Restaurang i Västra Götaland

Öckerö  (1 st)

Topp 25 restauranger i Västra Götaland

• 14 omdömen
    Karin J
    Karin J: Sämsta bemötande någonsin. En av servitriserna betedde sig som gestapo. Hon hade en bossig attityd mot sina kollegor och oss gäster var hon rent ut sagt för jävligt otrevlig emot. Beställning tog lång tid, servering ännu längre tid och de missade att duka fram bestick till maten. Maten var urusel, aldrig ätit mer smaklös potatis. Stämningen på hela stället genomsyrade stress, noll koll och inkompetens. Gå inte dit såvida ni bara vill sitta och hänga utan mat och dryck och njuta av enbart sol och ert eget trevliga sällskap.
  • Therese R
    Therese R: Caféet vid Grönsakstorget är väldigt mysigt med goda baguetter o mycket trevlig och tålmodig personal som gärna väntar och tipsar när det tar tid att välja mellan alla goda alternativ. Ofta mycket folk, men man lyckas alltid hitta ett bord ändå. Trevlig inredning i mörka färger så det blir en skön och mysig känsla.
  • 16 omdömen
    Boris K
    Boris K: Riktigt uselt med kedejrökande tonårsfjollor. Undvik!
  • Kalle E
    Kalle E: väldig god mat..bra service..lagom stora portioner. rekommenderas. vad jag vet att den ligger i tredje långgatan 29.. Ni borde ändra adressen.
  • 2 omdömen
    Marie
    Marie: Underbar mat och underbar personal! Halkade in på denna turkiska restaurang av en slump när vi var i gammelstan, men nu vallfärdar vi dit varje helg för att äta deras himmelska mat.
  • 2 omdömen
    Josefina A
    Josefina A: Bästa sushin i stan, alltid superfräscht, vacker lokal, trevlig personal! Enda minus är väl att på lunchen ringlar sig den låååånga kön längs kajen (fast det går ganska snabbt ändå).... fler än jag som inte går någon annanstans längre!
  • Harry B
    Harry B: Klart bästa Lunchrestaurangen i Skaraborg. Stor och fräsch salladsbuffé plus en 3-4 rätter varje dag. Serverar till och med smörgåstårta ibland.
  • Anna S
    Anna S: Västsveriges största pizzor!? Underbara pizzor med frasig botten. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Undrar hur stora familjepizzorna är...
  • Jan J
    Jan J: God mat. Snabbt och effektivt. Mycket trevlig personal som ger ett likaledes bemötande.
  • M2

7 omdömen
    linn e
    linn e: efter en mörk passage kommer du fram till ställets pärla- den magiska innegården! härligt, avslappnat o upplagt för romantik;)
    Arash F
    Arash F: Världens bästa Sushi i hjärtat av Göteborg. De gör tonfisk så som ingen annan sushi restaurang. Bara ätit sån tonfisk som är genomskinlig i USA innan. Starkt rekommenderat!!
  • Anna S
    Anna S: Mango's i Skövde är en superbra restaurang. Väldigt snyggt inredd, bra personal och utsökt mat till bra a la carté-priser. Deras "plattor" är verkligen att rekommendera.
  • Alexander W
    Alexander W: Har kontor bredvid denna restaurang sen drygt ett år tillbaks och jag längtar varje dag tills jag får gå och handla lunchen hos dom! Dom har knappt gjort mig besviken en enda gång! Fantastiskt god lunch till ett överkomligt pris. Det är en stor restaurang och dom har väldigt mycket kunder så tips är att gå dit vid 1130 eller efter 1230 om man vill ha sittplats eller slippa stå i kö om man köper i deras avhämtningskö.
  • 8 omdömen
    Weronika L
    Weronika L: Inte bra. Dålig kebab (Frysdiskkebab) mycket dyrt och inte så bra råvaror i övrigt.Blev magsjuk av att äta där.Salmonella!!!!
  • 5 omdömen
    Tommy J
    Tommy J: Första gången på restaurang med vår 3-månaders son och vi blev otroligt varmt omhändertagna. Maten var dessutom av högsta kvalitet så vi var jättenöjda och kommer snart igen!
  • Jonathan L
    Jonathan L: Bättre öppettider MEN god mat och billigt som attan! Keep up the good thai!
    Mike M
    Mike M: Fantastisk mat med utsökta råvaror. Håller verkligen måttet samt priset.
    Johan B
    Johan B: Ett riktigt toppenställe. Mysig lokal, hjälpsam och lyhörd personal som verkligen brinner för yrket. Första besöket för ett par veckor sedan gav definitivt mersmak.
  • dragan t
    dragan t: Har bytt ägare 2013 till ÖMANS Cafe & Grill garanterat E45 / Göteborgs bästa vägkrog med kanon bra käk välagad god svensk äkta gammaldags husmankost - luncher samt dö goda smörgåsar sallader.m.mera med bra låga humana priser /prisvärt med mycket trevlig proffsig personal "där dom har riktiga utbildade kockar i köket" rent och snyggt fräch miljö
    JOHANNA F
    JOHANNA F: Mixa-eget-salladen är fantastiskt god! Den kan jag verkligen rekommendera!
    Jeanetthe L
    Jeanetthe L: Grym mat, grym service. Rekommenderas starkt.
  • Åse S
    Åse S: Goda pizzor trevlig personal. Fina lokaler bra parkeringsmöjligheter. Detta är ett företag som verkligen kan rekommenderas varmt.
    Staffan S
    Staffan S: Alingsås är känt som Sveriges caféstad med mängder av caféer. Men tittar man närmare är det kanske bara en 5-6 "riktiga" caféer i stan, resten tillhör plastiga kedjor eller är tämligen charmlösa syltor. Det finns e3gentligen ingen anledning att bry sig närmare om dessa när det faktiskt finns så läckra "riktiga" alternativ att besöka. Av dessa tycker jag Storken är det café som har flest av dessa caféers goda egenskaper med sitt gamla fina 1700(?)-talshus, sin charmiga gård, vänliga personal och sina hemgjorda bakverk. Värt en resa, om inte från Sundsvall så åtminstone från Göteborg.
  • K
    K: Mycket god mat! Variation på (lunch)rätterna. Kan verkligen rekommendera deras vegetariska mat. Kvällsmenyn är ännu godare, dock är väl inte inredningen stans snyggaste. GP recenserade dem en gång med kommentaren "Det jobbar en mästare i köket!" Jag kan inte annat än hålla med.
  • Mathias S
    Mathias S: Förmodligens göteborgs godaste pizzor! Om inte göteborgs godaste så i varje fall kortedalas ;-) Mycket trevlig personal som gärna gör specialpizzor åt dig. Fråga efter "modopizza", mycket god!
1234...12