Spa i Stockholms län

Ekerö  (1 st)
Södertälje  (1 st)

Topp 13 spa i Stockholms län

• Markus J
    Markus J: Kan varmt rekommendera fokus. Trivs utmärkt här och kan genom mitt travellpass träna i hela Norden. Detta passar mig perfekt eftersom jag reser en del
  • Cheima B
    Cheima B: Very bad team! I don't recommend this place, the two ladies working there were rude and not welcoming at all. They asked for money before even saying hi to us and that felt really weird. The place wasn't looking good either, old furniture and very low temperature. very bad experience, won't go back there. They don't even deserve ONE star but i have to put it in order for me to be able to write my recension. Don't go there, find better spa places and nicer therapists.
  • j
    j: Jag köpte en deal på nätet och gick till Sara i Vällingby. Hon är totalt inkompetent och det är även hennes kollega som hjälper till. En lång mörkhårig man som är läkare. Dessa personer borde inte få utföra denna behandling då dem saknar all form av estetisk talang. Inte nog med det så är dom dryga och ganska otrevliga när man kommer med sina önskemål. Aldrig mer, ingen ordentlig bedövning heller!!!!! Akta er för denna klinik i Vällinby!!! Jag är ingen som brukar skriva recensioner på nätet men jag känner att jag vill varna andra. Undvik!!!! Dom vill ta betalt mer för att fixa det dom förstört. Köper ni en deal så lämna till ala den för på det på det här stället ingår ingen korrigering. Snacka om den värsta upplevelsen !! Jag har gjort mina läppar 6 gånger tidigare och aldrig någonsin varit med om något sådant. Undvik bara !!!! Nu kommer jag gå till min vanliga läkare och försöka fixa mina helt förstörda läppar :(
  • Camilla Å
    Camilla Å: Behandlingen överensstämde inte med beskrivningen på hemsidan (valde Hamam Oriental som kostar 650kr) Det står att massage och fotfilning ska ingå vilket det inte gjorde. När vi påtalade detta viftade han i kassan bort det och påstod oss ha fel. Behandlingstiden skulle vara 45 min, av dessa sitter du i en ångbastu ca 20 min. Själva behandlingen som då var enbart tvätt, var sedan ca 15 min. Maten, som du bara blir serverad efteråt, kostar 150 kr vilket inte framgår förrän du betalar.. Fick ingen bra känsla på detta ställe.
  • Christina J
    Christina J: Jag var idag 2021-05-19 på följande massage (förstagångs-erbjudande 299 kr via Let's deal): "Unna dig 70 minuters kroppslig njutning. Deluxe-massage mot värk i kroppen eller avslappningsmassage för hela kroppen. I dealen ingår 50 min helkroppsmassage och 20 min huvudmassage" Positivt: + Massören var vänlig + Prisvärt med 70 min för 299 kr, men jag skulle aldrig betala fullpris för den upplevelse jag fick + Buss 474 från Slussen stannar precis vid praktiken + Avkopplande musik spelades under behandlingen Negativt: - Jag upplevde att det var för kallt i behandlingsrummet, jag låg och frös i stort sett hela tiden. Fick en filt men det är svårt att ha en filt på sig när man ska få massage. Efteråt sa han att de stänger av elementen pga att det har blivit varmt ute. - Massören hade kalla armbågar som han använde mycket under behandlingen. - Massören verkade knappt använda någon massageolja över huvudtaget = väldigt dåligt "glid" och förstår att det är svårt att få upp blodcirkulationen då - Mycket av massagen bestod av "duttningar", alltså små lätta tryckningar nerifrån och upp på ett visst område, upprepade gånger, vilket jag inte var så förtjust i. Det mesta av huvudmassagen bestod av just detta. Vill hellre bli ordentligt knådad, eller få punkt-pressur vilket jag nämnde att jag uppskattar innan vi började men det fick jag inte. - Fick ingen massage på armar eller framsida av lår vilket borde ingå i en helkroppsmassage? - Lokalen var inte särskilt inbjudande. Ett vitt sterilt rum med kallt starkt ljus från taket (samma som tandläkaren i samma lokaler behöver/använder gissar jag). En brits, ett litet skrivbord, och några tomma vägghyllor. That's it. - Praktiken låg långt bort från stan, ca nästan 1h 10 min timme för mig att åka (från Helenelunds station med kollektivtrafik) enkel väg. Sammanfattningsvis upplevde jag inte detta som någon "Deluxe"-massage, och jag kommer tyvärr inte att återkomma till denna praktik i nuläget.
  • Rasmus H
    Rasmus H: Svin dåligt! Kostar jätte mycket och utbudet är minimalt. + att när vi besökte släppte dom in 30st partymänniskor och gjorde spat till en fest.
  • Thomas H
    Thomas H: Hej Jag köpte produkter från webbshoppen på Black friday. Ni skickade ut reklamblad på mejl. Efter att jag inte fått den rabatten det stod i reklambladet så har jag skickat mejl till er vid 3 olika tillfällen. Det kan tyckas att jag är småaktig när jag börjar skriva här på reco.se, men eftersom ingen från itrim återkopplar. Så känner jag att detta är enda rätta. Samtidigt så vill jag att rätt ska vara rätt.Någonstans så hoppas jag att någon tar kontakt med mig nu. mvh Thomas
  • Jan C
    Jan C: Mest oseriösa jag varit med om. De driver räkningar till kunder som slutat träna och tvingar inkasso på dem med påtvingade fortsättningsavtal. Borde få näringsförbud, och får det säkert med tiden.
  • Memo
    Memo: Riktigt dåligt! Inte värt 2000:-, ens inte värt 200:-. Ohygieniskt med tanke på att det är en tarmsköljning man skall genomföra. Dåliga sanitetsutrymmen samt väldigt oseriöst genomförande. När det var dags för kostråden efter sköljningen trodde jag att det var dolda kameran ett tag, sånt j*vla mumbo jumbo!!
  • S
    S: Jag har aldrig haft nackproblem tidigare. Var hos dem en gång på massage för en månad sedan. Har haft ont i nacken sedan dess...
  • Matte
    Matte: Extremt liten studio där man får "gå bakom" kassan när man tatuerar sig. Trevliga tatuerare båda två. Man kan betala med kort vilket är ett plus. Deras priser är "normala". Jag har endast tatuerat mig hos Lena, något jag ej kommer att göra igen. Gjorde ett motiv i svart som blev väldigt ojämt. Som tur är gick det att rätta till, hos en annan tatuerare givetvis!