Snickare i Stockholms län

Renovering eller nybygge på gång? Vissa av oss har faktiskt tummen mitt i handen och det är väl tur att det finns händiga människor som livnär sig på att fixa det vi inte klarar av att få till så där proffsigt och snyggt som vi vill ha det hemma!

Att hitta en snickare du kan lita på, som följer dina önskemål och håller tids- och kostnadsramar är inte något man gör på en kafferast, i alla fall inte om du ska testa, ringa en vän eller ta in offerter från alla snickare du kan hitta i närheten. För att du enkelt och snabbt ska kunna hitta din snickare i Stockholms län har vi listat de bäst rekommenderade och mest aktuella snickarna här nedanför. Du kan också leta efter lokala snickare genom att klicka dig vidare till listan för just ditt närområde! Smidigt va?

Oavsett om du ska renovera något litet, bygga om ett helt rum eller bygga något helt nytt finns det en snickare i Stockholms län som ställer upp! Allt från firmor med en eller två anställda till större entreprenadbolag kan du hitta här och du kan se vilka tjänster de erbjuder och be om offerter direkt här på Reco.se.

Orter i Stockholms län
Lidingö  (3 st)
Värmdö  (3 st)

Topp 25 snickare i Stockholms län

• Petra L
    Petra L: Jäkligt tråkigt bemötande av han i kundmottagningen. Han va dryg och hånfull. Lika otrevlig vid både lämning och hämtning av köksluckorna. Killarna som målade luckorna har gjort ett superfint arbetet . Kunde inte ha varit bättre.
  • anette s
    anette s: En mycket bra entreprenad att ha och göra med, trevliga i bemötandet. Hjälpte mig med att förstå för och nackdelar med olika typer av installationer så det blev kostnadseffektivt för mig vilket jag uppskattade väldigt mycket.
  • Jack K
    Jack K: Imponerande snabbhet med bra kvallite Och ansvarsfullt genomförande. Har rekomenderat företaget till bekanta.
  • Helena H
    Helena H: Saknar kvitton ännu. Är nöjd med arbetet hemmavid. Vad ger ni er själva för omdöme?
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • Sonja C
    Sonja C: Jag har nu användt Patrik's företag under fyra år. Han och hans fantastiska snickare har renoverat mitt hus i Djursholm från start till slut (efter att de tog över projektet från ett svenskt företag som hade strulat till allting och det måste göras om från grunden - en mardröm för mig). Efter det har de byggt till källare. Precis avslutat installation av ny badrumsinredning. I urspungsrenoveringen ingick förutom totalrenovering av allt inklusive att snickra gammaldagslister och detaljer, att bygga: platsbyggt kök, platsbyggd inredning i special anpassat gästrum, byggt garderober, specialhyllor och skoskåp. De har byggt terasser och tom grävt ut halva trädgården. Utöver allt detta har de byggt om ett hus ute på en ö åt oss och hjälpt med krävande andra projekt inne i Stockholm. Vad jag kan konstatera är att man får trygghet och kvalitet av Patrik och hans nätverk. Dom kommer när dom skall och jobbar dygnet runt om så krävs. De har smak för detaljer och kan göra hantverk även för den mest kräsna. Men kostnaderna rusar aldrig iväg. Vill man ha en Ikea-lösning så gör dom den, men lyckas få det att se ut som hantverk. Att Patrik på fritiden tar hand om gamla träbåtar ser man även resultatet av när han gör detaljarbeten. En femma i poäng räcker inte till. Idag kom han tom åkande och bytte en säkring som gått i köldknäppen. kontakta mig gärna för att få en ännu personligare rekommendation.
  • Patrick E
    Patrick E: Jag har bara gott att säga om Audrius Maziliauskas och hans medhjälpare. Noggrann, kunnig och snabb. Och kommer på tider som är bestämda. Rekommenderas varmt.
  • Lena K
    Lena K: Anlitade HTO Bygg för en totalrenovering av mitt badrum. Allt fungerade utmärkt. De höll både utlovad tid och offererat pris. Är också mycket nöjd med resultatet.
  • Mattias P
    Mattias P: CDK hjälpte oss med vårt lägenhetskök. Det gällde montering av luckor, en stomme, kakel, bänkskivor, socklar, vask och övrig VVS samt inbyggnadsugn och induktionshäll. Vi var mycket nöjda. De kom i tid, var snabba och effektiva och höll rent omkring sig. Resultatet blev mycket bra och de gjorde oss en stor tjänst när de åkte till IKEA och bytte en felköpt stomme mot rätt vara, istället för att stanna upp arbetet. De var dessutom trevliga och serviceinriktade och priset var högst rimligt. Jag skulle gärna anlita dem igen.
  • Aurelian B
    Aurelian B: 2013-10 Mycket seriös, ingen fusk, bara bra arbete. Bäst på måleri av metal delar på tak, underhåll av trä staket, måleri inomhus.
  • Christina S
    Christina S: GOTT kaffe. De vet vad de gör med maskinen och bönorna. Jag går gärna omvägar för att få en perfekt espresso och det får jag här. Goda mackor, mycket smått och sött att välja mellan. Alltid trevlig och pratsamt glad personal vilket gör att man gärna hänger en stund och hellre tar kaffet där än går iväg. Stammisar som man lär känna så pass att man byter några igenkänningsfraser när man möts i dörren. Ett bra kaffehak. Ett av de bästa i Vasastan.
  • Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Tyvärr har vi ingen fullständigt erfarenhet av Lausing Snick & Bygg AB då vi valde en fönsterleverantör som samarbetar med ett annat bolag. Vi har dock fått besök i hemmet av Lausing som visade sig har mycket god kunskap och kompetens när det gäller olika typ av ombyggnadsarbete samt även montering av nya fönster. Mycket trevlig personal som gav oss ett positivt och pålitlig intryck. Det kostnadsförslag som vi fick var även rimlig och väl detaljerad. Jag skulle inte tvecka att anlita Lausing Snick & Bygg AB för nya uppdrag.
  • Peter C
    Peter C: Bra på att isolera till bra priser, rekomenderas Peter
  • Thomas J
    Thomas J: Lindborgs är bäst i stan! Jag har fått hjälp med att göra ett antal innerdörrar i gammal stil som ska passa ihop med befintlig interiör. Proffsigt bemötande och fina dörrar. Bra öppettider iom att man kan åka förbi före jobbet men kan bli lite duktigare på email svar!
  • Anna S
    Anna S: De gjorde vad de lovat och lite extra
  • Robert G
    Robert G: Trevliga och informativa! De försöker verkligen att få alla sina kunder nöjda. Dörrtjänst är ett modernt hantverkarföretag som vill ge kunden personlig service utan att för den delen vara dyra. Jag som skriver är ägaren till Dörrtjänst och hoppas att ni andra kan ta er tid och tycka till!
  • YALLDA Ä
    YALLDA Ä: Har idag fått en säkerhetsdörr installerat av Christian från Secor AB! Mycket professionellt kundbemötande och arbetet blev väldigt snyggt och proffsigt utfört med karmar, lister och trösklar till dörren! Supersnyggt jobb!
  • Karin Maria Å
    Karin Maria Å: Vi har anlitat Mälarö Fastighet AB på vår tomt med ett stort projekt både i vintras och nu under våren. Vi är så nöjda med Håkan som högst ansvarig och alla hans anställda som har varit här och jobbat i många veckor. De är trevliga, glada och jobbar hårt. Inget är omöjligt och de förstår vikten av att det är vi som är kunden. De hjälper till med allt! Dessutom så står projektet aldrig stilla utan när ett jordlass är slut så kommer nästa. De har dessutom tänkt på allt från början till slut. De är effektiva och de håller undan och "städar" kontinuerligt så att det inte blir ett kaos. Vi rekommenderar Mälarö Fastighet AB för de är enormt professionella!
  • Lars August Engelbrekt S
    Lars August Engelbrekt S: Fick Magnus och Respondia rekommenderad av Marbodal, när jag köpt kök. Respondia med Magnus i spetsen är ett av de bästa byggbolag jag någonsin haft, det är de byggbolaget du hoppas du får när du anlitar någon, Magnus är punktlig, extremt detaljorienterad, trevlig, svarar när du ringer och smsar och håller dig i loopen genom hela processen. Men viktigaste av allt resultatet blir perfekt. Jag kan varmt rekommendera Magnus och Respondia utan en sekunds tvekan.
  • MALIN E
    MALIN E: Köpte radhus som var byggda utav creator. Inte alls nöjd med kommunikationen efteråt. 1 år senare är det massor utav punkter som dom inte tar tag i. Dom har många projekt igång samtidigt fast dom inte gjort klart det dom påbörjat. Bättre kommunikation önskas men man är inte tillåten att ringa, endast Mail. Tonen projektledaren har är under all kritik. Förminskande. Skulle inte köpa från dom igen.
  • Karl-Johan Olof W
    Karl-Johan Olof W: Väldigt rörigt företag som påbörjade sitt projekt att byta våra fönster i våras men blev färdiga först i september trots att de sa att det endast skulle ta ett par veckor. Ägarna vill inte ta ansvar, arbetsledaren skyller på snickare och leverantörer och snickarna skyller på arbetsledaren och kallar det för ännu ett snurrigt projekt. Arbetsledaren skäller ut snickarna framför oss som kund och sparkar folk till höger och vänster. När de mätte upp för de nya fönsterna lade de... inte märke till att fönsterbrädorna behövde bytas. Detta kom de på när offerten var skriven. Fönsterbrädorna slängdes med ett muntligt löfte om nya. När fönsterna väl var på plats vill de inte kännas vid några fönsterbrädor trots att de ett tag låg på vårat vardagsrums golv. (En felleverans enligt arbetsledaren). Trots att vi pratat med ägarna, som inte vill ta ansvar, och arbetsledaren, som skyller på allt och alla, vill de inte leverera några fönsterbrädor även om vi kan betala för dem. Motiveringen är att det blivit för infekterat mellan oss och att de inte hinner då de har för mycket att göra. Väldigt oproffsigt bemötande!!!
  • Selma B
    Selma B: ......................................
  • Camilla H
    Camilla H: Jag har anlitat firman för målning av tak och väggar i en lägenhet. Dessutom skulle de spika fast golvlister och ett skåp i köket. Målningen var helt OK, men sedan slutförde de inte det andra jobbet även fast det stod i offerten. Att tjata för att få jobbet slutfört var i paritet med att skicka upp en astronaut till den internationella rymdstationen ISS och uppskjutningen misslyckades. Det blev aldrig färdigt. Sedan ville de ha betalt utan ROT, trots att det inte är möjligt att som privatperson ansöka om det.
  • Joacim G
    Joacim G: Byggde vår altan med räcke, blev bra. Tog sin lilla tid men vilka hantverkare håller tidsschemat? 😂😂
  • Henrik F
    Henrik F: lycka till.... lycka till....lycka till.... lycka till....
1...7891011