
På plussidan är maten, den är alltid god och välgjord, men personalen är inte trevliga och verkar hata sina jobb.
2 gånger har det hänt att jag inte fått exakt det jag ska ha, 1 gång inne i restaurangen och 1 gång i drive-in, en enkel order som "och en Pepperoni Jr" gav jag sist, han jag pratade med sa "okej, något mer?".
Även fast jag inte betalade för den så var det väldigt irriterande. Det hade hänt en gång innan också, då försvann en hel meny dock.
Emil Jörgen L:
I början av året fick jag en anställning med lönebidrag som diskare/städare. Det gick ganska bra efter mina förutsättningar tyckte jag, men det tyckte inte chefen. Efter tre veckor fick jag sparken, med förklaringen att jag inte hunnit städa tillräckligt mycket.
Ett av kraven var att jag skulle städa 12 toaletter om dagen utöver att sköta resten av städningen, samt disken. Det är helt orimligt att kräva så mycket av en person med diagnos inom AST-spektrumet så tidigt i anställningen. Jag blev dessutom upplärd på att städa av en kvinna som inte talade svenska, vilket säger en del om mina förutsättningar att klara av jobbet.
Lönebidrag är tänkt att underlätta anställningen av personer med funktionsnedsättning, inte att minska på lönekostnaderna i största allmänhet.
Men jävligt skönt att slippa höra på bögmusiken i hissen iaf 😀