Valentina C:
Vårt företag har använt Folkets Bygg som underentreprenör vid flera tillfällen. Jag kan starkt rekommendera dem. Förutom att som har hög kvalitet på sina arbeten är dom väldigt tillmötesgående och snabba!
Ann-Kristin B:
Totalrenoverade kök och hall i våras och resten av nedre våningen inkl gästtoalett i höstas i vårt gatuhus från 1890. Gav oss goda råd och hjälpte till med diverse lösningar och allt var klart på den tid som vi kommit överens om.
Vi är oerhört nöjda och har rekommenderat detta företag till vänner och bekanta och de kommer att anlitas av oss igen.
Ann-Kristin o Bengt Banck, Rolfsgatan 27, Malmö
Sigrid S:
Min uppfattning om dessa byggare är att de är kunniga, noggranna och rättskaffens personer och dessutom flexibla. Jag kan inget annat än att rekommendera dem varmt.
Jan-Ove P:
Varning för detta Blufföretag!!! Håller inte vad som utlovas!!! Beställde ett fönster av detta företag, betalade tyvärr en handpenning...fick aldrig något fönster...vad gör man???
Alltså stor varning!!!
Sandra L:
Dom är dåliga att bestämma när det ska startas. Hela tiden ändringar och man måste jaga Ullattis för att få besked när han ska dyka upp. Och ändå kommer han inte, har hela tiden ursäkter. Taket blev bra till slut men ska återkomma med att fixa ett fel. Plåten vid fönstret är inte korrekt gjort. Har försökt få honom fixa det sen nov 15. Han har inte kommit än el svarat på mail m.m. Alltså opålitiga hantverkare.
Leif Mikael M:
Trevlig och tillmötesgående.
Tyvärr besitter byggaren inte ens basala kunskaper om vilka regler som gäller vid byggnation.
Efter att ha anlitat Hantverkartjänst i Sjödiken står vi nu med ett halvfärdigt bygge som enligt opartisk besiktningsman bara är att riva.
Följer inte kontrakt och tecknar inte försäkringar i enighet med gällande kontrakt.
Vill varna alla från att anlita denna oseriösa ”byggare”
Johan B:
Detta företag lämnade min renovering halvvägs igenom med diverse felaktigheter i genomförande och kvalité.
Dessutom har de gjort sig oanträffbara trotts att vi sökt dem i månader.
Rekomenderas icke!!!
Christina J:
Anlita INTE denna byggfirma. Har ingen behörighet och är inte registrerade för F-skatt och moms. Kostsamt att åtgärda alla byggfel. Snålhet bedrar vishet :(
J:
Bygg & inredning Öresund anlitades bland annat för att göra vårt handfat. Det gjordes undermåligt och det läckte från röret mellan vattenlås och avlopp. Över telefon utan att ha sett felet sa de att det var fel på Ikeas produkter och de ville därför inte lösa problemet (Ikea tillverkar inte ens det röret utan hänvisar till att rörmokaren själv ska ha det med sig). Efter det svarade de inte längre på telefon när jag ringde. Dålig attityd och en stor ovilja att hjälpa till. Mycket oseriöst företag.