Det bästa med det här företaget är att de litar på kunden och låter affären utföras på ett smidigt sätt. Personalen är respektfulla samt trevliga. Rekommenderar de starkt!
Köp min bil
Välkommen till Köp min bil! Vi finns i hela Sverige när det är dags för dig att sälja din bil. Med oss på Köp min bil får du rätt pris för din bil. Istället för att få en automatiserad värdering så får du en personlig värdering av någon i vårt team. Vi går noggrant igenom din bil och ser till att göra en rättvis värdering....
8 omdömen om Köp min bil
Blev bemött på ett trevligt och informativt sätt. Allt gick enkelt och smidigt.
Väldigt fint bemötande av Elliot och kunniga personalen.
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Trevlig säljare, Elliot, ingen byråkrati och mycket smidigt
Väl bemött direkt innanför dörren! Säljaren följde upp väldigt snabbt och lyssnade på våra önskemål och behov. Kan starkt rekommendera!!
Tack för att vi fick komma förbi och plocka upp bilen! Mvh
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Jag köpte min bil och känner mig väldigt nöjd. Proffsigt bemötande, kunnig personal och fin service rakt igenom. De levde upp till mina förväntningar och mer därtill!
Sålde min bil genom dom allt gick så smidigt, fick pengarna direkt i konto. Rekommenderar stark!
Kul att du är nöjd! Tack så mycket för affären! Mvh Kristoffer Köp Min Bil
Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och t
De har sålt bilen det var smidigt och bra personal och snabb betalning
Tack så jättemycket för ditt svar och för en smidig affär! Mvh Kristoffer Köp Min Bil