Restaurang i Västerbotten

Skellefteå  (10 st)
Lycksele  (3 st)

Topp 7 restauranger i Västerbotten

• Martin A
    Martin A: Hade länge Umeås bästa varma choklad. I takt med ägarbyten har detta ändrats något, men stället är fortfarande soft och inte lika hypat som de andra caféerna med stil i Umeå. Värt ett beök!
  • Andreas
    Andreas: Ett "okej" ställe. Har "svensk-thai-mat" som gärna kunde vara mer kryddad. Vid avhämtning har du 10 % rabatt. De tar inte kort!
  • 4 omdömen
    Fred
    Fred: Denna restaurang är nu nerlagd /ersatt med Vegas Steakhouse. Los Pepes var dyrt, dålig service, men maten var god. Har inte besökt den nya restaurangen, men ha hört att den är bra.
  • Fred
    Fred: God mat, bra service, underbar miljö men dyyyrt.. Beställde stekt kyckling m. curry sås och ris, underbart gott. Kostade runt 115kr för en måltid.
  • 2 omdömen
    Jennifer B
    Jennifer B: Personen i kassan glömde bort en av våra maträtter och vi fick påminna så en maträtt kom in när alla andra hade ätit klart…..
  • 4 omdömen
    LISA S
    LISA S: Nordic cars Lycksele De verkar dock ha bytt namn några ggr... Jag trodde att jag köpte en bil från en seriös bilhandlare men han ljög mig rakt upp i ansiktet, även i annonsen på blocket! Märks att han är van att manipulera, ljuger även om små saker, allt för att verka trovärdig. Önskar så att jag hade blivit varnad, tyvärr så trodde jag att man var lite mer säker då man köpte bil från en bilfirma och att de är ärliga när man frågar om kamrem och dylikt. Men jag kunde inte ha mer fel. Inte ens däck fick jag till bilen som han lovade. Jag vill varna alla för den här oseriösa bilhandlaren. Ledsen att jag inte tog reda på mer om bilhandlaren innan köpet. För han är det kanske en vana men för mig som blev rejält blåst och är beroende av bil är det en stor grej.
  • per u
    per u: Små pizzor, snålt med fyllning pizzasallad kostar extra förutom på lunchtid, samt personalen borde gå en charmkurs. Skärpning!! Obs ! Utnyttja ej aldrig en monopolställning!