Alltid nyttigt att uppdatera sig. Vi fick bra och konkret info om vad vi ska göra om barn (relevant för vårt yrke) råkar ut fö någon olycka.
Barn-HLR & Barnolycksfall
Barn-HLR & Barnolycksfall en del av Livrustning AB
50 omdömen om Barn-HLR & Barnolycksfall
HLR kurs för pedagoger på förskola. Vi blev bemötta på ett personligt, pedagogiskt och professionellt sätt. Kursen levde upp till mina förväntningar
Superpedagogisk och bra kurs. Lärde mig väldigt mycket och blev inte uttråkad en sekund.
HLR- kurs som min arbetsgivare beställt, jobbar i förskola, fick väldigt bra information och nyttig praktisk erfarenhet av HLR på dockor. Känner mig nu avsevärt tryggare i min yrkesroll om olyckan skulle vara framme och jag tror att jag skulle kunna hantera ett andningsstopp korrekt. Men även som förälder och privatperson känner jag större tillförsikt inför eventuella tillbud. Vår handledare var väldigt duktig, tydlig och pedagogisk. Jag är mycket glad och nöjd över kursen.
Väldigt engagerad och intresserad föreläsare som bemötte alla på ett väldigt vänligt sätt! Tack för all den kunskap som man fick ta del av
Jag tyckte HLR-kursen var innehållsrik och tydlig. Ledaren som föreläste var karismatisk och det var lätt att ta till sig informationen.
Kursen var grundläggande och noggrann. Blandat teori och praktik. Bra och lättsam instruktör
Vi har haft utbildning i två steg med samma instruktör, helt fantastisk! Han var tydlig, empatisk, entusiasmerande, rolig och mycket kunnig.
Känner mig tryggare och tror mer på min förmåga att rädda liv och att faktiskt göra skillnad. Tack!
Fantastisk utbildning, bra info och mycket lärande