Joakim K:
Urban har varit väldigt lätt att samarbeta med, lätt att nå,flexibel,håller vad han har lovat. Väldigt nogrann med sitt arbete.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
Jan Rickard H:
Express bygg renoverade mitt badrum. Seriösa, bra pris och levererade i tid och jag var utan badrum i enbart 3 veckor, många andra firmor ville ha 5-6 veckor på sig. Alla garantier, BKR-intyg, Säker vatten-intyg och elsäkerhetsintyg. Blev ett väldigt bra resultat. Rekommenderar dem starkt!
Glenn Tommy K:
Anlitade Fredrik för renovering av min 60-tals tvättstuga och kan bara ge högsta betyg.Kunnig och noggrann och det blev såå bra.Då jag själv har erfarenhet från byggbranschen (rör) kan jag varmt rekommendera Fredrik
Åsa Kristina K:
Qvalitetsbygg satte upp mitt IKEA-kök (via Kök & Möbel). De kom alltid i tid, trevliga, hittade lösningar. Äldre lägenhet med sneda betongväggar har utmaningar, men de löste det proffsigt. Städade efter sig väldigt fint! Otroligt nöjd
Robert L:
Min mamma anlitade företaget i Lindome. De debiterade dubbla arbetstiden än de verkligen utförde arbetet. Dessutom så lagades ett mindre tack för ett litet läckage som istället släpper igenom mängder med vatten nu. Några brädor på en garageport skulle bytas, men nu går det inte att stänga den osv.
Henrik J:
Tack för vårt nya täta tak!
Jag vill passa på att tacka Raul och hans grabbar på Svea Byggservice!
Allting gick som ett urverk, från offertförfarande via utförande till färdigt jobb och städning.
Har absolut inget att anmärka på tvärtom så har jag bara beröm att ge.
Vårt takjobb blev lite omfattande pga att vi ville återanvända vårt bef taktegel samt förlänga ut taksimsen. Svea Byggservice löste denna uppgiften galant.
Vi uppskattade även deras filosofi med att göra ett jobb i taget istället för att flacka omkring på flera ställen samtidigt.
Jag kan verkligen å det varmaste rekommendera denna firma
Mvh Henrik
Solnedgången Partille
P.I.K. P:
Håller vad man lovar,mycket noggranna,punktliga och utnyttjar arbetstiden 100%-igt, offertpriset har hållets vid de 2 tillfällen som jag har anlitat dom! Patrik och Andreas med sina snickare är väldigt trevliga och sociala att ha att göra med!
PS.Dom ger dessutom många smarta bra tips å råd. DS. REKOMMENDERAS
Åsa Eva Margareta P:
Beställde en ledstång via webben och skickade även mail med frågor. Frågorna fick jag svar på på direkten och ledstången levererades exakt som jag ville ha den. Den blev till ett smycke i trappan. Trevlig och snabb service samt prisvärd och snygg produkt.
Torben S:
Mycket bra UE som ställer upp med personal vid behov av kompetent och kunnig person.
Rekomenderas varmt.
Har även använt Bygghuset privat till stor glädje, har kunnighet och idéer med det lilla extra.
anders r:
ny MB Vito för 2199:-/ månad inkl.Service ! Maila:anders.ribbfjard@hedinbil.se
P.S Nya Nissan NV 200 1599:-/ månad= nästan lika stor som Vito!
28/4 mellan 15-19 är ni välkomna på grillparty på Hedin Bil orrekulla! Anmäl via mail.
Henrik J:
Byggnad av altan..
Allt föregick över mina förväntningar..nya idéer uppkom under uppbyggnad som blev perfekt..
Trevlig personal .
Så nu har vi en underbar o stor altan att avnjuta till sommaren ..
Anlitades även bovalstrands el som kopplade in spottar i trallen..som på kvällstid gav en varm o trivsam känsla..
Olle E:
Jag rekomenderar lackeraren på detta möbelsnickeri. Han utförde ett otroligt fint jobb.
Jag lämnade in ett mycket omfattande möblemang för omlackering.
Skander K:
Jag har nyttjat Göteborgs köksrenoveringar för att måla mina köksluckor. Jag kommer aldrig använda dem igen eller skulle aldrig rekommendera någon att använda dem. Av den enkla anledningen att Göteborgs köksrenoveringar är inte mer en hemsida samt ett pensionärspar i 70 -års åldern och deras son. De bokar upp jobb, tar en rejäl mellanskillnad sedan anlitar de www.gbgmaleri.se som gör hela jobbet. Så istället för att du anlita Göteborgs köksrenoveringar är min rekommendation att ta direkt kontakt med www.gbgmaleri.se så sparar du omkring 50% av kostnaden. Den andra firman jag kan rekommendera är www.inredningsbyggarna.se som också har ett riktigt eget måleri.