Mycket bra leverans och kvalitet av Mattias genom hela processen.
38 omdömen om Ombudstjänster
Tack för ett fint omdöme Christian! Mattias är grym! :)
Grymma på de dom gör! Rekommenderar starkt!
Hej Alkan, Tack för ett jättefint omdöme! Kul att du är nöjd :)
Krogarna.se är de bäst, bästa service
Tack Kaze för ditt fina omdöme! Vi är så glada att få hjälpa dig :)
Mattias är fantastisk. Snabb och lyhörd.
Tack för ett jättefint omdöme, roligt att du är nöjd med vår fantastiska Mattias! :)
Jag skulle vilja dela min utmärkta erfarenhet med Eva-Lena Kamperin. Hon representerade mig i en svår juridisk fråga och var alltid professionell, kompetent och engagerad. Deras tydliga kommunikation och strategiska råd gav mig förtroende för att jag var i de bästa händerna. Tack vare deras stöd löstes mitt fall framgångsrikt. Jag kan varmt rekommendera Eva-Lena Kamperin. Tack så mycket för ditt utmärkta arbete!
Hej Baratzadeh, Tack för ett jättefint omdöme. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med vår fantastiska Eva-Lena!
Krogarna har varit hjälpsamma och har underlättat arbetet för oss. Finns bara bra saker att säga om detta bolag, personalen där är kunniga och erfaren i det arbetet de gör. Mattias är en hjälte och är proffsig och sakkunnig.
Hej Busra! Stort tack för de vänliga orden och positiva feedbacken :)
Have helped us about and beyond to help secure serving permit. Even ready to work over the weekend and overseas helping us with the application. Excellent service. Much recommended
Hi Mithun! Thank you so much for your kind words and appreciation! Your feedback truly means a lot to us.
Jag rekommendera de väldigt starkt. De är så duktiga och mycket professionella. Skulle inte ha klarat mig utan deras hjälp.
Hej Leonardo, Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra detta!
Väldigt duktiga och vill verkligen tacka Eva-Lena för all hjälp!!
Hej Asma, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med vår hjälp! :)
Tycker det funkat överlag bra. Vi fick det vi var ute efter, ibland kan jag tycka att det tog lång tid att få svar, via telefon och mail.
Hej Niklas, Tack för ditt omdöme! Kul att ni fick den hjälpen ni behövt. Vi uppskattar din feedback!