Konferens och Event

Konferens och Event

Konferens och Event en del av La Villa Travel

Det händer något när vi åkerutomlands och konfererar. Den gemenskap som skapas leder till starkarelojalitet mellan kollegor och företaget i sig. Vår oslagbara styrka är att vi är med dig från första kontakten framtill och under arrangemanget på plats i Italien. För din trygghet och för attdu ska kunna slappna av och närvara fullt ut.

158 omdömen om Konferens och Event

Sedan starten hos Reco 2016
Alf J
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Trevligt boende och god mat, Rummen var också bra. Saknade dock gott bröd på frukosten.

Tony N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Allt fungerade prick fritt och hela resan var bra.

Suzanne A
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Vi blev bjudna av vår arbetsgivare, Maskinservice, i Örnsköldsvik. Vi blev mötta av reseledare Carola på flygplatsen. Hon visade sig var en alldeles ypperlig reseledare, allt beröm över henne. Bussen vi åkte i hela helgen hade fel på värmen och det gick inte att åtgrda, så den var som en bastu. Det blev liye jobbigt när vi satt en timme och mer i den. Mycket bra vinprovningsställen. Bra ordnat och trevliga människor. Två ställen stack ut mer och det var hos dansken, kommer inte ihåg vad det hette. Bta ordnat där och...

Linda K
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Väldigt bra bemötande av guiden. Men det var för tight schema, för många vinprovningar/aktiviteter. Vi hade ingen tid alls till att själva gå runt och kika eller spendera tid vid pool/spa m.m.

Svar från Konferens och Event

Hej Linda och tack för din kommentar. Vi kan bli bättre på att informera om att det ska finnas mer "egen tid" i programmen när vi säljer in dessa. Det finns så mycket att uppleva och se och ibland kanske vi själva blir lite väl entusiatiska när vi försöker berätta om allt som kan upplevas. Hälsningar, Johan

Jonas W
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Our trip may have been planned on the hectic side, but the experiences together with the locals were wonderful. We were well taken care of from the moment we landed until we were dropped off at the airport again. A big thank you!

Titti V
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra organiserat, fick se unika platser, trevlig guide.

Maritha H
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra service och trevlig personal.

Jimmy Thomas R

Superbra resa verkligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mattias V
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Vi blev väl omhändertagna av vår guide Maria från det att vi landade i Venedig tills att vi var tillbaka på flygplatsen i Milano för hemfärd. Otroligt bra arrangerat.

Magnus F
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra hotell och roliga utflykter. Trevlig personal!